Květen 29, 20178 r o pneu se nebavím, to holt sjedeš na každém autě ... 137t km desky a kotouče; 152t km čepy řízení, čepy ramene a silentbloky; 181t km výměna zvlněných kotoučů a to je vše. Mám koupeny pakny na zadek, výměna někdy v průběhu léta, mám koupeny gumové uložení stabilizační tyče (výměna až to zase začne nesnesitelně vrzat, zatím je klid). Jinak filtry, svíce, olej, prostě běžné pravidelné výměny.
Červen 5, 20178 r tak v sobotu málem dosloužila Anděla ... mladá zdřímla za volantem ... no naštěstí se jí nic nestalo, ikdyž když jsem viděl to video, běhal mi z toho mráz po zádech, co by bylo, kdyby to vzala komplet příkopou AMBA2879 00_02_13-00_02_29.mov
Červen 5, 20178 r no jsem zvědavý co všechno bude, páč když jsem se pak v sobotu na to jel podívat na odstavné parkoviště odtahovky, tak to nakonec nevypadalo až tak dramaticky. Je fakt že jenom co jsem viděl, když jsem pod to lehl ... možná na zvedáku toho vyjde najevo více (momentálně celý den od rána, mám dovolenou, tak čekám, až mi převezou auto k nám do servisu, kde to mám domluvené ... ale rameno se mi zdálo OK, nevím jak čepy řízení, čep ramene, ale takhle vizuelně jsem odhalil pouze posunutý tlumič v dolním úchytu a byl naražený zadní ráfek (holt zadní náprava je tuhá a neuhne) kolo zvenčí díky tlumiči pak vypadalo takto
Červen 5, 20178 r Hm, chrápat dopoledne za volantem je zajímavý koníček. Nicméně holce se nic nestalo, auto se dá do kupy a dcérka je snad navěky vyučená. Jinak to mohla být slušná rána do toho mostku, to by šlo možná i přes boudu, tyhle nárazy jsou dost nebezpečné a nevyzpytatelné, i když nejela moc rychle.
Červen 5, 20178 r no, byla po noční v pátek, to spala od rána od sedmi do pěti odpoledne a pak jela večer za kamoškou, ovšem kolik toho naspala z pátka na sobotu, to fakt nevím. Ale to jsem jí říkal to samé, kdyby jela příkopou a čelně do toho mostku, ten by neuhl a to by bylo hodně zlé. Teď jsem přišel ze servisu, chudák tam čekal mechoš po zavíračce, než to odtahovka teprve od rána doveze, no přemluvil jsem ho ještě kilčem k tomu, aby mi to hodil na zvedák, tak to opravdu zatím vypadá jen na ten zlomený tlumič.
Červen 7, 20178 r No co, alespoň můžeš v klidu očumovat pěkný holky, tedy pokud tam nejezdí jen kostelní báby a starý kolchoznice.
Červen 7, 20178 r no bohužel, na středoškolačky je moc brzo, když jedu ráno, takže spíše duchyši co jedou ráno do Boskovic k doktorům a zpátky je zase už moc pozdě aby jeli holky ze školy , takže prostě bída
Červen 7, 20178 r Před hodinou, Malta napsal: ... no chlapi řeknu vám, je to bída jezdit tím busem ...mi o tom něco chvíli povídej
Červen 8, 20178 r ..no me posledni prehlidnuti pred rokem a pul stalo 56000.. no me, pojistovnu.. ovsem, nenadelas nic.. byl to mzik.. tak drzim palce, at to neni moc drahy... kdyz uz setris na ten novy ,,bourak,,
Červen 8, 20178 r tak útěchou mi je že max. 5000, zbytek bude případně na pojišťovnu, ale pořád si nějak říkám, že to té částky ani nedosáhne, ledaže by si servis řekl, je to na pojišťovnu, tak vyměníme půlku auta ... no jsem zvědavý na dnešní zprávy
Červen 8, 20178 r mám, po té "zkušenosti" z 2009, kdy jsem ho neměl, jsme ho pak později udělali a tak nějak trvá doteď
Červen 8, 20178 r To je správné rozhodmutí Malto.Zaplatíš pár tisícovek ročně navíc a máš klid. Upraveno Červen 8, 20178 r od dusan.k
Červen 8, 20178 r takže busem budu jezdit dál, dnes jsem volal do servisu, šéf tam je zároveň likvidátor, takže vše nafotil a bude se dělat krom tlumiče i rameno, čep, těhlice, tyčka řízení, takže definitivně pojišťovna. Poslal návrh, teď se bude čekat na schválení likvidátora nad ním, který má lhůtu do 3 dnů, takže idea že zítra si půjdu pro auto vzala za své
Červen 9, 20178 r no vidiš,, taková blbost a dvacka jen to migne... a cena auta stoupne o polovinu DDD
Červen 9, 20178 r no po dnešku toho dojmu začínám nabývat i já ... volali mi dnes ze servisu ... že se díval že je vzadu jiná guma. Říkám ano, zadní ráfek byl naražený, tak to na silnici jeden pán dceři vyměnil, já kolo vyklepal a že je v kufru. Tak on že to teda ještě přidají ke škodě. Říkám OK ... a pak říká díval jsem se že přední nárazník má dole čerstvý škrábanec a nedrží v tom bočním úchytu. Říkám ano, dceři to vyskočilo po té nehodě, ale byl už načatý když před léty manželka lehce trefila srnu ... a on lae je tam čerstvý škrábanec, že to nafotí a připíše k tomu. Říkám OK, ale aby v tom případě už z toho neudělala pojišťovna totálku. Jsem to tak počítal odhadem v duchu se vším výše a nárazníkem a lakem že to bude aspoň patnáctka no tak jsem to tak jen ze srandy hodil do eshopu skoda-dily a jen matroš fakt nějakých 10 500, lak práce a budeme na dvacce jen sa mihlo ... to pojišťovna neodklepne
Červen 9, 20178 r no, skoda dily maj cenu tak o 20-40 procent níž než servis... takže ti možná vyplatí nákou sumu a doma si to za bura dáš dokupy sám.mně na tom mím tukanečku měnily věci, ktere snad ani nemusely... kapota byla lehce ohla v místech, kde se napojuje na masku - nová - buch 8000 bez laku, mlhovka-ulomený uchyt, který by šel opravit.. buch litr nebo kolik.. chladičová stěna.. atd atd..
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.