Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

jj, píšou lidi na Orbíku, že jsou tam teď třeba na týden a poprvé v životě a 3 dny teploty do 25°C, vítr, rozbouřené moře, nedá se koupat a včera že tam chcalo jako sfiňa ... to jsou prostě smolaři :( ... jinak jsem se díval na forecast a vypadá, že by se to mělo konečně vylepšovat. Včera mi i psal Kosťa (syn domácího) zda přijedeme, na jak dlouho a jaký chceme pokoj :)

Primorsko.thumb.JPG.3598eb4562bf99235d16f3b38cadde8b.JPG

no vis jak, ono muze byt hezky, ale muze byt hnusne more, studene s bordelem v nem... cekal bych v tomhle obdobi azurko a 30 ve stinu.... co si tak pamatuju pred 4ma rokama, nebo kdy sme tam byli..

tak studenější asi určitě bude, než bývá v tuto dobu obvyklé ... faktem je, že ale za celou 10 letou historii takovéto počasí v tuto dobu nepamatuji. Nic, jsme tam autem, takže na koupání můžeme klidně někam poodjet, nebo vyrazit jen tak na výlet.

jjjj uz aby jsi dojel a ja si mohl procist tvuj ,,cestopis,,  DD -_-

Však podle předpovědi teploty okolo 30 stupnu.Vždyt to je ideal ne?Jeden rok bylo takové vedro,že ještě u večeře ze mě teklo.

no nevím, vlákno ještě založené nemám a bůh ví, jestli budu zakládat ... už to musí být po těch letech nuda :rolleyes:

ale neeeeee sim te.. minimalne par radku sem do lamparny urcite jo..

ale to zase jo, neboj, jen si říkám, že zakládat extra vlákno už asi nedává smysl po těch letech, páč si říkám že už není čím překvapit ... jedině že by se jelo přes Rumuny, ale to asi nehrozí, bo  za a) musel bych jet s někým poprvé a za b ) kdybych jel sám, nechce se mi študovat trasy, nástrahy, zajímavosti

Moja skusenosť je, že v auguste je na 99% v Bulharsku uplne super počasie, boli sme 3x počas prvého a druhého augustového týždňa a nespadla na nas ani kvapka -  a pozeram na dlhodobu predpoveď, že tento rok to asi nebude inak,: http://www.accuweather.com/sk/bg/primorsko/259/august-weather/259?monyr=8/1/2017  

U nas tento rok more nebude, dame len tyždeň  v Maďarsku  po kupaliskach.

Malta, Rumunska sa neboj, ak ti nejde o to dostať sa  čo najrychlejšie k moru tak je to dobrá alternativa - ja som minulý rok cestou tam dosiel prvý deň na   Transfagarasan a pokochal sa kopcami,  prespal tam  a na druhý deň pokračoval do Bulharska. Bolo tam pekne, tak som si  dal  prisľub, že do Transilvanie sa o rok  vratím, ale už v jednej stope, čo som aj pred mesiacom splnil boli sme 6 motoriek a bol to paradny vylet. 

jj, Transfagaraš je i můj sen, ovšem moju tam nedostanu ... asi bych se musel rozvést :D:smich:

Já si tu dovolenou bez moře nedokážu nějak představit.Letos jsme pojali to léto nějak cestovně.Už jsme bili v Rimini,za týden jedem na víkend do Podhajské,v pondělí vyrazím s děckama do Gardalandu,je to zábavní park v IT ,pak se bude konat expedice Turecko a na konci prázdnin bych chtěl ještě někam do Madarska do termálu,možná Buk.O víkendu je F1 v Madarsku ,tak snad to bude bez čekání Martine.

F1 mě nechává chadnou, bo 30.7. se budu doufám válet jak vyvrženej vorvaň na pláži v Primorsku, nebo kdekoli v jeho okolí

Aha,ja to poletl.je to o týden později

tak ještě ve tři odpoledne jsme neměli sbalené ani tričko, pak to byl cvrkot a teď už je siestička. Kromě jídla už je vše v autě, natankováno, jen dobalit zbytek a ráno vyrážíme. No když jsem viděl dnes v televizních novinách ten masakr do Chorvy, 30km kolona před Svetim Rokem, a spoždění nějakých 7h .. postávání, popojíždění na slunku ... fuj. To za těch 12h co beru jako průměr do HR, když připočtu těch 7h čekání, tak to už jsem při dobré konstelaci po sprše na posteli, v Primorsku.

V 21:08 našeho času příjezd k hotelu Dragoman, pro dnešek padla. První Turci už na Břeclav/ Kúry, Maďarsko jich bylo přelidněné, takže informační tabule před Horgošem "traffic jam" takže odbočka na Morahalom, s plánem Topná, nebo ještě ten za ním. Po smetí ž dálnice žádní Turci takže nakonec jsme se rozhodli poprvé pro Bački Vinogradi . Příjezd v pohodě, přechod na dosah před námi cca 20 aut ... chyba lávky, těm lemrám líným se nechtělo dělat tudíž výsledný čas odbavení 1h 22 min [emoji48]. Srbsko v pohodě, Dušane ceny od 73,40 po 79,90 Din. Levnější pod Novim Sadem. Vzhledem k četnosti Turků obavy z Kalotiny, při příjezdu to nevypadalo vůbec růžově, volal jsem proto na hotel,neboť jsem předpokládal příjezd kolem 19.hodiny zatímco bylo 20:38, že jsem na hranicích a očekávám zdržení min.hodinu. Chyba lávky celá SRB/BG hranice 25 min i s koupí známky [emoji4]. Jak pravila moja byla to kompenzace za Bački.

Omlouvám se za překlepy ale píšu z mobilu přes TT a občas mi to tam hodilo renaultovinu. Samozřejmě Kúty, Tompa....

Ty se máš, hned bych jel taky :)

tak pro Maltu je Bulharsko rutina jak pro nekoho ject pro rohliky do kauflandu.. DDD 

Jinak pravda, dnes z Dragomanu to už byla jen rutina. Ceny LPG Dušane... bral jsem tentokrát až u té benzinky na kopci po levé straně směr Sofie, cena 0,94 Leva, dálnice pak až 1,09. Primorsko 1,05 Burgas na výjezdu 1,03. Sofie dnes tangentou, jedním slovem skvělá. Škoda toho posledního úseku, kdy se to napojuje na původní severní obchvat. Časově něco přes 15 min což by městem dnes absolutně nehrozilo páč fronta jak na kruháči tak i na tom nadjezdu. To se však nedá říci o obchvatu Bělehradu který jsme včera po létech zkusili to byla naprostá ztráta času. Kvalita mizerná časově delší než když sjedeš u letiště a to jsem ani nedodržovál rychlostní limit

Díky ty můj zpravodaji.Jak se teda najíždí na tu tangentu?Jak je ten nový kruháč s tím nadjezdem tak se dám doleva a pak se někde na ní napojím?Jako by směrem na starý severní obchvat?

Přesně, nepojedeš na ten nadjezd ale ani úplně vpravo protože by tě to hodilo doprava nahoru (sice jsou tam zelené tabule že tě to bude svádět jet tam) ale musíš jet druhým výjezdem pod ten nadjezd. Nejedeš na snad 4 proudou silnici a pojedeš po ní cca 1 km až uvidíš zelené cedule Plovdiv a dálnici která tvou cestu prolíná, tak tam budeš odbočovat .Bude odbočovat většina aut. Pak pofrčíš 120km/h dokud nejsedeš k sjezdu z ní na Plovdiv. To už se pak napojiš na starý severní obchvat na cca 2km než se napojíš zpět na výpadovku ze Sofie a už frčíš nahoru do kopce nad Sofii (mimochodem měl jsem zaplou navi v mobilu ale bez navigování jen pro zobrazení kde jsem, km/h a sledování nadmořské výšky a zjistil jsem že se nad Sofií vyšplháš během 20 min až na nějakých 895 m n.m.)To je vlastně nejvyšší místo celé trasy

Jo ten kopec se táhne.Někde jsem četl,že při sjezdu z něj,směrem na  Burgas byla nedávno pěkná hromadná bouračka.

tak dnes Dušane cesta do Burgasu a při zpáteční cestě jsme to protáhli do Varvary, dál už jsem se nepustili (chtěl jsem původně až nakonec silnice do Rezova), ovšem moja si nevzala občanku, tak v obavě ;) , že bych jí tam musel nechat pohraničníkům :smich: , jsem to ve Varvaře nakonce otočil. Takže k tvé požadované ceně N95 pohybovala se od 2 do 2,09 Leva. Těch 2,09 byla nejčastější cena.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.