Octavinek Vloženo 21. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2007 Ahoj chlapi, mám trapný dotaz, můžu s laminátovím křídlem "RS" do myčky? Bojím se že rupne! Máte s tím zkušenosti? Viděl jsem totiž upálené WRC křídlo a dost mě to viděsilo! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaJe Vloženo 21. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2007 RS křídlo je malé, to by mohlo v myčce jít. Hlavně se informuj na té myčce kam chceš jet, jestli tě tam pustí. Né každá myčka ti to umeje. Někde máš v instrukcích napsáno, že tam nesmíš s různými doplňky atd., že jim to ničí kartáče a když se něco stane tvému autu, tak se na to jejich pojištění nevztahuje. Záleží tedy hlavně na typu myčky. Úplně nejlepší by pro tebe asi byla chemická bezdotyková myčka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 21. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2007 Napr. Milotec upozornuje na strankach , ze s WRC kridlom sa nesmie do mycky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikl Vloženo 21. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2007 Ahoj chlapi, mám trapný dotaz, můžu s laminátovím křídlem "RS" do myčky? Bojím se že rupne! Máte s tím zkušenosti? Viděl jsem totiž upálené WRC křídlo a dost mě to viděsilo! S laminátovým RS křídlem jasem v myčce několikrát do měsíce a nic se neděje.Ne v silonce ale v soft s hadrovými válci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavinek Vloženo 21. Prosinec 2007 Autor Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2007 díky! Tak já to zkusím! Nechce se mi totiž v zimě auto mýt ručně! Do laserový můžu dojet do Prahy! To není problém! Ale nevím kde bych hledal hadrový kartáče!? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikl Vloženo 21. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2007 díky! Tak já to zkusím! Nechce se mi totiž v zimě auto mýt ručně! Do laserový můžu dojet do Prahy! To není problém! Ale nevím kde bych hledal hadrový kartáče!? Už nejsou tak vyjímečné,Začala s nimi JET-Conoco. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavinek Vloženo 22. Prosinec 2007 Autor Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2007 (editace) TO MIKL: tak díky! Hele co to máš za stříšku na 5 dveřích, to je přímo na Octavie? Editováno: 22. Prosinec 2007, autor: Octavinek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Vloženo 22. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2007 RS křídlo je malé, to by mohlo v myčce jít. Hlavně se informuj na té myčce kam chceš jet, jestli tě tam pustí. Né každá myčka ti to umeje. Někde máš v instrukcích napsáno, že tam nesmíš s různými doplňky atd., že jim to ničí kartáče a když se něco stane tvému autu, tak se na to jejich pojištění nevztahuje. Záleží tedy hlavně na typu myčky. Úplně nejlepší by pro tebe asi byla chemická bezdotyková myčka. Potvrzuji slova KaJe u každé myčky je infopanel, kde je vždy výslovně vypsáno, že provozovatel myčky nenese žádnou zodpovědnost za poničení vozů, jsou-li vybaveny nestandardními doplňky.. Naopak se dotyčný vystavuje náhradě škod, které vozem způsobí na eventuální poruše portálu myčky Pozor na to chlapi! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.