malejmirda Vloženo 15. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2007 Ahoj, mám feldu 1.3 jednobodové vstřikování 50kw. Už delší dobu mám problém se studenými starty pod 2stupně. Startér točí najednou přestane zhasnou kontrolky zase točí najednou přestane zhasnou kontrolky zase točí a pak motor naskočí někdy normálně někdy na tři válce a je cítit benzín. Naposledy se mi stalo, že po delším stání(dva dny a více) startér točil a motor nechtěl naskočit vůbec až po půl minutě naskočil a benzín byl cítit nehorázně a druhý den byl start bez problémů???Startér nový neboť tomu starému praskl pastorek při tom vynechávajícím startu, baterie,rozvody,těs.pod hlavou,kabely ke startéru a baterii nové, svíčky a kabely k nim, zapalovací modul 20000km. Už nevím?Spínačka?Imobilizér-cliford?Prosím poraďte. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivarek Vloženo 16. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2007 Jojo...může to být jak spínačka tak i immobilizér.Clifford je sice kvalitní značka,ale taky sem jich pár měnil kvůli nefunkčnosti.V momentě kdy to zlobí by to chtělo měřit...co leze ze spínačky,co z immobilizéru a kde je chyba. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malejmirda Vloženo 16. Prosinec 2007 Autor Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2007 tak jsem vyměnil na spínačce tzv. ořech a čekal na mrazy. Včera přišly a po dvoudenním stání opět vynechávající starty i když ne dlouhé se zápachem benzínu to jsem možná tou spínačkou odstranil. Poté jsem jel na celodenní trasu a dnešní start při -2 naprosto v pohodě. Vypadá to jak kdyby se dobila baterka ale přece i kdyby byla slabá tak by to muselo sotva točit ale nevynechávalo by to ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malejmirda Vloženo 20. Prosinec 2007 Autor Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2007 no tak je to v pr.... spínačka nepomohla buď to při startu vynechává a za chvíli naskočí nebo nevynechává točí jako blázen ale naskočí až po puštění klíčku do polohy 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman_7907 Vloženo 4. leden 2008 Sdílet Vloženo 4. leden 2008 mám stejný problém s 1.6 Mpi, když odpojím kabel s cívky do rozdělovače, startér točí perfektně, ani jednou se nazsekne, v servisu mě donutili vyměnit i setrvák, stratér už mám také nový, vypadá to na něco v elektrice, špatněj předstih nebo tak něco, ale taky nevím co s tím...HELP PLEASE, vesely.roman@atlas.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malejmirda Vloženo 8. leden 2008 Autor Sdílet Vloženo 8. leden 2008 tak jsem dobil baterku a při -5 v pohodě. Byla tam rok a buď chtěla oživit nebo mi to prd dobíjí-to ještě změřím. Ale stejně si myslím že by to mělo sotva točit ale nevynechávat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.