Spidi Vloženo 14. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2008 cela CR je spatne Na tom něco bude... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 14. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2008 Taky jsem nedavno nad timhle premyslel ,co se to tu vubec deje....Chudak deda,si necha udelat dobre kdo vi po kolika letech a hnedka je z toho udalost tydne a clanky na titulni strany ..., fetacku za dobry chovani po roce a pul pusti ,farař uz si tam asi pobude do konce zivota..,, Je to hnus.., Je to hold bordel... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 14. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2008 (editace) Na tom něco bude... A proto tam jezdim jen na dovolenou. Hele chlapi,myslite,ze zbyde nejaky volny misto na besidce?Docela bych prijel na jednu Kofolu Editováno: 14. Říjen 2008, autor: jirka3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 14. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2008 A proto tam jezdim jen na dovolenou.Hele chlapi,myslite,ze zbyde nejaky volny misto na besidce?Docela bych prijel na jednu Kofolu Místo bude určo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 14. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2008 Spidi ...vcera mi dosla zasilka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 14. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2008 Koukam hosani ze jsem mimo deni Zprava o farari je pro mne novinka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 14. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2008 Místo bude určo... no tak to se asi prijedu cihnout na tu elitu naroda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 14. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2008 Spidi ...vcera mi dosla zasilka. letos na goodyear jo ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 14. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2008 letos na goodyear jo ? Tak to ja jsem letosni zimu na Matadorech,tak jsem zvedavej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 14. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2008 Spidi ...vcera mi dosla zasilka. Jj, taky jsem se rozhodl pro tyto pneu, jsou vítězem aktuálního testu ADAC Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 14. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2008 Koukam hosani ze jsem mimo deni Zprava o farari je pro mne novinka Nečteš a nevíš... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 14. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2008 Tak to ja jsem letosni zimu na Matadorech,tak jsem zvedavej Matadory jsou vpohode, stryko je ma na subaru do hor a max spokojenost .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 14. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2008 Jery, ještě 2 příspěvky a budeš mít hezké číslo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 14. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2008 Matadory jsou vpohode, stryko je ma na subaru do hor a max spokojenost .... No ja je hlavne dostal k Fabii,jsou to 15-ky,skoro novy a jsou i s diskama-litakama Ronal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 14. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2008 Jery, ještě 2 příspěvky a budeš mít hezké číslo No to jóóóóóóóó... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 14. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2008 Jj, taky jsem se rozhodl pro tyto pneu, jsou vítězem aktuálního testu ADAC Ja jeste vahal nad Matador Nordic,ale nakonec Good UG.Jsem zvedav na ne. Jery...letos Good,prvni nove zimni gumy ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 14. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2008 Ja jeste vahal nad Matador Nordic,ale nakonec Good UG.Jsem zvedav na ne.Jery...letos Good,prvni nove zimni gumy ;-) Tak prave ty Nordic mam,jsem na ne zvedavej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 14. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2008 Jery, ještě 2 příspěvky a budeš mít hezké číslo Ani bych si nevsiml dík .... samy 5ky cece Jirka3 - jasne no ,ona ma prave taky na zimu 15ky akorat na plechu ronalky budou fabuli sluset .) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 14. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2008 Ja jeste vahal nad Matador Nordic,ale nakonec Good UG.Jsem zvedav na ne. Taky jsem na ně zvědavej, rozhodoval jsem se mezi těma UG 7+, Pirelli W190 Snowcontrol a Michelin Alpin A3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 14. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2008 (editace) Jery...letos Good,prvni nove zimni gumy ;-) Ja letos budu na Kormoranech snowpro B2 ,,slysel jsem dobre reference pomer cena - kvalita tak snad to bude oukej:) beru je i s diskem,at furt neprehazuju jak pi*a .A jestli bude zima takova jako minule ... uvidime Editováno: 14. Říjen 2008, autor: Jeronymo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 14. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2008 gratuluji Jwry k pěknýmu výročí Já používám na Fábce jen Firestone a nemůžu si je vynachválit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 14. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2008 Jirka3 - jasne no ,ona ma prave taky na zimu 15ky akorat na plechu ronalky budou fabuli sluset .) Já jezdím v zimě taky na plechu, čím míň bordelu a soli do brzd a těhlic, tím líp, navíc pro zahřátý kotouče je to hotová smrt... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 14. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2008 Já jezdím v zimě taky na plechu, čím míň bordelu a soli do brzd a těhlic, tím líp, navíc pro zahřátý kotouče je to hotová smrt... No ja je k tomu autu dostal,tak uz si je necham. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 14. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2008 gratuluji Jwry k pěknýmu výročíJá používám na Fábce jen Firestone a nemůžu si je vynachválit Díky ..a uz je to fuč ... Firestone jsou taky dobry gumy.Ono v dnesni dobe uz jsou skoro vsecky ty pneu,co se tyceš kvality,na stejne vlně ... Spidi - Jasny ,nad tim je taky treba uvazovat to je fakt,, vidis-ja jezdim na plechu i v letě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 14. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2008 Plechy maji take sve kouzlo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky