rolbař Vloženo 23. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2007 Tak jsem nastrojil stomek a když jsme ukládal krabice od ozdob, tak jsem narazil na krabici, v které jsem si schoval dárky na vánoce, bohužel loňské Docela jsem se pobavil Tak komu z vás se stalo něco podobnýho PS: málem jsem ještě dostal pokutu za to, že jsem si ufiknul stromek na svém pozemku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vinca Vloženo 25. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2007 Tak jsem nastrojil stomek a když jsme ukládal krabice od ozdob, tak jsem narazil na krabici, v které jsem si schoval dárky na vánoce, bohužel loňské Docela jsem se pobavil Tak komu z vás se stalo něco podobnýho PS: málem jsem ještě dostal pokutu za to, že jsem si ufiknul stromek na svém pozemku houby?pokutu ze jsi rezal stromecek? kdo te napraskal? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 25. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2007 Ty brdo - ja jel k hajnymu pro stromek a pak jsem mazal rychle s autem domu - nemel jsem jak prokazat kde jsem ho vzal - me nic nevystavil, ale mel jsem borovicku za 100kc - kam se hrabou u Hypermarketech - na vesnici krasna cena Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vinca Vloženo 25. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2007 chlapci, to mate tak, jelikos palime goralku, tak jsme vysadili nakych 25 stromku, jenze uz jsou tam tri roky, takze by ted meli neco rodit. Kdybych tö vedel driv, tak jak jsem nasadil stromky, jsem mel nasadit mezi ne borovicy, smrcky, protoze za tri roky bych je prodaval po dvou stovkach a aj by se urodilo , takze dva v jednom. smrcky by byli fuc a mohli by se sbirat trnky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 25. Prosinec 2007 Autor Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2007 Nachytal mě blbej myslivec, klika, že v autě byly omylem hozený desky s povolením na kácení stromů (co jsme káceli na stavbu baráku na jaře) a v nich byl geometrák s výpisem z katastru. Ještě byl se mnou otec, kterýmu pozemky patřej a nedovolil jim tam honidbu, tudíž tam ani myslivec nemá co dělat, tak ho poslal někam za krakonošem s těma stromkama na vánoce je to dobrej nápad, hodně lidí to tak praktikuje, přeoráš pole, zasadíš stromky, každý rok zase další a za 5 let z toho máš každoroční výdělek (jen to musí být oploceno) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 25. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2007 Mi se stalo letos.Zapomenuté dárky.Jeden na půdě-pro ženu a pro kluka 3-různě ve skříňkách,tak jsem mu to dali jeden do koupelny do vany,jeden do lůžka atd.Já si potom prozvonil mobil a že jako volá ježuš ať jde ještě hledat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 25. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2007 Mi se stalo letos.Zapomenuté dárky.Jeden na půdě-pro ženu a pro kluka 3-různě ve skříňkách,tak jsem mu to dali jeden do koupelny do vany,jeden do lůžka atd.Já si potom prozvonil mobil a že jako volá ježuš ať jde ještě hledat :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 25. Prosinec 2007 Autor Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2007 Mi se stalo letos.Zapomenuté dárky.Jeden na půdě-pro ženu a pro kluka 3-různě ve skříňkách,tak jsem mu to dali jeden do koupelny do vany,jeden do lůžka atd.Já si potom prozvonil mobil a že jako volá ježuš ať jde ještě hledat tak to je dobré, že se na to přišlo tak brzo, by měl pak možná ježíška celej rok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 25. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2007 No potom měl pořád málo a furt chodil a šmejdil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 25. Prosinec 2007 Autor Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2007 No potom měl pořád málo a furt chodil a šmejdil to jsou ty následky a doživotní traumata Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
us-tim Vloženo 25. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2007 Me dneska kolem 12ty volali rodice do prace, ze sem si na stromku zapomnel nejaky darecek....schovali ho tak chytre mezi ozdoby, ze na nej sami zapomneli :-) ale co,tak se mam aspon na co tesit domu..snad to nebudou ponozky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.