Lasse Vloženo 28. Duben 2007 Sdílet Vloženo 28. Duben 2007 máte někdo zkušenost s tímto subwooferem ? http://www.hificar.cz/subwoofer/fli-trap-12-active.html nebo muzete mi poradit jiny vcetne zesiku - strop 5000kc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
All_01 Vloženo 29. Duben 2007 Sdílet Vloženo 29. Duben 2007 Ten aktiv jsem neslyšel takže doporučím jen levnou alternativu. Tou by byl zesilovač Spectron SP-A2100 (2400,- Kč) a bassreflexový subwooferový box Spectron SP-O110 (2390,-) nebo jeho větší verze SP-O112 (2690,-). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fancarhifi Vloženo 29. Duben 2007 Sdílet Vloženo 29. Duben 2007 parametry vypadají dobře...proč ne za tu cenu SW + zesilovač nepořídíš (teda ano, ale myslím tím to co by za něco stálo) a pokud ti bude vyhovovat že je aktivní tak neváhej... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
All_01 Vloženo 29. Duben 2007 Sdílet Vloženo 29. Duben 2007 Zase řeči aniž bys slyšel to co navrhuju. Máš to kousek tak si to přijeď poslechnout. http://autoaudtio.wsc.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
All_01 Vloženo 29. Duben 2007 Sdílet Vloženo 29. Duben 2007 Kruci, překlep. http://autoaudio.wsc.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 29. Duben 2007 Sdílet Vloženo 29. Duben 2007 Souhlas, ze to chce urcite slyset a nekupovat to jen podle papirovejch parametru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fancarhifi Vloženo 29. Duben 2007 Sdílet Vloženo 29. Duben 2007 Zase řeči aniž bys slyšel to co navrhuju. Máš to kousek tak si to přijeď poslechnout.http://autoaudtio.wsc.cz jsi hrozně vztahovačnej....když jsem to psal tak jsem o tvým příspěvku ještě nevěděl takže si to nedávej do souvislostí... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
remus1 Vloženo 2. Květen 2007 Sdílet Vloženo 2. Květen 2007 Koukal jsem na Dexon. Nevím jak hraje, protože jsem ho neslyšel, ale mají v akci nabídku autosub BBS 1255 (225/500W), autozesilovač SAC 2090 a sadu kabelů za 4490 Kč, a další dvě sestavy. Jedna za stejnou cenu a druhá za 5190 Kč. Jinak v autě mám komponetní Spectrony SPC26Z a hrajou velice dobře. Za málo peněz hodně muziky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blondakxxx Vloženo 3. Květen 2007 Sdílet Vloženo 3. Květen 2007 Švagr má v kombajnu od Dexonu tohle a za ty prachy to hraye !!! http://eshop.dexon.cz/autoozvucovaci_technika.htm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danone Vloženo 7. Květen 2007 Sdílet Vloženo 7. Květen 2007 (sorry za oftopic ale nechcel som koli tomu zakaldat neve tema) mam niaky starsi Basovy reprak a neviem ako by ho bolo lepsie umiestnit do basreflexovej ozvucnice. Magentom von? alebo magnetom dnu? chcem aby tom malo cim kvalitnejsi zvuk. moc to nepeckujem. Dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
remus1 Vloženo 7. Květen 2007 Sdílet Vloženo 7. Květen 2007 Nemáte někdo zkušenost s tímle? http://www.carhifi-profi.cz/product_info.p...;b><i> Vypadá to velice zajímavě tak bych vědět jestli jste to někdo slyšel jak to hraje. Myslím, že vyrobit by to nebyl až tak velký problém. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 8. Květen 2007 Sdílet Vloženo 8. Květen 2007 Švagr má v kombajnu od Dexonu tohle a za ty prachy to hraye !!! http://eshop.dexon.cz/autoozvucovaci_technika.htm Sice Dexon jeste nemam, ale chystam se do nej...komplet auto... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
remus1 Vloženo 9. Květen 2007 Sdílet Vloženo 9. Květen 2007 Taky jsem uvažoval o Dexonu, ale pak jsem od toho upustil. Středobas 165 mm má ve skutečnosti průměr 180 mm a tak jsem měl obavu jestli se vejde do dveří. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fancarhifi Vloženo 9. Květen 2007 Sdílet Vloženo 9. Květen 2007 ...nechci říct, že Dexon bude hrát špatně, ale nevím jak se popasuješ s hloubkou reproduktorů v předních dveřích.Rozhodl bych se spíše pro jinou značku v této cenové relaci. Napiš cenu a uděláme sestavu v cenách Dexon... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
