Rwatch Vloženo 14. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2007 (editace) Po kupe novej O II Elegance uvazujem o namontovani ZEDER-locku. Ma niekto skusenosti s tymto systemom, ci nenarusi konstrukciu volantu a ci nie je po namontovani nebezpecny pre prevadzku vozidla? Editováno: 14. Prosinec 2007, autor: Rwatch Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XXX TOMCAT XXX Vloženo 14. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2007 Chcem si to dat aj ja ked budem doma na slovensku. Je to super vec. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prtko5 Vloženo 14. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2007 Po kupe novej O II Elegance uvazujem o namontovani ZEDER-locku. Ma niekto skusenosti s tymto systemom, ci nenarusi konstrukciu volantu a ci nie je po namontovani nebezpecny pre prevadzku vozidla? Zeptej se ve Škodě kvůli záruce ,co jsem slyšel tak to Škoda považuje za nepovolený zásah do řízení. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
torpedox Vloženo 15. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2007 Riadenie sa chova uplne rovnako a s tou bezpecnostou myslis asi ci sa nemoze pocas jazdy zablokovat volant. ocelový kus ktory zapada do drazky a tym znehybni volant musi prekonat silu pruziny takze samovolne sa zamknut nemoze = aby sa zamkol volant musi byt pruzina stlacena Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stowasser Vloženo 18. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2007 Mozem len doporucit, ma to aj tu vyhodu, ze sa to da bez problemov vymontovat, po par dnoch mi trva zamykanie len par sekund. Btw ten juhoslovan, co je sefom zederu slovakia, si na malo roboty nestazuje, dennodenne montuju v prievidzi min 5-10 aut, netreba sa cudovat, ze chlapik uz nejazdi na X5, ale na Q7 ;o) . Skodovka s tym nema problem, mozes si to dat namontovat aj priamo v Skode a nemusis sa bat straty zaruky (ale nie vsetky skodovky maju na montaz certifikat). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fikusito Vloženo 25. leden 2008 Sdílet Vloženo 25. leden 2008 Mozem len doporucit, ma to aj tu vyhodu, ze sa to da bez problemov vymontovat, po par dnoch mi trva zamykanie len par sekund. Btw ten juhoslovan, co je sefom zederu slovakia, si na malo roboty nestazuje, dennodenne montuju v prievidzi min 5-10 aut, netreba sa cudovat, ze chlapik uz nejazdi na X5, ale na Q7 ;o). Skodovka s tym nema problem, mozes si to dat namontovat aj priamo v Skode a nemusis sa bat straty zaruky (ale nie vsetky skodovky maju na montaz certifikat). Co sa tyka zaruky, ta padne pokial si date namontovat zeder.Videl som na vlastne oci papier na krorom sa skodovka vyjadrila ze nie je povelena montaz z dovodu vazneho zasahu do riadenia. Ja mam zeder namontovany kedze auto uz ma pomaly dva roky (2 rocna zaruka mi konci), som spokojny, obsluha je skutocne jednoducha.Mozem odporucit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidSK Vloženo 25. leden 2008 Sdílet Vloženo 25. leden 2008 Mozem len doporucit, ma to aj tu vyhodu, ze sa to da bez problemov vymontovat, po par dnoch mi trva zamykanie len par sekund. Btw ten juhoslovan, co je sefom zederu slovakia, si na malo roboty nestazuje, dennodenne montuju v prievidzi min 5-10 aut, netreba sa cudovat, ze chlapik uz nejazdi na X5, ale na Q7 ;o). Skodovka s tym nema problem, mozes si to dat namontovat aj priamo v Skode a nemusis sa bat straty zaruky (ale nie vsetky skodovky maju na montaz certifikat). Q7 takmer v najdrahšom prevedení S-LINE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.