Publikováno Prosinec 26, 200717 r dobrý večer, mám před měsícem koupenou octavii 1.8 20V r.v. 97 do které jsem si rozhodl koupit rádio. zdá se, že předchozí majitel se v tom dost vrtal, vzal jsem tedy měřák a výsledek: pin 1 - 2.55 bez zapalovani; 0.05 se zapalovanim pin 4 - stalych 12V pin 5 - cosi bez napeti pin 6 - cosi bez napeti pin 7 - cosi bez napeti pin 8 - predpokladana zem (tlustej hnedej) jak to ma spravne bejt vim, ale nemuzu objevit 12V pri zapalovani... kam se podela? predem dik
Prosinec 26, 200717 r Autor dik, to se bude hodit az ale budu vedet kde (a jestli vubec) tech 12V pri zapalovani mam
Prosinec 26, 200717 r je to asi tak origo .... 8 hnedý - černý zem 7 stálý plus silný červený s bílím... atd 4 plus klíček žluto červený... vetšinou Když tak zavolej zdar G
Prosinec 26, 200717 r Autor no, pak ovsem vyvstava otazka, proc mam na zlutocervenym proti zemi (v jakekoliv pozici klicku) nulu? jeste dodam, ze pojistku 42 sem zkontroloval Upraveno Prosinec 26, 200717 r od mbem
Prosinec 27, 200717 r dobrý večer, mám před měsícem koupenou octavii 1.8 20V r.v. 97 do které jsem si rozhodl koupit rádio. zdá se, že předchozí majitel se v tom dost vrtal, vzal jsem tedy měřák a výsledek:pin 1 - 2.55 bez zapalovani; 0.05 se zapalovanim pin 4 - stalych 12V pin 5 - cosi bez napeti pin 6 - cosi bez napeti pin 7 - cosi bez napeti pin 8 - predpokladana zem (tlustej hnedej) jak to ma spravne bejt vim, ale nemuzu objevit 12V pri zapalovani... kam se podela? predem dik Ahoj, možná ti pomůže tohle. ISO_konektor_autor_dia.doc
Prosinec 27, 200717 r Autor dnes se mi objevilo 12V pri klicku na jednicce (modrobilej tenkej) prisaham bohu ze vcera tam bylo nula nula nic
Prosinec 27, 200717 r Mno, tak asi budeš muset vlézt hloub a zkusit najít odkud vedou dráty Takhle se radí dost špatně
Prosinec 27, 200717 r Autor kdybych aspon vedel odkud vedou, kam se mam zamerit, kde mam co rozdelat a jak... ale ja sem uplnej n00b tipuju to na spinaci skrinku, ale netucham jak se k ni dostat
Prosinec 27, 200717 r Silový vodiče jsou do pojistkovýho boxu a repráky do konektorů u A sloupků dole. Nejlépe si stáhnout dílenskou příručku se schematy, tam je popsáno o jaké dráty se jedná jaké barvy atd. Ale jestli elektrice moc nehovíš, tak kontaktuj někoho informavanějšího kdo ti to udělá
Leden 16, 200817 r Taky bych se dotázal na jedno - Rádio úplně v pořádku zapojené, avšak při jízdě ztrácí signál a pochopitelně docela hnusně tím i chrčí. Když jsem kontroloval napětí co jde zesilovač do antény, naměřil jsem max. myslim 3,99 + - něco okolo, ALE, nemělo by to být daleko více? má někdo podobné problémy popř. jak je vyřešil..? Díkes
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.