mbem Vloženo 26. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2007 dobrý večer, mám před měsícem koupenou octavii 1.8 20V r.v. 97 do které jsem si rozhodl koupit rádio. zdá se, že předchozí majitel se v tom dost vrtal, vzal jsem tedy měřák a výsledek: pin 1 - 2.55 bez zapalovani; 0.05 se zapalovanim pin 4 - stalych 12V pin 5 - cosi bez napeti pin 6 - cosi bez napeti pin 7 - cosi bez napeti pin 8 - predpokladana zem (tlustej hnedej) jak to ma spravne bejt vim, ale nemuzu objevit 12V pri zapalovani... kam se podela? predem dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oct Vloženo 26. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2007 Neco je TADY, ale nevim, zda je to prave orechove. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mbem Vloženo 26. Prosinec 2007 Autor Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2007 dik, to se bude hodit az ale budu vedet kde (a jestli vubec) tech 12V pri zapalovani mam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 26. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2007 je to asi tak origo .... 8 hnedý - černý zem 7 stálý plus silný červený s bílím... atd 4 plus klíček žluto červený... vetšinou Když tak zavolej zdar G Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mbem Vloženo 26. Prosinec 2007 Autor Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2007 (editace) no, pak ovsem vyvstava otazka, proc mam na zlutocervenym proti zemi (v jakekoliv pozici klicku) nulu? jeste dodam, ze pojistku 42 sem zkontroloval Editováno: 26. Prosinec 2007, autor: mbem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 26. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2007 tak to máš dost divné.......... asi nějakej štoural ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marvel Vloženo 27. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2007 dobrý večer, mám před měsícem koupenou octavii 1.8 20V r.v. 97 do které jsem si rozhodl koupit rádio. zdá se, že předchozí majitel se v tom dost vrtal, vzal jsem tedy měřák a výsledek:pin 1 - 2.55 bez zapalovani; 0.05 se zapalovanim pin 4 - stalych 12V pin 5 - cosi bez napeti pin 6 - cosi bez napeti pin 7 - cosi bez napeti pin 8 - predpokladana zem (tlustej hnedej) jak to ma spravne bejt vim, ale nemuzu objevit 12V pri zapalovani... kam se podela? predem dik Ahoj, možná ti pomůže tohle. ISO_konektor_autor_dia.doc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mbem Vloženo 27. Prosinec 2007 Autor Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2007 dnes se mi objevilo 12V pri klicku na jednicce (modrobilej tenkej) prisaham bohu ze vcera tam bylo nula nula nic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukash Vloženo 27. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2007 Mno, tak asi budeš muset vlézt hloub a zkusit najít odkud vedou dráty Takhle se radí dost špatně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mbem Vloženo 27. Prosinec 2007 Autor Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2007 kdybych aspon vedel odkud vedou, kam se mam zamerit, kde mam co rozdelat a jak... ale ja sem uplnej n00b tipuju to na spinaci skrinku, ale netucham jak se k ni dostat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukash Vloženo 27. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2007 Silový vodiče jsou do pojistkovýho boxu a repráky do konektorů u A sloupků dole. Nejlépe si stáhnout dílenskou příručku se schematy, tam je popsáno o jaké dráty se jedná jaké barvy atd. Ale jestli elektrice moc nehovíš, tak kontaktuj někoho informavanějšího kdo ti to udělá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djdans Vloženo 16. leden 2008 Sdílet Vloženo 16. leden 2008 Taky bych se dotázal na jedno - Rádio úplně v pořádku zapojené, avšak při jízdě ztrácí signál a pochopitelně docela hnusně tím i chrčí. Když jsem kontroloval napětí co jde zesilovač do antény, naměřil jsem max. myslim 3,99 + - něco okolo, ALE, nemělo by to být daleko více? má někdo podobné problémy popř. jak je vyřešil..? Díkes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.