Konny Vloženo 4. leden 2008 Sdílet Vloženo 4. leden 2008 Zdravím. Potřeboval bych nějaký návod jak mám vymontovat zámek ve dveřích u řidiče (chci vyměnit mikrospínač) a pokud možno i s fotkami. Hledal jsem, ale nikde jsem tu nic nenašel. Předem díky za rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bluefrog Vloženo 4. leden 2008 Sdílet Vloženo 4. leden 2008 Zkus treba http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...&hl=Z%C1MEK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Konny Vloženo 5. leden 2008 Autor Sdílet Vloženo 5. leden 2008 Zkus treba http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...&hl=Z%C1MEK Díky to je ono a chci se ještě zeptat. Tu vložku zámku musím taky vytáhnout? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
codeman Vloženo 5. leden 2008 Sdílet Vloženo 5. leden 2008 Díky to je ono a chci se ještě zeptat. Tu vložku zámku musím taky vytáhnout? Pokud nevytáhneš vložku zámku,taksamotný zámek nevyndáš,s tím zámkem to chce trochu trpělivosti,ale pokud to budeš dělat 3X jako já,tak už ti to ani nedojde... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Konny Vloženo 5. leden 2008 Autor Sdílet Vloženo 5. leden 2008 Pokud nevytáhneš vložku zámku,taksamotný zámek nevyndáš,s tím zámkem to chce trochu trpělivosti,ale pokud to budeš dělat 3X jako já,tak už ti to ani nedojde... Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Konny Vloženo 21. leden 2008 Autor Sdílet Vloženo 21. leden 2008 Zdravím. Nemůžu vytáhnout zámek ze dveří u řidiče kvůli tomu vodítku okna (takový plech blízko zámku). Nutně potřebuji poradit jak ho dostat ven. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Konny Vloženo 21. leden 2008 Autor Sdílet Vloženo 21. leden 2008 Tak problém je vyřešen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.