Publikováno Leden 4, 200817 r Zdravím. Potřeboval bych nějaký návod jak mám vymontovat zámek ve dveřích u řidiče (chci vyměnit mikrospínač) a pokud možno i s fotkami. Hledal jsem, ale nikde jsem tu nic nenašel. Předem díky za rady.
Leden 5, 200817 r Autor Zkus treba http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...&hl=Z%C1MEK Díky to je ono a chci se ještě zeptat. Tu vložku zámku musím taky vytáhnout?
Leden 5, 200817 r Díky to je ono a chci se ještě zeptat. Tu vložku zámku musím taky vytáhnout? Pokud nevytáhneš vložku zámku,taksamotný zámek nevyndáš,s tím zámkem to chce trochu trpělivosti,ale pokud to budeš dělat 3X jako já,tak už ti to ani nedojde...
Leden 5, 200817 r Autor Pokud nevytáhneš vložku zámku,taksamotný zámek nevyndáš,s tím zámkem to chce trochu trpělivosti,ale pokud to budeš dělat 3X jako já,tak už ti to ani nedojde... Díky
Leden 21, 200817 r Autor Zdravím. Nemůžu vytáhnout zámek ze dveří u řidiče kvůli tomu vodítku okna (takový plech blízko zámku). Nutně potřebuji poradit jak ho dostat ven.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.