pentadius Vloženo 13. leden 2008 Sdílet Vloženo 13. leden 2008 Ještě že se kradou jen oktávky ... UFF Je divný, že vždycky to jsou staré roky výroby 1999 apod. Já se bál o svoji FRS taky, ale když jsem zjistil, že jich po Brně jezdí asi 12, tak jsem klidnější Jinak čert a zloděj narozdíl od policistů nikdy nespí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 13. leden 2008 Sdílet Vloženo 13. leden 2008 Ještě že se kradou jen oktávky ... UFF Je divný, že vždycky to jsou staré roky výroby 1999 apod. Já se bál o svoji FRS taky, ale když jsem zjistil, že jich po Brně jezdí asi 12, tak jsem klidnější Jinak čert a zloděj narozdíl od policistů nikdy nespí Hmm toe teda velky UFF zvlast pro nas z Brna Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 14. leden 2008 Sdílet Vloženo 14. leden 2008 Ještě že se kradou jen oktávky ... UFF Je divný, že vždycky to jsou staré roky výroby 1999 apod. Já se bál o svoji FRS taky, ale když jsem zjistil, že jich po Brně jezdí asi 12, tak jsem klidnější Jinak čert a zloděj narozdíl od policistů nikdy nespí starší oktávku ukradne i blbec (novější oktávku poloviční), stačí znát PIN imma a překonat zamčený volant, kdo ví, co s pinem, tak ej mu to už jasné, novější verze budíků už nemají možnost něco s tím pinem udělat, škodovka to pak z důvodu bezpečnosti změnila PS: je to i krásně popsáno v návodu k autu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.