Přejít na obsah

eberspacher

petan

Doporučené příspěvky

na drobnosti se dá použít toto:- http://www.rewin.cz/WebForm1.aspx

Dík za typ,já občas používám translátor ale leze z toho slušná tatarština.Vše podstatné mám česky,jen ty topení mě ničej,na Ebra mam kody v němčině a na Webasto diag. prog. v angličtině-to znamená,že ho načtu za minutu a hodinu scháním co ty divný slova znamenaj.

Editováno: , autor: petan
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

tak už to mám na papíře a zítra se to pokusím hodit do elektron. podoby ;)

jinak ten slovník, co házel Cosby, tak je docela na nic, má malou slovní základnu, daleko lepší je slovnik.seznam.cz obsahuje cca 2x tolik slov a sousloví, taky tam občas šáhnu,a le není nad klasickej papírovej :D

Odkaz ke komentáři

010 - napětí odpojeno - Napětí mezi svorkami 1a 2 spojení B1/S1 příliš velké nad 16V

011 - napětí odpojeno - Napětí mezi svorkami 1a 2 spojení B1/S1 příliš nízké pod 10,2V

- Hodnota napětí musí být stálá po dobu min 20s

- kontrola baterie, regulace, vedení a přívodu

--------------

012 - Přehřátí - Teplota příliš vysoká, nebo přehřátí chladiče nad 125°C

- kontrola vodní pumpy

-------------

014 - možnost přehřátí - rozdílná teplota chladiče a chladiče topení nad 15°C

- kontrola obou chladičů

- kontrola průtoku a termostatu

---------------

017 - přehřátí - velká teplota nebo přehřátí chladiče nad 130°C, bez výstupu, jestliže nejsou zobrazeny kódy 012 nebo 014

- kontrola vodní pumpy a obou chladičů, popřípadě výměna

---------------

020 - přerušení žhavící svíčky - zkontrolovat svíčky, vedení a přeměřit V, popřípadě výměna svíčky

---------------

021 - přetížení žhavení - zkontrolovat svíčky, vedení a přeměřit V, popřípadě výměna svíčky

---------------

031 viz extra příspěvek

---------------

032 - zkrat odtahovacího motoru - kontrola tohoto motoru, případně výměna

--------------

pokračování příště, přeji krásné Vánoce :)

Odkaz ke komentáři

• o 2 měsíce později...
  • o 2 týdny později...
  • o 4 týdny později...

Pokud to máš originál tak nemusíš nic dělat, je to udělané v kabeláži tak, že musíš nechat ventilátor na 1 stupeň, bufík si zapne sám, když ho necháš na nulu tak ti nesepne, když to necháš na 2ku, a víc tak ti to může vybít baterku/velký odběr/, i když si to hlídá jak napětí, teplotu, jehlu musíš mít danou kosek ode dne nádrže aby ti to nevycucalo benzín, mám to 4 roky a super, v zimě pěkně teploučko....

Odkaz ke komentáři

• o 3 roky později...

Čaute. Potřeboval bych pls poradit od odborníku proč mi nefunguje bufik.

Eberspaecher D5W SC.

Když ho zapnu, tak se nic neděje, (ani turbínka se neprotočí) jen vodní čerpadlo nejak cuká, jakoby dostavalo jen impuls, jen tak cuka a nebo se na dvě vteřiny roztočí. Dal jsem i jiny čerpadlo a chova se to stejne. Donedavna fungovalo bez problemu. Diagnostika nic nepíše. Snad neodešla řídící jednotka. Předem dík za rady...

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...