Přejít na obsah

Komu se to už taky stalo

rolbař

Doporučené příspěvky

Tak jsem nastrojil stomek a když jsme ukládal krabice od ozdob, tak jsem narazil na krabici, v které jsem si schoval dárky na vánoce, bohužel loňské :D

Docela jsem se pobavil lol

Tak komu z vás se stalo něco podobnýho

PS: málem jsem ještě dostal pokutu za to, že jsem si ufiknul stromek na svém pozemku fuck

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak jsem nastrojil stomek a když jsme ukládal krabice od ozdob, tak jsem narazil na krabici, v které jsem si schoval dárky na vánoce, bohužel loňské :D

Docela jsem se pobavil lol

Tak komu z vás se stalo něco podobnýho

PS: málem jsem ještě dostal pokutu za to, že jsem si ufiknul stromek na svém pozemku fuck

houby?pokutu ze jsi rezal stromecek? kdo te napraskal?

Odkaz ke komentáři

Ty brdo - ja jel k hajnymu pro stromek a pak jsem mazal rychle s autem domu - nemel jsem jak prokazat kde jsem ho vzal - me nic nevystavil, ale mel jsem borovicku za 100kc - kam se hrabou u Hypermarketech - na vesnici krasna cena

Odkaz ke komentáři

chlapci, to mate tak, jelikos palime goralku, tak jsme vysadili nakych 25 stromku, jenze uz jsou tam tri roky, takze by ted meli neco rodit. Kdybych tö vedel driv, tak jak jsem nasadil stromky, jsem mel nasadit mezi ne borovicy, smrcky, protoze za tri roky bych je prodaval po dvou stovkach a aj by se urodilo , takze dva v jednom. smrcky by byli fuc a mohli by se sbirat trnky ;)

Odkaz ke komentáři

Nachytal mě blbej myslivec, klika, že v autě byly omylem hozený desky s povolením na kácení stromů (co jsme káceli na stavbu baráku na jaře) a v nich byl geometrák s výpisem z katastru. Ještě byl se mnou otec, kterýmu pozemky patřej a nedovolil jim tam honidbu, tudíž tam ani myslivec nemá co dělat, tak ho poslal někam za krakonošem lol

s těma stromkama na vánoce je to dobrej nápad, hodně lidí to tak praktikuje, přeoráš pole, zasadíš stromky, každý rok zase další a za 5 let z toho máš každoroční výdělek ;) (jen to musí být oploceno)

Odkaz ke komentáři

Mi se stalo letos.Zapomenuté dárky.Jeden na půdě-pro ženu a pro kluka 3-různě ve skříňkách,tak jsem mu to dali jeden do koupelny do vany,jeden do lůžka atd.Já si potom prozvonil mobil a že jako volá ježuš ať jde ještě hledat

tak to je dobré, že se na to přišlo tak brzo, by měl pak možná ježíška celej rok :D

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...