zx6r Vloženo 19. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2007 Zdravim,potreboval by som poradit nedobijalo mi pri nizkych otackach tak som vymenil uhliky ,ale aj tak stale nedobija a dokonca som zistil ze mi az prebija bateriu,ide do nej az 16-17V. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 19. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2007 Zdravim,potreboval by som poraditnedobijalo mi pri nizkych otackach tak som vymenil uhliky ,ale aj tak stale nedobija a dokonca som zistil ze mi az prebija bateriu,ide do nej az 16-17V. ...je pravděpodobně vadný regulátor napětí na alternátoru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzik Vloženo 20. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2007 to je trosku nesmysl nedobiji a napeti je 16 V...tzn ze nabijio moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
monitor Vloženo 31. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2007 (editace) S prebijenim muzu uvest jeden odstrasujici priklad Felicie(rv2000). Regulator napeti, ktery se nachazi na alternatoru nefungoval, alternator prebijel, nejprve se to projevilo tim, ze svitila kontrolka ABS a obcas airbagy. Priblizne po 14 dnech se udal ve voze krasny zkrat, ktery znicil komplet vsechny zarovky v aute, i ty ktere podsvecuji tlacitka, dale odesla RJ, baterka a RJ ABS. Takze bacha na to, je to draha zkusenost. Editováno: 31. Prosinec 2007, autor: monitor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.