djmiras Vloženo 28. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2007 Poradí mi někdo čím to mohlo být. Koupil jsem v bazaru octavia 1.8 20V r.v. 97 a nefunguje u ní otáčkoměr. Všechno ostatní ukazuje správně. Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radchen Vloženo 28. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2007 Já se taky tady vmísím... Můj problém taky vězí v otáčkoměru, a to sice tak, že nad 3000 ot/min se ručička začne sekat a po kousíčkách leze a skáče nahoru, taky by mně zajímalo, kde je chyba... (je to ale TDIčko r.v. 2000) Nebude někdo vědět? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
škodovák Vloženo 28. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2007 Zkuste točit ručičkou proti směru hodinovích ručiček a mírně popotáhnout nahoru.Ale musíte si zapamatovat kde tá ručička má být když je vyplej klíček a dát jí na to samé místo pokud přejedete musíte udělat další kolo (Točič pořád proti směru jinak to nebude ukazovat správně) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djmiras Vloženo 29. Prosinec 2007 Autor Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2007 No nevím jestli mi to točení ručičkou pomůže. Myslím si že chyba nejspíš bude někde v elektrice. Ten otáčkoměr se ani nehne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djmiras Vloženo 2. leden 2008 Autor Sdílet Vloženo 2. leden 2008 Tak to vypadá, že mi asi nikdo neporadí. Nemá někdo alespoň el. schema budiků?Potřeboval bych vědět kam jsou zapojený. Třeba může být problém někde v el.instalaci. Nechce se mi do toho líst bez schematu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomikaaa Vloženo 4. leden 2008 Sdílet Vloženo 4. leden 2008 pozrite si prispevky padaji vam rafiky? hlavne tie starsie octavie tym trpeli - studenaky na budikoch, aj tuto ich opravuju na fore, skuste to prehriat, prepajkovat atd ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.