djvlada Vloženo 2. leden 2008 Vloženo 2. leden 2008 98 tdi jizda nahle brzdeni a takovou ranu to sem jeste nevidel a 5000 za vymenu je pryc tak bacha a ted tam mam nove a je to vpohode Citovat
Petr81 Vloženo 2. leden 2008 Vloženo 2. leden 2008 V místě brzdovky se okno přehřeje a roztažností a vlastní vadou skla praskne, protože v sobě má moc vzduchových bublinek, výrobní vada. člověče, zažil jsem to taky, ale ruplo aniž by se řidič dotknul brzdy. ALe nepřeju to nikomu, rána jak prase a střepy po celým zadku auta. Byla to myslím 98, 99 r.v. Citovat
Cary_mary_fuck Vloženo 2. leden 2008 Vloženo 2. leden 2008 člověče, zažil jsem to taky, ale ruplo aniž by se řidič dotknul brzdy. ALe nepřeju to nikomu, rána jak prase a střepy po celým zadku auta. Byla to myslím 98, 99 r.v. Tohle se mi taky stalo. Koukala sem na to jak pero z gauce. Citovat
mmerlin Vloženo 19. leden 2008 Vloženo 19. leden 2008 Tyjo, ted jste me vydesili. Kdyz mam r.v. 99 SLX - je to uz vpohode nebo ne? Moh by nekdo dat nejaky fotky okna, ktery je vpohode a ktery je postizeny? Nejsem si jistej, jestli dobre chapu co myslite tema plastovejma listama... Diky Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.