Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

no kdyby 3x, tak řeknu garančka, ale takto tipuji, že bude v LPG ŘJ zapsaná nějaká chyba a toto bude asi signalizace

jojo, taky bych to tak viděl... no uvidim, budu s tím jezdit a pozorovat )))

• 5 měsíců později...

Pratele po dlouhe dobe, Dobry den...

Jinak noveho u me...druhy prirustek do rodiny...

Bylo moc prace kolem a kolem - a tak zadny cas chodit sem...

Blahopřeji k přírůstku :palec2:

též gratulace, jen by jsi mohl být trochu konkrétní ;)

• 1 měsíc později...

když si Malta poradil s STKáčkem s Andělou ;), tak nějaká kocábka plná migrantů je pro něj hračka :D

• 3 týdny později...

tak.. zitra odletam s familii do Primorska, podarilo se nam koupit slusny last minute, tak zitra v 6.25 Vam z Brna zamavam..

Malto, kdybys chtel plisku, dej vedet.. -_-

...vidím, počasí objednané, tak už jen popřát klidný let :palec2:

1088414987_poas.thumb.JPG.e49fe3e5cb9428ecffd4a5b6853153eb.JPG

Chlapci tiše Vám závidím.Hlavně Maltovi.Hned bych se rozjel tím směrem,ale letos je v plánu Egypt.Stále ale špekuluji,že by jsme vyrazili ještě směr Albánie,nebo Černá Hora autem ale to se rozhodne na poslední chvíli.

jedem na tyden, tj 14-21,7.. dame scuka?? Ty jedeš taky? A kde je cestopis?? DDDD 

budem ubytovani v penzionu Nadja. Ano, počasí by mělo být OK, ale když jsem se dneska kol 4 dival na webku, tak tam byla bouře,.. neva, chtěli jsme letět v neděli s alexandrii, ale mají odlet až v 17,50, což bysme byli na pokoji až někdy kolem 10 večer a den by byl pryč.. tak se, pravděpodobě, už zítra kolem oběda budem cachtat..

snad zažijem i vlny, pač celej teden bylo moře klidné, tak by mohlo něco dojít..

Tak se tu mějte

http://ipcamlive.com/player/player.php?alias=55959497b5852&autoplay=0&mute=0

no tušil jsem to, že budete do soboty :( ... takže to bohužel neklapne, my vyjíždíme až v neděli, přespáváme na hotelu v Dragomanu, takže v Primorsku budeme až v pondělí dopoledne. Jinak jsem to tuším zmiňoval v mém vlákně (Maltova Bája), že se již třetí generace auta podívá do BG ;), že jsem zvědavý na náklady/spotřebu, neboť s tou dálniční na tento pidi motůrek jsem max.spokojený a nemusím se vůbec ploužit a bát zapnout klimu :). Takže Jirko, užijte si dovču (Plísku si tentokrát asi koupíš sám co), pozdravujte Primorsko a že tam za 9 dní budeme jak na koni. Jinak cestopis bude tentokrát v mém vlákně. Už loni nebylo žádné ani v LPG sekci, letos hodím aspoň něco do vlákna o Báji

Ok dik.. 6.25 odlet a ted v 11.29 mistniho casu mame vybaleno a jdem na obed.. ceny lpg 1.01 cng 1.35 ba 2.35

tak to mají dobrou cenu, loni bylo 1,02 - 1,04 většinou

Uz jsme byli na menu v amigu,menicka kolem 4leva +-.. more klidny,sem tam vlna.. zatim v topu.. 

IMG_20180714_115251.jpg

IMG_20180714_113433.jpg

Uz sem nacal lahev slunecnaku a objevil caca ryby... mnam.. tedka se tu mraci,ale neva,mame slunecnak,kolu,vyborny balkansky syr a olivy.. my se mame ))).  Jeste edno foto z cesty.. zitra mam v planu zajit na musle,hned vedle amiga 600gramu pecenych cerstvych slavek s cesnekem a majdou za 10 leva.. posledne jsem za to v chorvatsku daval ale 90 kun ..

IMG_20180714_100731.jpg

:) ... dokážeš dovolenkově naladit ... ještě 5 pracovních dní musím vydržet

Hujerovi na webce.. a more pro maltu.. neboj,utece to.. )))

received_10209352034117640.png

IMG_20180714_202545.jpg

Zeptám se hloupě.Ta poslední fotka je ze severní pláže jestli se nepletu?Letos tam nejsou slunečníky?Jak jsme byli v Primorsku naposledy před 3 lety tak byli slunečníky až po duny a nebyla jiná možnost si někde lehnout bez slunečníku.Jirko užívejte volna.

Jsou.  Ale jak vlezes na severni plaz od konce promenady tak je free zona,ktera je az k hotelu jeravi,kde se de kolem hrbitova na plaz. Odtud uz je pay zona.. ja to fotil prave od zacatku pay zony smerem na free zonu...jinak cajk,slunko hicuje,mame po snidani a hrnem na plaz.. vcera jsem si dal flasku slunecnaku a ochutnal kamenicu pivo.. uplne se mi vybavil rok 1999 a moje prvni bulhrasko busem.. ))))

Malto,restaurace erika nad amici.. doporucuju.. 11 leva

received_2187606627922684.jpeg

kdybych tohle dal do huby, to už by moja nikdy nedala pusu :smich:

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.