Přejít na obsah

O kolik snížit O1 combi?

Urbo

Doporučené příspěvky

Kecáš :p Ne dělam si srandu. Tak to je super. Nevim jak na živo, ale aspoň takhle z tý menší fotky v avataru to vypadá super. Fakt jsem si myslel, že jsou to buďto 18, nebo jsou to 17tky a je to snížený. Co to je za kola?

Je to tohle : Platin P44 Black, najdeš je na stránkách: www.elektrony.cz

A že to jsou 16" poznáš z obutí

post-263-1199218886_thumb.jpg

post-263-1199218959_thumb.jpg

post-263-1199218987_thumb.jpg

Editováno: , autor: Palo
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahoj, já přesně tenhle pevnej Weitec mám na kombíku.Sedlo si to přesně jak píšeš výše, vzadu více než v předu.Na jaře hodlám jen přehodit přední pružiny,snad už to bude v pohodě. Jinak ovládání a chování vozu oproti serii je bezkonkurenční.

A pružiny tam budeš dávat taky weitec, akorát nižší? Nemáš fotku auta na tomhle podvozku? To by mě moc zajímalo jak to vypadá, protože to vypadá, že do něj taky pujdu. Ještě jsem objevil nějakej bilstein za rozumný peníze, ale ten je zase na pevno 60/40 sníženej a to už je dost.

Odkaz ke komentáři

A pružiny tam budeš dávat taky weitec, akorát nižší? Nemáš fotku auta na tomhle podvozku? To by mě moc zajímalo jak to vypadá, protože to vypadá, že do něj taky pujdu. Ještě jsem objevil nějakej bilstein za rozumný peníze, ale ten je zase na pevno 60/40 sníženej a to už je dost.

Pružiny na ropáka nižší než 35mm od Weitecu neseženeš,tak tam budu muset dát nějakou jinou značku.Fotky najdeš v sekci Vaše oktavie pod názvem Vozíčkářský dehet.

Odkaz ke komentáři

No 60/40 je vlastne to co mam ja ted, jak vidis na fotkach. Akorat od jiny firmy a s tim, ze predek muzu stelovat.

A nebal bych se toho jezdit se s tim da....

Me by se nejvic libilo 60/50 ale jak to snizit ten zadek o 1cm???

Na tuhle firmu HP sporting jsem myslel taky,nechat si od nich udělat ty pružiny.Myslíš že by to byli schopní udělat?

Odkaz ke komentáři

Pružiny na ropáka nižší než 35mm od Weitecu neseženeš,tak tam budu muset dát nějakou jinou značku.Fotky najdeš v sekci Vaše oktavie pod názvem Vozíčkářský dehet.

Pekny auto Akorat jak uz to ma jiny narazniky, prahy a lemy blatniku, tak se ten rozdil hur posuzuje. Ja budu auto nechavat jak je, jen mam 17 kola, podvozek a budu davat listy do laku. Kazdopadne s tema pruzinama je to celkem pech, nevim, jestli do toho jit nebo ne, kdyz bych je pak stejne mel menit jeste za jiny... Skoda, ze ten weitec stelovaci neni o neco levnejsi...

Odkaz ke komentáři

No 60/40 je vlastne to co mam ja ted, jak vidis na fotkach. Akorat od jiny firmy a s tim, ze predek muzu stelovat.

A nebal bych se toho jezdit se s tim da....

Me by se nejvic libilo 60/50 ale jak to snizit ten zadek o 1cm???

Nojo, jenze ty to mas nastavitelny. Takze "v pripade nouze" s tim muzes jeste neco udelat. Ja se bojim, ze to bude dost nizko a navic planuju treba pristi rok 18tky kola a bojim se, abych se takhle nepripravil o moznosti, co tam pak jeste jak dat. Ty to mas ideal no. Ale defakto za tu cenu co HP, sezenes i komplet stavitelnej weitec z nemecka. Pricemz HP ma zadek snizenej jen pruzinou, jestli se nepletu.

Odkaz ke komentáři

Pekny auto Akorat jak uz to ma jiny narazniky, prahy a lemy blatniku, tak se ten rozdil hur posuzuje. Ja budu auto nechavat jak je, jen mam 17 kola, podvozek a budu davat listy do laku. Kazdopadne s tema pruzinama je to celkem pech, nevim, jestli do toho jit nebo ne, kdyz bych je pak stejne mel menit jeste za jiny... Skoda, ze ten weitec stelovaci neni o neco levnejsi...

Ted už mám auto bez těch všech plastů jak píšeš a ten rozdíl vidět fakt je.Já ty pružiny budu na jaře určitě měnit,asi zkusím firmu HP sporting aby mi udělali pružiny na míru,ještě uvidím.Jinak toho podvozku od firmy Bilstein,jak píšeš víše,bych se taky nebál.

