Publikováno Prosinec 28, 200717 r Poradí mi někdo čím to mohlo být. Koupil jsem v bazaru octavia 1.8 20V r.v. 97 a nefunguje u ní otáčkoměr. Všechno ostatní ukazuje správně. Děkuji
Prosinec 28, 200717 r Já se taky tady vmísím... Můj problém taky vězí v otáčkoměru, a to sice tak, že nad 3000 ot/min se ručička začne sekat a po kousíčkách leze a skáče nahoru, taky by mně zajímalo, kde je chyba... (je to ale TDIčko r.v. 2000) Nebude někdo vědět?
Prosinec 28, 200717 r Zkuste točit ručičkou proti směru hodinovích ručiček a mírně popotáhnout nahoru.Ale musíte si zapamatovat kde tá ručička má být když je vyplej klíček a dát jí na to samé místo pokud přejedete musíte udělat další kolo (Točič pořád proti směru jinak to nebude ukazovat správně)
Prosinec 29, 200717 r Autor No nevím jestli mi to točení ručičkou pomůže. Myslím si že chyba nejspíš bude někde v elektrice. Ten otáčkoměr se ani nehne.
Leden 2, 200817 r Autor Tak to vypadá, že mi asi nikdo neporadí. Nemá někdo alespoň el. schema budiků?Potřeboval bych vědět kam jsou zapojený. Třeba může být problém někde v el.instalaci. Nechce se mi do toho líst bez schematu.
Leden 4, 200817 r pozrite si prispevky padaji vam rafiky? hlavne tie starsie octavie tym trpeli - studenaky na budikoch, aj tuto ich opravuju na fore, skuste to prehriat, prepajkovat atd ...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.