Hanss Vloženo 2. leden 2008 Sdílet Vloženo 2. leden 2008 Prosím o radu Poradí mi někdo jak odmontovat na Superbu tapec u spolujezdce tak, abych nic nezkur..l?? Nevim co a kde je zacvaklý a nechci to ulomit...Děkujii Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kacer1 Vloženo 2. leden 2008 Sdílet Vloženo 2. leden 2008 Prosím o radu Poradí mi někdo jak odmontovat na Superbu tapec u spolujezdce tak, abych nic nezkur..l?? Nevim co a kde je zacvaklý a nechci to ulomit...Děkujii Vycvakni kryt na madle, jsou pod ním dva šrouby,potom jsou dva nebo jeden šroub na spodní hraně tapecu,a potom postupně vycvaknout ze dveří po obvodě je asi 6-8 příchytek(vklonit tapec od dverí a vytáhnou nahoru, pozor jde to ztuha a ještě vycvaknout lanko z kličky na tapecu a je to. Hodně zdaru a trpělivosti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hanss Vloženo 3. leden 2008 Autor Sdílet Vloženo 3. leden 2008 Supeer dekuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miky-Praha Vloženo 4. leden 2008 Sdílet Vloženo 4. leden 2008 Ještě musíš poodpojovat veškeré konektory od elektriky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kacer1 Vloženo 4. leden 2008 Sdílet Vloženo 4. leden 2008 Ještě musíš poodpojovat veškeré konektory od elektriky Dík za doplnění na to jsem zapoměl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hanss Vloženo 6. Únor 2008 Autor Sdílet Vloženo 6. Únor 2008 Dík za doplnění na to jsem zapoměl. Tak jsem se konečně dostal k demontáži tapecu spolujezdce a PROBLÉM!!!! Absolutně mi nešel vycvaknout kryt na madle (jedině snad sikovkama). Neví někdo proč?? Neni na to nějakej fígl? Moc dík za radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miky-Praha Vloženo 7. Únor 2008 Sdílet Vloženo 7. Únor 2008 V levém dolním ruhu madla je zářez na šroubovák, vraž ho tam a zapač směrem ven. Doporučuju si ho něčím plochým podložit, aby jsi si nezdeformoval tapec. Jinak vše je o grifu a o použité síle, nemáš na tom co pokazit Napoprvé to jde vždycky špatně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sebring Vloženo 7. Únor 2008 Sdílet Vloženo 7. Únor 2008 no ja sa chystam na tapec zadnych dveri na soferovej strane... prestal mi hrat reprak... da sa vytiahnut cisto len repro alebo to musi cele dole? ked hej poradi mi niekto jak? trenoval som to na Passate, nic som neporiesil, maximalne som kryt na repraku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miky-Praha Vloženo 7. Únor 2008 Sdílet Vloženo 7. Únor 2008 no ja sa chystam na tapec zadnych dveri na soferovej strane... prestal mi hrat reprak... da sa vytiahnut cisto len repro alebo to musi cele dole? ked hej poradi mi niekto jak? trenoval som to na Passate, nic som neporiesil, maximalne som kryt na repraku tapec musí dolu, s tím nic neuděláš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hanss Vloženo 7. Únor 2008 Autor Sdílet Vloženo 7. Únor 2008 Jo táák Tak přeci jen malej fígl. Jak tam je na tom tapecu ta kůže, tak sem to nějak přehlídl. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.