Návštěvník Vloženo 22. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2007 Me se zda ze se tady neco podoba : Ze by palubka z Octavie - Vlna - casto tak kritizovaná o proti kaplicce zacala montovat do jinych vozu? http://www.novinky.cz/clanek/129436-volvo-...ravne-voni.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 22. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2007 Zajímavé, mě by to ani nenapadlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 22. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2007 (editace) Me se ten vlnovec líbí - proste je to mohutnejsi- mozna ne tolik vzhledove jak kaplicka, ale lepsi pocit ze mas velkou palubku(hodne plastu) pred sebou Editováno: 22. Prosinec 2007, autor: Návštěvník Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 27. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2007 no já bych řekl, že se škodovka inspirovala u volva, páč volvo mělo tento druh palubky už před octou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 27. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2007 hlavni je ze se mi to vuuuubec nelibi pocit mnozstvi plastu prede mnou me ve stary octe nijak neuklidnoval ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 27. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2007 hlavni je ze se mi to vuuuubec nelibi pocit mnozstvi plastu prede mnou me ve stary octe nijak neuklidnoval ) Mě se to taky nelíbí, změna byl krok správným směrem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majký Vloženo 11. leden 2008 Sdílet Vloženo 11. leden 2008 v koktě to je humus ale u volva dobrý - lepe propracované Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 17. leden 2008 Sdílet Vloženo 17. leden 2008 (editace) v koktě to je humus ale u volva dobrý - lepe propracované To foto interieru v kokte je moje - a ty me rikas ze ja tam mam HUMUS ? Editováno: 17. leden 2008, autor: Návštěvník Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
armos Vloženo 27. leden 2008 Sdílet Vloženo 27. leden 2008 To foto interieru v kokte je moje - a ty me rikas ze ja tam mam HUMUS ? Mam skoro stejnej interier. A rozhoduju se jestli ten "eben" tam mam nechat nebo sundat. Co myslis ty? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 27. leden 2008 Sdílet Vloženo 27. leden 2008 (editace) ops... sry Editováno: 27. leden 2008, autor: vorlajz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
armos Vloženo 27. leden 2008 Sdílet Vloženo 27. leden 2008 jj, sorry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 28. leden 2008 Sdílet Vloženo 28. leden 2008 No jsou lide co se jim to paci a jsou lide co jdou z dobou a museji to mit jako ma facelift - tudis 96 a 97 a 98 a 99 i nekdy 2000 a taky samo ze i 2001 i nekde jsem videl ze 2002 ma taky vlnovec ale to je asi vyjimka - socialni verze. Me se libi a pokud bych vuz prodaval tak mohu rici ze je vse origo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.