HonzaV Vloženo 16. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2007 Ahoj... Tak jsem narazil na další zádrhel, kterej mi leží v hlavě... Když motor ( TDI 81kW ) vytočím tak na 2000 - 2500 a pak pustím plynový pedál, je při klesání otáček slyšet takové zachrčení z motorového prostoru jakoby z levé části ( při pohledu od volantu k předku ). Koukal jsem, jestli není něco v sání, ale to byla slepá ulička... Když to zkouším na volnoběh, tak to šelestení je mnohem tišší, když vyšlápnu spojku... Takže to jde asi z převodovky??? Napadá Vás něco? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foxdivemaster Vloženo 17. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2007 Ahoj... Tak jsem narazil na další zádrhel, kterej mi leží v hlavě... Když motor ( TDI 81kW ) vytočím tak na 2000 - 2500 a pak pustím plynový pedál, je při klesání otáček slyšet takové zachrčení z motorového prostoru jakoby z levé části ( při pohledu od volantu k předku ). Koukal jsem, jestli není něco v sání, ale to byla slepá ulička... Když to zkouším na volnoběh, tak to šelestení je mnohem tišší, když vyšlápnu spojku... Takže to jde asi z převodovky??? Napadá Vás něco? spojkovy lozisko me to dela taky neresim az zacne klouzat spojka tak ju komplet vymenim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foxdivemaster Vloženo 17. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2007 sory ja sem to blbe precet me to dela pri razeni kdyz vymacku spojku kdyz stojim na miste na volnobeh vytocim motor tak je klid ale kdyz ju zmacknu a vytocim tak to dela takovy dotacivy zvuk a u tabe teda nevim snad spojkova lamela Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Komárek Vloženo 18. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2007 Mě to dělá u TDi PD taky Na volnoběh je to slyšitelné dost - vyšlápnu spojku a je klid.. Neni to spíš převodovka? Nebo si myslim, že je v háji přítlačák, než ložisko (to by blbě vystavovala) nebo lamela!!! (to by spojka prokluzovala) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HonzaV Vloženo 19. Prosinec 2007 Autor Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2007 Mě to dělá u TDi PD taky Na volnoběh je to slyšitelné dost - vyšlápnu spojku a je klid.. Neni to spíš převodovka? Nebo si myslim, že je v háji přítlačák, než ložisko (to by blbě vystavovala) nebo lamela!!! (to by spojka prokluzovala) No doufám, že mě teď ze všech prů*erů nečeká ještě výměna převodovky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Komárek Vloženo 19. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2007 No doufám, že mě teď ze všech prů*erů nečeká ještě výměna převodovky... Jestli tam kopeš rychlosti, jako u závoďáku, tak je možné že to převodovka nepobrala, nebo je v háji pouze řazení (od páky k převodovce) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HonzaV Vloženo 19. Prosinec 2007 Autor Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2007 Jestli tam kopeš rychlosti, jako u závoďáku, tak je možné že to převodovka nepobrala, nebo je v háji pouze řazení (od páky k převodovce) Nene, řadím jako starej strejka... Spíš to bude mít cosi společnýho s předchozím majitelem... Snad tomu nedával tolik na prdel. Nezbývá, než čekat! A doufat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lulda Vloženo 19. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2007 Nene, řadím jako starej strejka... Spíš to bude mít cosi společnýho s předchozím majitelem... Snad tomu nedával tolik na prdel. Nezbývá, než čekat! A doufat... K.O. převodovka u Octy není nic ojedinělého, obzvlášť u služební. V práci máme taky jednu takovou. Už si ale nevzpomínám jak se to projevovalo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HonzaV Vloženo 19. Prosinec 2007 Autor Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2007 K.O. převodovka u Octy není nic ojedinělého, obzvlášť u služební. V práci máme taky jednu takovou. Už si ale nevzpomínám jak se to projevovalo. Ach jo... No tátovi se vysypala minutý měsíc na 1,6ce... Ale říkali, že na TDIčku by měla vydržet víc. No to jsem zvědavej... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.