Hanss Posted January 2, 2008 Share Posted January 2, 2008 Prosím o radu Poradí mi někdo jak odmontovat na Superbu tapec u spolujezdce tak, abych nic nezkur..l?? Nevim co a kde je zacvaklý a nechci to ulomit...Děkujii Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kacer1 Posted January 2, 2008 Share Posted January 2, 2008 Prosím o radu Poradí mi někdo jak odmontovat na Superbu tapec u spolujezdce tak, abych nic nezkur..l?? Nevim co a kde je zacvaklý a nechci to ulomit...Děkujii Vycvakni kryt na madle, jsou pod ním dva šrouby,potom jsou dva nebo jeden šroub na spodní hraně tapecu,a potom postupně vycvaknout ze dveří po obvodě je asi 6-8 příchytek(vklonit tapec od dverí a vytáhnou nahoru, pozor jde to ztuha a ještě vycvaknout lanko z kličky na tapecu a je to. Hodně zdaru a trpělivosti. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hanss Posted January 3, 2008 Author Share Posted January 3, 2008 Supeer dekuji Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miky-Praha Posted January 4, 2008 Share Posted January 4, 2008 Ještě musíš poodpojovat veškeré konektory od elektriky Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kacer1 Posted January 4, 2008 Share Posted January 4, 2008 Ještě musíš poodpojovat veškeré konektory od elektriky Dík za doplnění na to jsem zapoměl. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hanss Posted February 6, 2008 Author Share Posted February 6, 2008 Dík za doplnění na to jsem zapoměl. Tak jsem se konečně dostal k demontáži tapecu spolujezdce a PROBLÉM!!!! Absolutně mi nešel vycvaknout kryt na madle (jedině snad sikovkama). Neví někdo proč?? Neni na to nějakej fígl? Moc dík za radu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miky-Praha Posted February 7, 2008 Share Posted February 7, 2008 V levém dolním ruhu madla je zářez na šroubovák, vraž ho tam a zapač směrem ven. Doporučuju si ho něčím plochým podložit, aby jsi si nezdeformoval tapec. Jinak vše je o grifu a o použité síle, nemáš na tom co pokazit Napoprvé to jde vždycky špatně Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sebring Posted February 7, 2008 Share Posted February 7, 2008 no ja sa chystam na tapec zadnych dveri na soferovej strane... prestal mi hrat reprak... da sa vytiahnut cisto len repro alebo to musi cele dole? ked hej poradi mi niekto jak? trenoval som to na Passate, nic som neporiesil, maximalne som kryt na repraku Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miky-Praha Posted February 7, 2008 Share Posted February 7, 2008 no ja sa chystam na tapec zadnych dveri na soferovej strane... prestal mi hrat reprak... da sa vytiahnut cisto len repro alebo to musi cele dole? ked hej poradi mi niekto jak? trenoval som to na Passate, nic som neporiesil, maximalne som kryt na repraku tapec musí dolu, s tím nic neuděláš Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hanss Posted February 7, 2008 Author Share Posted February 7, 2008 Jo táák Tak přeci jen malej fígl. Jak tam je na tom tapecu ta kůže, tak sem to nějak přehlídl. Díky Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts