Přejít na obsah

studené starty


malejmirda

Doporučené příspěvky

Ahoj, mám feldu 1.3 jednobodové vstřikování 50kw. Už delší dobu mám problém se studenými starty pod 2stupně. Startér točí najednou přestane zhasnou kontrolky zase točí najednou přestane zhasnou kontrolky zase točí a pak motor naskočí někdy normálně někdy na tři válce a je cítit benzín. Naposledy se mi stalo, že po delším stání(dva dny a více) startér točil a motor nechtěl naskočit vůbec až po půl minutě naskočil a benzín byl cítit nehorázně a druhý den byl start bez problémů???Startér nový neboť tomu starému praskl pastorek při tom vynechávajícím startu, baterie,rozvody,těs.pod hlavou,kabely ke startéru a baterii nové, svíčky a kabely k nim, zapalovací modul 20000km. Už nevím?Spínačka?Imobilizér-cliford?Prosím poraďte. :help:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

tak jsem vyměnil na spínačce tzv. ořech a čekal na mrazy. Včera přišly a po dvoudenním stání opět vynechávající starty i když ne dlouhé se zápachem benzínu to jsem možná tou spínačkou odstranil. Poté jsem jel na celodenní trasu a dnešní start při -2 naprosto v pohodě. Vypadá to jak kdyby se dobila baterka ale přece i kdyby byla slabá tak by to muselo sotva točit ale nevynechávalo by to ne? :wacko:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...

mám stejný problém s 1.6 Mpi, když odpojím kabel s cívky do rozdělovače, startér točí perfektně, ani jednou se nazsekne, v servisu mě donutili vyměnit i setrvák, stratér už mám také nový, vypadá to na něco v elektrice, špatněj předstih nebo tak něco, ale taky nevím co s tím...HELP PLEASE, vesely.roman@atlas.cz

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...