baurak Vloženo 21. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2008 jj na Machove jezere :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 21. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2008 tiesta nestiham posledni 2roky mam vždy něco v tom terminu..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 21. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2008 jj na Machove jezere :-) to smrdi zrejme dobrou akci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 21. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2008 neslo odolat> Baví se spolu tři frekventanti policejní akademie, jak dopadli u zkoušek. "Píšťalka za jedna, pendrek za jedna, čeština za pět. Dali mi vyskloňovat slovo "Paříž". "A co jsi napsal?" "Paříš, pařím, paříme..." "A co ty?" obrací se na druhého. "Špatně - píšťalka za jedna, pendrek za jedna, čeština za pět. Měl jsem skloňovat slovo "zeměkoule", a tak jsem napsal - "ze mě koule, z tebe koule, z něho koule." Třetí policajt se jen usmívá: "Tak to já dopadl výborně - píšťalka i pendrek na výbornou a rovněž čeština za jedna. Já vyfasoval slovo "město." "A co jsi napsal?" "Mně sto, tobě sto, náčelníkovi pětikilo." Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 21. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2008 neslo odolat> Baví se spolu tři frekventanti policejní akademie,......... Tak ten je peknej ! s chuti jsem se zasmal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomášT Vloženo 21. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2008 Hezkej. Skoro bych řekl i vtip ze života. Jinak zdarec všem. Je tu vůbec někdo? Dneska jsem se svezl s FII. Budoucí švára ji dostal služební. Sněhobílá nová slečna s motorem 1,2 51Kw. Je to takové "miminko" na tachometru má teprve 380Km. Takže všechno je ještě syrové (motor, brzdy). Má Okťule tahá a brzdí zatím teda o dost líp. Ale ta vůně novýho auta to je supr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 22. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2008 to smrdi zrejme dobrou akci taky bych rek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 22. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2008 Olaf: vybornej ftip :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 22. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2008 zdárek ve spolek bando Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 22. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2008 nazdar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sleep77 Vloženo 22. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2008 hi all :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 22. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2008 Dobré dopoledne všem ! ..., Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jayson Vloženo 22. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2008 Zdravim a přeji pěkné dopoledne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sleep77 Vloženo 22. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2008 http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showDeta...amp;tabNumber=2 Docela masakr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 22. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2008 Docela masakr Zajimava upravicka ... asi bych se dneska na tom nasem vesnickem srazu neztratil .., Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sleep77 Vloženo 22. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2008 a něco pro skauty obzvlášť Vorlajzovi http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showDeta...amp;tabNumber=2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 22. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2008 (editace) sakra,zas nebudu spat to ja musim zustat jeste pri necem takovem http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showDeta...p;pageNumber=25 Editováno: 22. Srpen 2008, autor: Jeronymo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 22. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2008 Bafiky baf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sleep77 Vloženo 22. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2008 sakra,zas nebudu spat to ja musim zustat jeste pri necem takovem http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showDeta...p;pageNumber=25 Taky pěkná akurát bych vyměnil interiér Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sleep77 Vloženo 22. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2008 Bafiky baf Jejda,kdopak se nám to tady zjevil ? Ahoooj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 22. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2008 (editace) Taky pěkná akurát bych vyměnil interiér Me to ani tak neprijde,,nejak jsem zvykly ... kazdopadne kdybych kupoval uz jedine face Byl trochu nalestit auti ,zitra bude urcite prset .... Cao Jani ! Editováno: 22. Srpen 2008, autor: Jeronymo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 23. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2008 (editace) tak kterej klubak si to pred 35 minutama letel 180 dolu z kopce pred Brnem. No priznej se dobytku . Seda metla OII combi , na hlinach , folie, 8A0 neco, klubova samolepka v leve polovine 5 dveri do kufru. btw ten borec v te zelene astre v kombiku je evidentne idiot Editováno: 23. Srpen 2008, autor: Ol@f Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomášT Vloženo 24. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2008 já to určitě nebyl Jinak zdar všem. Řidič má i podstané výhody. Jsme včera byli u známých na "návštěvě"-dojeli jsme kolem páté ráno Všechny nějak bolí škeble, ale já jsem v pohodě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sleep77 Vloženo 25. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2008 Dobré ráno Vietname :-) Tak jsem si objednal pneu Goodyear F1 GSD-3 , jsem zvědavej,jak budou jezdit :-) Opravdu super cena http://www.pneunet.cz/pneu/11801/goodyear-...-17-91-W-letni/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 25. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2008 cus vsem! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky