Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
Taky jsem nedavno nad timhle premyslel ,co se to tu vubec deje....Chudak deda,si necha udelat dobre kdo vi po kolika letech a hnedka je z toho udalost tydne a clanky na titulni strany ...,

fetacku za dobry chovani po roce a pul pusti ,farař uz si tam asi pobude do konce zivota..,,

Je to hnus..,

Je to hold bordel... :help:

Vloženo (editace)
Na tom něco bude... ;)

A proto tam jezdim jen na dovolenou.

Hele chlapi,myslite,ze zbyde nejaky volny misto na besidce?Docela bych prijel na jednu Kofolu

Editováno: , autor: jirka3
Vloženo
A proto tam jezdim jen na dovolenou.

Hele chlapi,myslite,ze zbyde nejaky volny misto na besidce?Docela bych prijel na jednu Kofolu

lol

Místo bude určo... ;)

Vloženo
Tak to ja jsem letosni zimu na Matadorech,tak jsem zvedavej

Matadory jsou vpohode, stryko je ma na subaru do hor a max spokojenost ....

Vloženo
Matadory jsou vpohode, stryko je ma na subaru do hor a max spokojenost ....

No ja je hlavne dostal k Fabii,jsou to 15-ky,skoro novy a jsou i s diskama-litakama Ronal

Vloženo
Jj, taky jsem se rozhodl pro tyto pneu, jsou vítězem aktuálního testu ADAC ;)

Ja jeste vahal nad Matador Nordic,ale nakonec Good UG.Jsem zvedav na ne.

Jery...letos Good,prvni nove zimni gumy ;-)

Vloženo

Tak prave ty Nordic mam,jsem na ne zvedavej

Vloženo
Jery, ještě 2 příspěvky a budeš mít hezké číslo

Ani bych si nevsiml :) dík ;) .... samy 5ky cece

Jirka3 - jasne no ,ona ma prave taky na zimu 15ky akorat na plechu :) ronalky budou fabuli sluset .)

Vloženo

Taky jsem na ně zvědavej, rozhodoval jsem se mezi těma UG 7+, Pirelli W190 Snowcontrol a Michelin Alpin A3 ;)

Vloženo (editace)

Ja letos budu na Kormoranech snowpro B2 ,,slysel jsem dobre reference pomer cena - kvalita tak snad to bude oukej:) beru je i s diskem,at furt neprehazuju jak pi*a .A jestli bude zima takova jako minule ... uvidime

Editováno: , autor: Jeronymo
Vloženo
Jirka3 - jasne no ,ona ma prave taky na zimu 15ky akorat na plechu :) ronalky budou fabuli sluset .)

Já jezdím v zimě taky na plechu, čím míň bordelu a soli do brzd a těhlic, tím líp, navíc pro zahřátý kotouče je to hotová smrt... :help:

Vloženo
Já jezdím v zimě taky na plechu, čím míň bordelu a soli do brzd a těhlic, tím líp, navíc pro zahřátý kotouče je to hotová smrt... :help:

No ja je k tomu autu dostal,tak uz si je necham.

Vloženo
gratuluji Jwry k pěknýmu výročí

Já používám na Fábce jen Firestone a nemůžu si je vynachválit

Díky :palec2: ..a uz je to fuč :) ... Firestone jsou taky dobry gumy.Ono v dnesni dobe uz jsou skoro vsecky ty pneu,co se tyceš kvality,na stejne vlně ...

Spidi - Jasny ,nad tim je taky treba uvazovat to je fakt,, vidis-ja jezdim na plechu i v letě lol

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...