us-tim Vloženo 2. leden 2008 Sdílet Vloženo 2. leden 2008 Muzete me prosim poradit jak poznam oktu po faceliftu? mam vyhlidlou jednu rv 2000 , v tomhle roce by meli mit facelift -ale nevim co to presne je, tusim nejak jina svetla,ale to je vse..muzete me pls helpnout, at si vyberu co nejlip :-) Tohle je ona Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirdas Vloženo 2. leden 2008 Sdílet Vloženo 2. leden 2008 Tahle octa ještě není facelift,jediné co má z faceliftu je malá kaplička,od 8/2000 už se vyráběly octy s faceliftem,poznáš to podle světel,bočních blinkrů-čirá optika,taky je jinej nárazník taky je u tohoto modelu ještě malé pravé zrcátko,být tebou poohlídl bych se po octě od 9/2001 tam už je komfortka 3.gen. a i slušivější velké pravé zrcátko. Při koupi si dej pozor na rok výroby,když jsem já sháněl octu po faceliftu,tak jsem narazil na inzerát,kde byla 1,9Tdi elegance po faceliftu,ale rok výrobyv TP byl 1998! takže to někdo překopal na novej ksicht a chtěl to prodat za cenu jako octu z roku 2001. Přeji šťastnou ruku při výběru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foxdivemaster Vloženo 2. leden 2008 Sdílet Vloženo 2. leden 2008 presne jak pise mirdas,navic kombi bez haugusu je hnusne a ta barva taky nic moc tusim ze to byli posledni modely pak uz ju nedelali ta uz byla na prvnich feliciich fuj radsi bilou,a sezen pokud nejaka bude od soukromeho majitele nebo mrkni na www.tipcars.com tam sem koupil aj ja a ani sem o takove strance nevedel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stihacka Vloženo 2. leden 2008 Sdílet Vloženo 2. leden 2008 Na první pohled je vepředu čirá optika a nárazníky nemaj černej oddělenej spodek a uvnitř kaplička, ale ta mohla být i se starým předkem. Jinak to jsou věci který ani neuvidíš. Jak se tu píše poohlídni se po nějaký novější s 3G komfortem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deko Vloženo 2. leden 2008 Sdílet Vloženo 2. leden 2008 Vice se uz neda napsat ,jiz co tu psali ,ale tu co sis vyhldl ,zda se mi ze byla strikana,chybí ji zadní znak a ta barva je podle fotek az moc pekna. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 2. leden 2008 Sdílet Vloženo 2. leden 2008 (editace) Jak pisou kluci..Jinak ten lak tady..Leskne se jak psi koule,coz je na skoro 8 let stary auto divny..Jak pise deko.. Koukni taky na slicovani vsech spar,jestli vse sedi..Kdyz se ti nebude neco zdat,ihned koukni na to same i na druhe strane auta,zda taky sedi nebo ne.Taky jestli srouby pod kapotou treba,jak jsou chyceny blatniky jsou v laku,jak by mely,nebo jetli nejsou orvany.Takovy ty klasicky pohledovy kontroly.. Koukni i na okna,je na nich vzdy napsany vyrobce atd a dole je treba ...1 nebo naky jiny cislo..A to by melo byt na vsech oknech stejny..Jestli je tohle rok 2000 tak by tam melo byt ...0 Pokud cisla sedet nebudou,tak je jasny,ze je okno menene..Pak muzes zacit patrat po duvodu.. Stastnou ruku pri vyberu.. Editováno: 2. leden 2008, autor: Martyp Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
us-tim Vloženo 2. leden 2008 Autor Sdílet Vloženo 2. leden 2008 Diky moc, to jsem potreboval. Na barve me ani tak moc nezalezi, bude to kombajn do prace, ale stav chci aby byl dobry, takze jdu mrknout na tu 2001ku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.