djvlada Vloženo 2. leden 2008 Sdílet Vloženo 2. leden 2008 98 tdi jizda nahle brzdeni a takovou ranu to sem jeste nevidel a 5000 za vymenu je pryc tak bacha a ted tam mam nove a je to vpohode Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 2. leden 2008 Sdílet Vloženo 2. leden 2008 V místě brzdovky se okno přehřeje a roztažností a vlastní vadou skla praskne, protože v sobě má moc vzduchových bublinek, výrobní vada. člověče, zažil jsem to taky, ale ruplo aniž by se řidič dotknul brzdy. ALe nepřeju to nikomu, rána jak prase a střepy po celým zadku auta. Byla to myslím 98, 99 r.v. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 2. leden 2008 Sdílet Vloženo 2. leden 2008 člověče, zažil jsem to taky, ale ruplo aniž by se řidič dotknul brzdy. ALe nepřeju to nikomu, rána jak prase a střepy po celým zadku auta. Byla to myslím 98, 99 r.v. Tohle se mi taky stalo. Koukala sem na to jak pero z gauce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mmerlin Vloženo 19. leden 2008 Sdílet Vloženo 19. leden 2008 Tyjo, ted jste me vydesili. Kdyz mam r.v. 99 SLX - je to uz vpohode nebo ne? Moh by nekdo dat nejaky fotky okna, ktery je vpohode a ktery je postizeny? Nejsem si jistej, jestli dobre chapu co myslite tema plastovejma listama... Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.