Jero Vloženo 14. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2008 Kde jinde. Hold někteří to mají vychytaný a zbylý se musíme flákat v práci za peníze Presne tak ,tezky to zivot.,... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 14. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2008 ..nojoo,,nekteri se proste maj .) Me to uz nebavi... se doma docela nudim. Neni co delat 2 Standis: Radsi bych chodila do prace Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 14. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2008 Já bych si to na chvilku s tebou rád vyměnil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 14. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2008 Já bych si to na chvilku s tebou rád vyměnil A co vubec delas? Myslim praci... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 14. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2008 Cary mary: řidiče a po dopolednech chodím pomáhat k švagrovi na stavbu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 14. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2008 Tak ten ridic by mi nevadil ale nevim jak bych dokazala uplacat barak treba Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 14. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2008 To není nic zas tak hroznýho. Já to taky neumím, ale o víkendu jsem pozoroval mistra a docela mi to už jde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 14. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2008 Me by to hlavne ani nebavilo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 14. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2008 tak to je potom jiná, ale není to špatný, je to takový spestření všedního života Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 14. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2008 Tak zpestrit zivot si muzes i jinyma prijemnejsima vecma Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 14. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2008 Me to uz nebavi... se doma docela nudim. Neni co delat kdyz je clovek dyl na prdeli tak je to jasny no ..ale vsak uvidis ,zacnes makat a todleto volne obdobi ti zacne chybet .) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 14. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2008 kdyz je clovek dyl na prdeli tak je to jasny no ..ale vsak uvidis ,zacnes makat a todleto volne obdobi ti zacne chybet .) Zacinam premyslet nad tim jestli to tam vubec zvladnu... precejen nejsem zvykla fyzicky pracovat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 14. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2008 Zacinam premyslet nad tim jestli to tam vubec zvladnu... precejen nejsem zvykla fyzicky pracovat... Nemusis byt zvykla,staci kdyz se do toho odpocatku pustis naplno,nezanedbas to a bude to ok .Nesmis premyslet nad tim,ze to nezvladnes ,jinac nebude mit cenu tam vubec jet Je třeba si trosku verit .) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 14. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2008 Nemusis byt zvykla,staci kdyz se do toho odpocatku pustis naplno,nezanedbas to a bude to ok .Nesmis premyslet nad tim,ze to nezvladnes ,jinac nebude mit cenu tam vubec jet Je třeba si trosku verit .) Verila jsem si a byla jsem naprosto odhodlana dokud me od toho nasi dneska o5 nezacali zrazovat.... Ale mam do patku este cas nez se objedna letenka... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 14. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2008 Tak zpestrit zivot si muzes i jinyma prijemnejsima vecma to já moc dobře vím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 14. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2008 Verila jsem si a byla jsem naprosto odhodlana dokud me od toho nasi dneska o5 nezacali zrazovat.... Ale mam do patku este cas nez se objedna letenka... Rodice je treba poslouchat,to je fakt,verim,ze maji strach a obavy,mozna i opravnene,ale kdybys nejela zase by te mrzelo ,zes to nezkusila.., Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 14. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2008 Verila jsem si a byla jsem naprosto odhodlana dokud me od toho nasi dneska o5 nezacali zrazovat.... Ale mam do patku este cas nez se objedna letenka... já bych se toho nebál. zkusit se má všechno a vrátit se můžeš taky vždycky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 14. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2008 bud v klidu ja se cely Zari valel doma, na konci mesice totalne znechucenej ze do nove hokny nejdu, ze se mi tam nechce ze na to po mesici flakani nemam. Jsem tu tyden, v zivote jsem nemel kreativnejsi napady. Bych jim pristavel i patro kdyby si rekli a to jsem blazen co sedi za klavesnici a mysi, na manualni praci jsem nesahl co nasi dostaveli barak a ja sel do Brna. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 14. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2008 to já moc dobře vím Jeronymo: Jj a oni se hlavne snazi mi to zprotivit abych tam nejela... i kdyz je fakt ze jsem si nevybrala zrovna nejlepsi obdobi... zrovna tedka skoro pred Vanocema... jeste takovy pochmurny pocasi... ale pry ted je doba nejlepsi na tu praci a pak az v breznu... tak nevim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 14. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2008 já bych se toho nebál. zkusit se má všechno a vrátit se můžeš taky vždycky Jj tim jsem argumentovala taky ... Ol@f: No nekdy to jinak nejde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 14. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2008 Jdi do toho Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 14. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2008 zdravicko pane ... takze zustavas ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 14. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2008 Jdi do toho Ja uz jsem za sebe rozhodnuta dlouho. Nic me tu nedrzi vse mam pozjistovany. Staci zabukovat letenku a zacatkem listopadu vyrazim... jen kdyz obcas nasi jeste neco prohodi tak nad tim premyslim. Do patku se musim rozhodnout takze jeste muzu zvazit vsechny pro a proti ale myslim ze ten nazor uz nezmenim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 14. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2008 zdravicko pane ... takze zustavas ? To bylo na koho estli zustava? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 14. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2008 A co by jsi tam měla dělat? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky