century Vloženo 19. Březen 2009 Sdílet Vloženo 19. Březen 2009 Má ho někdo, spokojenost? To se sjednává asi na poštách ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 19. Březen 2009 Sdílet Vloženo 19. Březen 2009 jsem ho založil a než jsme stihl dostat kartu tak změny, nějak jsem nepochytil proč eMax plus, teď abych zrušil původní eMax a zřídil eMax plus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 19. Březen 2009 Sdílet Vloženo 19. Březen 2009 Taky jsem na to teď koukal a raději nebudu nic dál říkat. Bože muj... Otázka je, kam to dát. Nabízí něco KB? Neví někdo? ono je to všude podobný, já to teď vidím tak, že eMax plus je měsíční termíňák s 2,8% Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janina Vloženo 19. Březen 2009 Sdílet Vloženo 19. Březen 2009 No já si mKonto i eMax zařídila asi před měsícem a rušit ani sjednávat nic nebudu. Chci si hlavne někde šetřit. Takže jsem zatím spoojená. Snad už nic měnit tolik nebudou... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peteres Vloženo 19. Březen 2009 Sdílet Vloženo 19. Březen 2009 To je právě to, že pokud chceš spořit a mít něco i z procent (ne jen z toho co tam pošleš), tak zařiídit budeš muset, eMax je teď na nic a mám takovej dojem, že ho nahradili z důvodu, že to pro ně není až tak výhodný a aby se vyhli smluvním podmínkám eMaxu, tak udělali novej, s novýma podmínkama a eMax dopadl takto ... Jinak prozkoumám GE Money Genius plus a prachy bez poplatku pěkně poplujou z mBank jinam ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janina Vloženo 19. Březen 2009 Sdílet Vloženo 19. Březen 2009 Uvidíme časem, ale teď mi stačí prostě něco někam dát, na co hned nemůžu šáhnout... Co se týká Ge Money, těm bych po zkušenostech nesvěřila ani korunu, i kdyby to byla jediná banka... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
century Vloženo 19. Březen 2009 Sdílet Vloženo 19. Březen 2009 a to proč? taky si říkam, jestli tam nebudu mít peníze a oni mi pak nebudou chtít dát zadara si možnost vyzvednout větší obnos Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janina Vloženo 19. Březen 2009 Sdílet Vloženo 19. Březen 2009 (editace) Jestli to proč byla na to GE...mám s nima asi 4 zkušenosti a všechny končili katastrofálně... mluvím tedy o multiservisu, jak říkám, nic jiného bych jim nesvěřila... jen pro upřesnění, vše sem poctivě včas platila... Editováno: 19. Březen 2009, autor: Janina Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
buml Vloženo 19. Březen 2009 Sdílet Vloženo 19. Březen 2009 (editace) toto forum je cenzurovano majitelem proti jeho vlastnim pravidlum, prispevek jeho majitel odstranil. Editováno: 25. Červenec 2009, autor: buml Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 19. Březen 2009 Sdílet Vloženo 19. Březen 2009 Ja mel urok na mKontu 6kc mesicne, tak se tio nepo... Kazdopadne bylo jasne, ze se to bude muset casem uhybat timto smerem a to neni konecna faze... Kdio da nekdso neco jen tak dnes? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
buml Vloženo 19. Březen 2009 Sdílet Vloženo 19. Březen 2009 (editace) toto forum je cenzurovano majitelem proti jeho vlastnim pravidlum, prispevek jeho majitel odstranil. Editováno: 25. Červenec 2009, autor: buml Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tesna Vloženo 19. Březen 2009 Sdílet Vloženo 19. Březen 2009 S tím pojištěním je to tak, že BRE BAnk je polská banka (mB je jen organizařní složka), takže je pojištěna v Polsku. Tohle jsem namátkou našel na servru mB: "Nejprve důležité oznámení o změně, která se týká pojištění vkladů. Jak asi víte, v rámci celé Evropské Unie došlo k rozhodnutí, že vklady budou pojištěny více než dříve. Donedávna byla pro členské státy minimální hodnota 20 tisíc Euro do 90% (na osobu). V ČR i v Polsku to bylo o něco více. Po uplynulých turbulentních měsících začaly všechny státy tyto garance zvyšovat. Vzhledem k tomu, že mBank se týká primárně polské právo, platí pro nás od 28.11.2008 garance ve výši 50 tisíc Euro do 100% výše vkladu (na osobu)." Co se týče refinancu, tak momentálně má dobré sazby KB (4,99%) ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 20. Březen 2009 Sdílet Vloženo 20. Březen 2009 Vážené Klientky, Vážení Klienti, ve středu 18.3.2009 jsme Vám nabídli nový spořící účet eMAX Plus. Vzhledem k mimořádnému zájmu o tento produkt teď vyřizování žádostí trvá v některých případech déle než obvykle. Abychom Vám zajistili co nejlepší zhodnocení vkladů i v této době, rozhodli jsme se přechodně obnovit úročení na spořicím účtu eMAX na původních 2,7%. Se zakládáním nového eMAX Plus proto nemusíte spěchat a můžete to udělat v průběhu dalších dnů. Zpětné navýšení úrokové sazby platí od soboty 21.3.2009 a potrvá do 27.3.2009. Děkujeme Vám za trpělivost a důvěru, Vaše mBank součást Commerzbank, druhé největší bankovní skupiny v Německu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.