karkulka Vloženo 3. leden 2008 Sdílet Vloženo 3. leden 2008 Zdárec chalani. Mám takový menší problém a nevím co s ním. Začal se mi otvírat kastlík u spulujezdce a ne a ne se zavřít. Přestali se vracet ty pacičky který tam maj zapadnout. Mam octu 97 Nemáte náhodou někdo vyřešenej nějakej problém???? Díky za rady už sem fakt zoufalej. Mějte se Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DKx Vloženo 3. leden 2008 Sdílet Vloženo 3. leden 2008 někde jsem to tu už četl, hledej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karkulka Vloženo 3. leden 2008 Autor Sdílet Vloženo 3. leden 2008 už sem prohledal snad všechno a nikde sem na to nenarazil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 3. leden 2008 Sdílet Vloženo 3. leden 2008 už sem prohledal snad všechno a nikde sem na to nenarazil přesně taky nevím,ale vyndej tu kličku z těch dvířek a koukni tžeba tam něco najdeš,možná to chce jen promáznout.pozor at to neulomíš,po stranách jsou dvě packy a jedna je zespod,opatrně to vyhni z boku šroubováčkem,pak tu spodní a mělo by to jít ven. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dalibor3 Vloženo 6. leden 2008 Sdílet Vloženo 6. leden 2008 Zdárec chalani.Mám takový menší problém a nevím co s ním. Začal se mi otvírat kastlík u spulujezdce a ne a ne se zavřít. Přestali se vracet ty pacičky který tam maj zapadnout. Mam octu 97 Nemáte náhodou někdo vyřešenej nějakej problém???? Díky za rady už sem fakt zoufalej. Mějte se Mám ten samý problém, myslím že je to i tou zimou-je to trochu ztuhlé a když to zavřeš,tak to přidrž cca 5 vteřin a pacičky pomalu zajedou-aspoň na úroveň, aby se to zpět neotevřelo... Já jsem oddělal ten zámek a uvnitř je zavírací mechanismus, trošku jsem opiloval jednu část, sem si totiž všiml, že při zavírání ty pacičky ze vnitř o to malinko dřou.Trochu to pomohlo,ale není to ještě vono.možná se na to ještě mrknu a možná pomůže léto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.