remus1 Vloženo 9. Květen 2007 Sdílet Vloženo 9. Květen 2007 Nevím kam to dát, tak se zeptám tady. Na jaký pin se připojuje spínací napětí zesilovače? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 10. Květen 2007 Sdílet Vloženo 10. Květen 2007 já to mám třeba na rádiu označenej spínací kablík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FOX Vloženo 10. Květen 2007 Sdílet Vloženo 10. Květen 2007 já to mám třeba na rádiu označenej spínací kablík tak tak.Dělal sem svoje autí a přítuli a u obou radií to bylo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blondakxxx Vloženo 11. Květen 2007 Sdílet Vloženo 11. Květen 2007 (editace) zapojení ISO konektoru, spínaní zesilovače blok A pin 5 ( +12V ) Editováno: 11. Květen 2007, autor: blondakxxx Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
remus1 Vloženo 14. Květen 2007 Sdílet Vloženo 14. Květen 2007 zapojení ISO konektoru, spínaní zesilovače blok A pin 5 ( +12V ) Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kitt Vloženo 29. Září 2007 Sdílet Vloženo 29. Září 2007 Mám Pioneer DEH-65BT, přední repro Infinity REF6010CS, zadní repro Hertz DSK130 a vymýšlím k tomu subwoofer. Hraje to fajn, ale chybí basy. Teď přemýšlím jak. Jestli subwoofer (jaký?) přímo z rádia, anebo musím zesilovač a z něj? Díky za rady a poznatky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fancarhifi Vloženo 29. Září 2007 Sdílet Vloženo 29. Září 2007 ...tak odpověď na tvůj dotaz je velmi jednoduchá, ale SW na rádio by asi nebylo to pravé ořechové bez externího zesilovače se neobejdeš. Teď jde o to o jaký SW by jsi měl zájem...jestli aktivní nebo pasivní?Vysvětlím, aktivní SW je SW s integrovaným zesilovačem tzn. že se jedná o montážní celek. Pasivní SW je buď v boxu popřípadě je umístněný v podlaze nebo bočnici zavazadlového prostoru. Dalším a hlavní ukazatelem je cena, která určí kvalitu reprodukovaných basů. Můj návrh je použít subwoofer v BR boxu Bull Audio ESW-12 (2890,-) a zesilovač Crunch PZi100.2 (3390,-) a k tomu napájecí set (kabel a poj. pouzdro) Tuto sestavu mám odzkoušenou a můžu doporučit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kitt Vloženo 29. Září 2007 Sdílet Vloženo 29. Září 2007 ...tak odpověď na tvůj dotaz je velmi jednoduchá, ale SW na rádio by asi nebylo to pravé ořechové bez externího zesilovače se neobejdeš.Teď jde o to o jaký SW by jsi měl zájem...jestli aktivní nebo pasivní?Vysvětlím, aktivní SW je SW s integrovaným zesilovačem tzn. že se jedná o montážní celek. Pasivní SW je buď v boxu popřípadě je umístněný v podlaze nebo bočnici zavazadlového prostoru. Dalším a hlavní ukazatelem je cena, která určí kvalitu reprodukovaných basů. Můj návrh je použít subwoofer v BR boxu Bull Audio ESW-12 (2890,-) a zesilovač Crunch PZi100.2 (3390,-) a k tomu napájecí set (kabel a poj. pouzdro) Tuto sestavu mám odzkoušenou a můžu doporučit Kolik je to i s tím napájecím setem? A rozměry subwooferu? Nemám moc místa, je to služební a kufr plný nářadí. A nějaká levnější varianta? Díky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fancarhifi Vloženo 30. Září 2007 Sdílet Vloženo 30. Září 2007 ...rozměry SW nejsou nijak dramatické a pokud by jsi chtěl SW nenáročný na prostor i finance tak ti můžu nabídnout aktivní SW respektive tubu, která ti v daném případě pomůže doplnit nízké kmitočty.Její nároky na prostor jsou minimální a odpadá i problém s instalací zesilovače. Tato tuba je i včetně kabelového setu takže již k tomu není nic potřeba a nezbývá nic než nainstalovat.Pokud by jsi měl zájem tak mi napiš buď na ICQ nebo na mail.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kitt Vloženo 30. Září 2007 Sdílet Vloženo 30. Září 2007 To Fancar: zatím koukám co a jak, díky za nabídky :worthy To all: má někdo zkušenost s Pioneer TS-WX11A? Vyhovovala by mi velikost i celkem cena, ale pokud by byla výrazně lepší hudba se zesilovačem a subwooferem, tak bych zvolil něco jako nabízí Fancar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fancarhifi Vloženo 30. Září 2007 Sdílet Vloženo 30. Září 2007 ...ten Pioneer je dobrý kompromis, nezabere moc místa a i jeho instalace je bez problémů.S basy je to na dobré úrovni.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.