Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Ten aktiv jsem neslyšel takže doporučím jen levnou alternativu. Tou by byl zesilovač Spectron SP-A2100 (2400,- Kč) a bassreflexový subwooferový box Spectron SP-O110 (2390,-) nebo jeho větší verze SP-O112 (2690,-).

Vloženo

Koukal jsem na Dexon. Nevím jak hraje, protože jsem ho neslyšel, ale mají v akci nabídku autosub BBS 1255 (225/500W), autozesilovač SAC 2090 a sadu kabelů za 4490 Kč, a další dvě sestavy. Jedna za stejnou cenu a druhá za 5190 Kč. Jinak v autě mám komponetní Spectrony SPC26Z a hrajou velice dobře. Za málo peněz hodně muziky :palec2:

Vloženo

(sorry za oftopic ale nechcel som koli tomu zakaldat neve tema) mam niaky starsi Basovy reprak a neviem ako by ho bolo lepsie umiestnit do basreflexovej ozvucnice. Magentom von? alebo magnetom dnu? chcem aby tom malo cim kvalitnejsi zvuk. moc to nepeckujem. Dik

Vloženo

...nechci říct, že Dexon bude hrát špatně, ale nevím jak se popasuješ s hloubkou reproduktorů v předních dveřích.Rozhodl bych se spíše pro jinou značku v této cenové relaci.

Napiš cenu a uděláme sestavu v cenách Dexon... :palec2:

• o 4 měsíce později...
Vloženo

Mám Pioneer DEH-65BT, přední repro Infinity REF6010CS, zadní repro Hertz DSK130 a vymýšlím k tomu subwoofer. Hraje to fajn, ale chybí basy. Teď přemýšlím jak. Jestli subwoofer (jaký?) přímo z rádia, anebo musím zesilovač a z něj?

Díky za rady a poznatky.

Vloženo

...tak odpověď na tvůj dotaz je velmi jednoduchá, ale SW na rádio by asi nebylo to pravé ořechové :) bez externího zesilovače se neobejdeš.

Teď jde o to o jaký SW by jsi měl zájem...jestli aktivní nebo pasivní?Vysvětlím, aktivní SW je SW s integrovaným zesilovačem tzn. že se jedná o montážní celek.

Pasivní SW je buď v boxu popřípadě je umístněný v podlaze nebo bočnici zavazadlového prostoru.

Dalším a hlavní ukazatelem je cena, která určí kvalitu reprodukovaných basů.

Můj návrh je použít subwoofer v BR boxu Bull Audio ESW-12 (2890,-) a zesilovač Crunch PZi100.2 (3390,-) a k tomu napájecí set (kabel a poj. pouzdro)

Tuto sestavu mám odzkoušenou a můžu doporučit :palec2:

post-845-1191091816_thumb.jpg

post-845-1191091850_thumb.jpg

Vloženo
...tak odpověď na tvůj dotaz je velmi jednoduchá, ale SW na rádio by asi nebylo to pravé ořechové :) bez externího zesilovače se neobejdeš.

Teď jde o to o jaký SW by jsi měl zájem...jestli aktivní nebo pasivní?Vysvětlím, aktivní SW je SW s integrovaným zesilovačem tzn. že se jedná o montážní celek.

Pasivní SW je buď v boxu popřípadě je umístněný v podlaze nebo bočnici zavazadlového prostoru.

Dalším a hlavní ukazatelem je cena, která určí kvalitu reprodukovaných basů.

Můj návrh je použít subwoofer v BR boxu Bull Audio ESW-12 (2890,-) a zesilovač Crunch PZi100.2 (3390,-) a k tomu napájecí set (kabel a poj. pouzdro)

Tuto sestavu mám odzkoušenou a můžu doporučit :palec2:

Kolik je to i s tím napájecím setem? A rozměry subwooferu? Nemám moc místa, je to služební a kufr plný nářadí. A nějaká levnější varianta? Díky moc

Vloženo

...rozměry SW nejsou nijak dramatické a pokud by jsi chtěl SW nenáročný na prostor i finance tak ti můžu nabídnout aktivní SW respektive tubu, která ti v daném případě pomůže doplnit nízké kmitočty.Její nároky na prostor jsou minimální a odpadá i problém s instalací zesilovače.

Tato tuba je i včetně kabelového setu takže již k tomu není nic potřeba a nezbývá nic než nainstalovat.Pokud by jsi měl zájem tak mi napiš buď na ICQ nebo na mail.... :palec2:

post-845-1191150119_thumb.jpg

Vloženo

To Fancar: zatím koukám co a jak, díky za nabídky :worthy :worthy

To all: má někdo zkušenost s Pioneer TS-WX11A? :help: Vyhovovala by mi velikost i celkem cena, ale pokud by byla výrazně lepší hudba se zesilovačem a subwooferem, tak bych zvolil něco jako nabízí Fancar

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...