Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Ty vole tak tok je slušný mordor... 

• 2 týdny později...

Cng dnes +4 Kč, 41.50. 

Čekám příští měsíc inflaci tak 15%

dneska zrovna jsme o tom mluvili v autě, když se před nás na kruháči v Černé Hoře zařadil VW Up na CNG, že už se ten provoz nemůže vůbec vyplatit

No kámoš mi říkal, že mu km vychází na 1.70 s octavkou, ono 6x37=2.30 km, 4x42= 1.70km.. 

Pořád jo.. 

To lpg je jinsi písnička 

14.90 v Bohunicích.)) 

tak to je v Bohunicích levněji jak v Polsku, bral jsem před 14 dny na Orlenu v Kudowe Zdroji za 15,10, ale také jsem tam bral N95 za rovných 30 za litr :)

Tak dneska jsem už viděl v Olomouci benzín za 40kč a LPG stojí už u nás skoro 18kč.

Tak lpg jak kde, stojí  14.90, ale taky 18 korun.. 

Bral sem n98 za 38.80 v sobotu , teď už stojí 39.50

Docela lituji všechny, co musí jezdit na klasická paliva... 

včera jsem byl opláchnout manželčinýho Rooma a že ještě potřebuje natankovat obojí a jelikož jsem potřeboval se stavit na pokec za plynařem, bral jsem PHM v Boskovicích. Benzinu jsem jen minul, N95 41,50 a Verva 45,50 ! Zajel jsem k OMV, kde měli N95 za 39,50. Pak ještě plyn u Pentaco za 16,40. Mimochodem díval jsem na cenu benzínu a tam ho měli za 38,60.

Pšonko Benzina jsou normální zloději.

Za 39.50 je na onu 98. Tam stojí ještě benzín 37korun. 

No, bude to zajímavý 

Tak tank ono 38.90 ba i nafta u nafty šli nahoru přes 2 koruny.. Plyn stále 15.90,blucina drží dokonce 15.50.. 

Bůh žehnej lpg

Vážený zákazníku,

dovolujeme si obrátit se na Vás s následující informací.

V návaznosti na dramatický nárůst nákupních cen plynu na burze z důvodu válečného konfliktu na Ukrajině k hodnotám okolo 180-200EUR/MWh, což je několikanásobně vyšší cena než byla před rokem, jsme bohužel v souladu s článkem 5.4. Rámcové smlouvy

o dodávkách a službách Bonett nuceni přistoupit ke změně ceníku. 

S platností od 4.3.2022 jsme nuceni dočasně navýšit ceny na našich stanicích v ČR, a to aktuálně na stojanovou cenu 59,90 Kč s DPH. Všechny Vám přiřazené slevové profily zůstávají plně v platnosti.   

Ano, Avia brno 59.90 dnes mne malem vypadly bulvy

Brno Slatina cng 38.. Zatim

Tak včera tank ono 16.90,dnes ráno 17.90,dnes odpoledne 18.30))) 

Dneska ráno Lipuvka MOL plná za 17,40. Jinak cestou přes Brno jako kdyby se domluvili  kartelovych 42,50 na mnoha pumpach, Mikulov Shell 43,50 a na rakouské A3 v Hornsteinu u maďarských hranic OMV v přepočtu 47,40. Maďarsko zatím nevím, až potkám nějakou pumpu cestou domů 

Ty nebereš na lipuvce v zerogasu? 15. 50

Ne, ono obecně už v Lipuvce beru jen když jedeme do Maďarska. V Zerogas jsem nebyl už snad dva roky

Tak přesně to bylo naposledy 3.7.2019, kdy jsem bral na Zerogas

To já zítra vemu v blucine. 

U nás prodává borec plyn za 19.50))) 

No a v Maďarsku jsme nakonec nejeli přes město, takže jediná benzinka na cestě zpět byla těsně před hranicemi za Šoproni MOLka a tam měli N95 za 32,90. A jaké bylo pak překvapení v Boskovicích na Benzina, když ranní Efecta za 42,50 naráz večer stojí 43,90.

No já jel dneska z hokny a vzal za 16.99,jinak všude kolem je plyn za 18.90,o benzínu ani nemluvím. 

Pentaco dnes 17,40, dobíral jsem po vyjeté nádrži z Maďarska 

Tak máme po pi*i, zerogas všude nasadil 21.90 za lpg 

Upraveno od JirkaBrno

a  já si říkal že mají ráno zhasnuto, zavřené brány, ještě jsem si dělal srandu že už nemají co prodávat, že je totálně vykoupili

Já tam bral v neděli 16.99 v blucine 

Dnes jedu busem a pod cernovickym kopcem lpg 17.90-0.30 hal sleva na kartičku, takže zatím dobrý.. 

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.