Přejít na obsah

Problemy so startom

Janez

Doporučené příspěvky

Ahojte...

Moja Octavka mi na novy rok pripravila pekne divadlo... nenahehla :076

Ido o 1,9 TDI combi 81kw r.v. 1999 L&K

Neviem v com je problem, ak otocim klucom kontrolka zhavenia zacne rychlo blikat a kym nezhasne, motor sa neda natocit. Pod kapotou pocut rychle cvakanie niekde vpredu, v blizkosti alternatora. Ak sa to predsa podari nastartovat stava sa, ze motor zhasne a pri tom svieti kontrolka zhavenia. Stalo sa mi aj ze, motor zhasol pocas jazdy a blikla kontrolka. V pohybe so zaradenym rychlostnym stupnom vsak opat nabehol a kontrolka zhasla. Musel som auto nechat na chate, kde sme boli lyzovat. Pred tym ako ju odtiahnem do servisu chcem niekoho poziadat o radu, aby som vedel, cim to moze byt.

S pozdravom...

Janez

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahojte...

Moja Octavka mi na novy rok pripravila pekne divadlo... nenahehla :076

Ido o 1,9 TDI combi 81kw r.v. 1999 L&K

Neviem v com je problem, ak otocim klucom kontrolka zhavenia zacne rychlo blikat a kym nezhasne, motor sa neda natocit. Pod kapotou pocut rychle cvakanie niekde vpredu, v blizkosti alternatora. Ak sa to predsa podari nastartovat stava sa, ze motor zhasne a pri tom svieti kontrolka zhavenia. Stalo sa mi aj ze, motor zhasol pocas jazdy a blikla kontrolka. V pohybe so zaradenym rychlostnym stupnom vsak opat nabehol a kontrolka zhasla. Musel som auto nechat na chate, kde sme boli lyzovat. Pred tym ako ju odtiahnem do servisu chcem niekoho poziadat o radu, aby som vedel, cim to moze byt.

S pozdravom...

Janez

To musí někdo načíst VAGem. To cvakání by mohla být uzavírací jehla na vstrřikovacím čerpadle.

Odkaz ke komentáři

To musí někdo načíst VAGem. To cvakání by mohla být uzavírací jehla na vstrřikovacím čerpadle.

... moze byt.. baterka by mala byt OK.. toci aj za poriadneho mrazu a v konecnom dosledku sa sprava, akoby neisla nafta

V sobotu ju dam dotiahnut a mrkne sa na nu mechanik..

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...