Odkaz ke komentáři

A jaky pruziny mas na mysli??? Ja mam vse od nich; zadni pruziny nizsi o 40mm a tlumice (pevne snizeni)

a vepredu je stelovani vysky standartne na tlumici (nekdo nechava seriove pruziny) a ja mam od nich jeste nizsi predni pruziny (asi o 35mm) a tim stelovanim na tlumici se to da stahnout od serieove vysky az na tech -60mm

Muzes se podivat sem: http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=22403

Je tam videt, jak to slo postupne dolu...Nejprve serie, pak seriove predni pruziny a zbytek HP-stazeno az dolu a naposled i s prednima pruzinama HP-a zase az dolu

Odkaz ke komentáři

A jaky pruziny mas na mysli??? Ja mam vse od nich; zadni pruziny nizsi o 40mm a tlumice (pevne snizeni)

a vepredu je stelovani vysky standartne na tlumici (nekdo nechava seriove pruziny) a ja mam od nich jeste nizsi predni pruziny (asi o 35mm) a tim stelovanim na tlumici se to da stahnout od serieove vysky az na tech -60mm

Muzes se podivat sem: http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=22403

Je tam videt, jak to slo postupne dolu...Nejprve serie, pak seriove predni pruziny a zbytek HP-stazeno az dolu a naposled i s prednima pruzinama HP-a zase az dolu

A nevíš jak moc nízké přední pružiny jsou schopni udělat?

Odkaz ke komentáři

Nojo, jenze ty to mas nastavitelny. Takze "v pripade nouze" s tim muzes jeste neco udelat. Ja se bojim, ze to bude dost nizko a navic planuju treba pristi rok 18tky kola a bojim se, abych se takhle nepripravil o moznosti, co tam pak jeste jak dat. Ty to mas ideal no. Ale defakto za tu cenu co HP, sezenes i komplet stavitelnej weitec z nemecka. Pricemz HP ma zadek snizenej jen pruzinou, jestli se nepletu.

No tak ale kdyz budes davat 18 tak se ti tim preci nic nezmeni, protoze zachovavas obvod kola ne??? Sice zvetsis rafek, ale zmensis vysku gumy, ne???

Hele a s tim snizenim jezdim furt, nemam duvod to zvedat, akorat jsem misto plastu pod motorem dal plech, a i na hory s tim jezdim. A mas pravdu HP jsou vadu snizeni jen pruzinou

Odkaz ke komentáři

No tak ale kdyz budes davat 18 tak se ti tim preci nic nezmeni, protoze zachovavas obvod kola ne??? Sice zvetsis rafek, ale zmensis vysku gumy, ne???

Hele a s tim snizenim jezdim furt, nemam duvod to zvedat, akorat jsem misto plastu pod motorem dal plech, a i na hory s tim jezdim. A mas pravdu HP jsou vadu snizeni jen pruzinou

Jasny, ale precejenom, kdyz uz bych to snizoval takhle vic, tak bych nechtel mit pak svazany ruce. Ten stavitelnej je ideal. To ti zavidim.

Odkaz ke komentáři

V HP ti udělají všechno přesně na míru.. Takže když budeš chtít 10cm dolů,udělají to.. Ale samozřejmě za zakázkovou práci připlácíš..

Jinak jak se tady někdo oháněl cenou a uvedl třeba Weitec,tak my jsme ho měli na polu a děs běs. Krom toho,zrepasuje to tady někdo? HP si koupíš a výrobce uvádí že vydrží cca 70tis,pak je vezmeš,zrepasujou ti je a máš je zase jak nový. K tomu Weitecu,nevím přesně kolik měl najeto,ale vizuelně velice pěkné. Po bližším ohledání na všech 4 tlumičích viditelné stopy po netěsnosti u pístnic a spodní uložení zadních tlumičů vymlácené. To by se nemělo stát,když je to v gumě..

Odkaz ke komentáři

Nikomu to nenutím.. Ale ruku na srdce,kolikrát si to budeš ladit na výšku? Taky jsem měl takový vize že si vždycky na zimu dám auto vejš,ale nikdy k tomu nedošlo. A když už,tak se dá dokoupit dozadu ta rozpěrka mezi nápravu a pružinu se závitem,jak psal octavius, a můžeš si to ladit do alelůja. A cen na netu bych se moc nedrže,protože kdo je dobrej okecávač,zajede osobně k výrobci nebo zavolá,možná něco ukecá...

Odkaz ke komentáři

A nechcete mi to nekdo vyhadat? Ja moc dobrej vyjednavac nejsem.. :)) Ne, delam si srandu. Kdyby to Hpcko vyslo treba tak na tech 16, tak bych do toho asi sel. Ja taky nemam predstavu, ze to budu kazdyho pulroku stelovat, ale zase kdyz uz si to zaplatim, tak to chci mit nastaveny fakt optimalne, ne abych kolem toho potom chodil a rikal si hmm, skoda, ze tohle neni o cm min, nebo podobne. Kdybych to chtel jen snizit na efekt, tak si koupim pruziny za bura a kaslu na to. Podvozek to auto dostane uz naporad, tak jen chci, aby to stalo za to.

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...