Robbe Vloženo 30. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2007 Nemáte někdo zkušenosti s výměnou, asi mi nezbyde než vyměnit motor, ási mám problém s klikovkou,přitom, motor táhne,nežere,jen dělá příšerný zvuky.Vršek je po GO, tak nevím poradte !! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DIAGNOSTIK Vloženo 30. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2007 velice rozsáhlá otázka a moc otázek a možných odpovědí... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robbe Vloženo 30. Prosinec 2007 Autor Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2007 velice rozsáhlá otázka a moc otázek a možných odpovědí... Abych to upřesnil,vršek motoru je 1/2 roku po GO tak nepředpokládám problém tam,ptal jsem pár mechaniku a tvrdili, že je pravdpodobně hnutá klikovka nebo šála - moc tomu nerozumím. Nevím jestli v případě potvrzení poruchy má cenu opravovat nebo raději sehnat jiný motor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.