jirka3 Vloženo 14. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2008 Pohodička. To mě se stát nemůže, já nemám služebák... Uz me nejak nebavilo jezdit po silnici Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 14. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2008 Uz me nejak nebavilo jezdit po silnici A to mě zase pro změnu baví, ale ještě víc okruh... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 14. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2008 A to mě zase pro změnu baví, ale ještě víc okruh... no jo,jenomze s timhle krumplem je vetsi sranda jezdit mimo silnici.Na silnici je to tragedie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 14. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2008 no jo,jenomze s timhle krumplem je vetsi sranda jezdit mimo silnici.Na silnici je to tragedie Tyhle ty počongy mě obsolutně neoslovují... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 14. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2008 Tyhle ty počongy mě obsolutně neoslovují... Ze zacatku jsem to auto nemel rad,ale uz jsem si docela zvyknul.A hlavne nemusim chodit pesky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 14. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2008 Tak jsem to umázl sám, protože zmenšovat fotku na 800 x 600 rozhodně nehodlám, to už by bylo fakt na lupu... jej tak to jsem nechtel ... bude to videt , Zdravicko Jirko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 14. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2008 jej tak to jsem nechtel ... bude to videt , Zdravicko Jirko Zdarec pane Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 14. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2008 Co mas za sluzebníčka ,ze ti zapadl? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 14. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2008 jej tak to jsem nechtel ... bude to videt , To tam napsal P2M, že to bude smazáno, tak jsem mu ušetřil prácu... Víš jak, já se nikomu nevnucuju, to omezení obrázků na 800x600 pix tam naordinoval zajisté nějakej zapařenec s dvoumegapixelovým foťákem, kterej je tak akorát schopnej v tom rozlišení udělat fotku, na které bude rozpoznatelný, co je co... Prostě trapas... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 14. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2008 To tam napsal P2M, že to bude smazáno, tak jsem mu ušetřil prácu... Víš jak, já se nikomu nevnucuju, to omezení obrázků na 800x600 pix tam naordinoval zajisté nějakej zapařenec s dvoumegapixelovým foťákem, kterej je tak akorát schopnej v tom rozlišení udělat fotku, na které bude rozpoznatelný, co je co... Prostě trapas... ne ,vsak tam hod todle jen v mensim rozliseni i tak to bude pekny,,, ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 14. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2008 ne ,vsak tam hod todle jen v mensim rozliseni i tak to bude pekny,,, ... No dobrá, ukecal´s mě... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 14. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2008 Co mas za sluzebníčka ,ze ti zapadl? Land Rover Defender Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 14. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2008 No dobrá, ukecal´s mě... Vida Jirka3 - jo tak to se zapada dobre .) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 14. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2008 Vida Jirka3 - jo tak to se zapada dobre .) Docela jsem cihal co to vyjede,ale sedlo to do baziny a nechtel ven.Uz jsem myslel ze budu muset nekoho volat,ale nakonec to zvladnul Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 14. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2008 Docela jsem cihal co to vyjede,ale sedlo to do baziny a nechtel ven.Uz jsem myslel ze budu muset nekoho volat,ale nakonec to zvladnul to by nebyl defender ... a ridic na tom ma samozrejme taky nejake sve procento ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 14. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2008 Vida Máš to tam... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 14. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2008 Máš to tam... Neco malo to ztratilo na ostrosti,ale jinac je to porad krasny:) .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 14. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2008 Neco malo to ztratilo na ostrosti,ale jinac je to porad krasny:) .... Je to kostrbatý jak šlak, ale mě je to buřt... Já si to asi nechám udělat ve formátu A0 do garáže... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 14. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2008 Zdary vary hosani. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 14. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2008 Já si to asi nechám udělat ve formátu A0 do garáže... To by bylo mrdozní ! .... Marosi zdar ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 14. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2008 Ku*va, farář si nechá vyhulit a hrozí mu osm let, Sahula bez řidičáku se zfetuje, zabije 2 lidi a dostane 5 let, není někde něco špatně ??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 14. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2008 Zdary vary hosani. Zdar jak Brno... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 14. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2008 Ku*va, farář si nechá vyhulit a hrozí mu osm let, Sahula bez řidičáku se zfetuje, zabije 2 lidi a dostane 5 let, není někde něco špatně ??? cela CR je spatne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 14. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2008 Ku*va, farář si nechá vyhulit a hrozí mu osm let, Sahula bez řidičáku se zfetuje, zabije 2 lidi a dostane 5 let, není někde něco špatně ??? Taky jsem nedavno nad timhle premyslel ,co se to tu vubec deje....Chudak deda,si necha udelat dobre kdo vi po kolika letech a hnedka je z toho udalost tydne a clanky na titulni strany ..., fetacku za dobry chovani po roce a pul pusti ,farař uz si tam asi pobude do konce zivota..,, Je to hnus.., Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 14. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2008 Zdary vary hosani. bre vecer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky