Listopad 18, 20177 r no kdyby 3x, tak řeknu garančka, ale takto tipuji, že bude v LPG ŘJ zapsaná nějaká chyba a toto bude asi signalizace
Květen 5, 20187 r Pratele po dlouhe dobe, Dobry den... Jinak noveho u me...druhy prirustek do rodiny... Bylo moc prace kolem a kolem - a tak zadny cas chodit sem...
Červen 22, 20187 r Tak to jsem zvědav jak si s tim Malta poradiDalší nechtěná loď s migranty ve Středozemním moři. Itálie žádá Maltu o otevření přístavů
Červen 22, 20187 r když si Malta poradil s STKáčkem s Andělou , tak nějaká kocábka plná migrantů je pro něj hračka
Červenec 13, 20187 r tak.. zitra odletam s familii do Primorska, podarilo se nam koupit slusny last minute, tak zitra v 6.25 Vam z Brna zamavam.. Malto, kdybys chtel plisku, dej vedet..
Červenec 13, 20187 r Chlapci tiše Vám závidím.Hlavně Maltovi.Hned bych se rozjel tím směrem,ale letos je v plánu Egypt.Stále ale špekuluji,že by jsme vyrazili ještě směr Albánie,nebo Černá Hora autem ale to se rozhodne na poslední chvíli.
Červenec 13, 20187 r jedem na tyden, tj 14-21,7.. dame scuka?? Ty jedeš taky? A kde je cestopis?? DDDD budem ubytovani v penzionu Nadja. Ano, počasí by mělo být OK, ale když jsem se dneska kol 4 dival na webku, tak tam byla bouře,.. neva, chtěli jsme letět v neděli s alexandrii, ale mají odlet až v 17,50, což bysme byli na pokoji až někdy kolem 10 večer a den by byl pryč.. tak se, pravděpodobě, už zítra kolem oběda budem cachtat.. snad zažijem i vlny, pač celej teden bylo moře klidné, tak by mohlo něco dojít.. Tak se tu mějte http://ipcamlive.com/player/player.php?alias=55959497b5852&autoplay=0&mute=0
Červenec 14, 20187 r no tušil jsem to, že budete do soboty ... takže to bohužel neklapne, my vyjíždíme až v neděli, přespáváme na hotelu v Dragomanu, takže v Primorsku budeme až v pondělí dopoledne. Jinak jsem to tuším zmiňoval v mém vlákně (Maltova Bája), že se již třetí generace auta podívá do BG , že jsem zvědavý na náklady/spotřebu, neboť s tou dálniční na tento pidi motůrek jsem max.spokojený a nemusím se vůbec ploužit a bát zapnout klimu . Takže Jirko, užijte si dovču (Plísku si tentokrát asi koupíš sám co), pozdravujte Primorsko a že tam za 9 dní budeme jak na koni. Jinak cestopis bude tentokrát v mém vlákně. Už loni nebylo žádné ani v LPG sekci, letos hodím aspoň něco do vlákna o Báji
Červenec 14, 20187 r Ok dik.. 6.25 odlet a ted v 11.29 mistniho casu mame vybaleno a jdem na obed.. ceny lpg 1.01 cng 1.35 ba 2.35
Červenec 14, 20187 r Uz jsme byli na menu v amigu,menicka kolem 4leva +-.. more klidny,sem tam vlna.. zatim v topu..
Červenec 14, 20187 r Uz sem nacal lahev slunecnaku a objevil caca ryby... mnam.. tedka se tu mraci,ale neva,mame slunecnak,kolu,vyborny balkansky syr a olivy.. my se mame ))). Jeste edno foto z cesty.. zitra mam v planu zajit na musle,hned vedle amiga 600gramu pecenych cerstvych slavek s cesnekem a majdou za 10 leva.. posledne jsem za to v chorvatsku daval ale 90 kun ..
Červenec 14, 20187 r Zeptám se hloupě.Ta poslední fotka je ze severní pláže jestli se nepletu?Letos tam nejsou slunečníky?Jak jsme byli v Primorsku naposledy před 3 lety tak byli slunečníky až po duny a nebyla jiná možnost si někde lehnout bez slunečníku.Jirko užívejte volna.
Červenec 15, 20187 r Jsou. Ale jak vlezes na severni plaz od konce promenady tak je free zona,ktera je az k hotelu jeravi,kde se de kolem hrbitova na plaz. Odtud uz je pay zona.. ja to fotil prave od zacatku pay zony smerem na free zonu...jinak cajk,slunko hicuje,mame po snidani a hrnem na plaz.. vcera jsem si dal flasku slunecnaku a ochutnal kamenicu pivo.. uplne se mi vybavil rok 1999 a moje prvni bulhrasko busem.. ))))
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.