Přejít na obsah

Jak se Vám líbí nový Citroen C5?

century

Doporučené příspěvky

Teď jsem na něj číhnul a vypadá fakt dobře.Kamarád si nedávno koupil fungl novou Xsaru Picasso,tak jsem se byl projet a je tam neskutečně málo místa,ale C-5ka na tom bude asi líp.Jinak v poslední době mi hooodně padlo do oka nový Mondeo

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To jo. Nový mondeo je fakt pěkný akorát mi sere u těhle aut, že nemají pohon 4x4... To je škoda

No nevim, kdyz sme si to zkouseli s Petou81 na autosalone, tak sme to okamzite zavrhli. Sedni do toho a zavri za sebou dvere. Ten plechovej zvuk nikdy nezapomenu, to je jak kdyz zaviras starou dacii. Hnus velebnosti :D

Odkaz ke komentáři

No nevim, kdyz sme si to zkouseli s Petou81 na autosalone, tak sme to okamzite zavrhli. Sedni do toho a zavri za sebou dvere. Ten plechovej zvuk nikdy nezapomenu, to je jak kdyz zaviras starou dacii. Hnus velebnosti :D

Jj, máš pravdu veliteli. Zvuk děsnej a to jsme jich zkoušeli víc ;)

Jinak C5 moc hezká, a z domova s Citrony jen dobrý zkušenosti tak bych se toho nebál. Otázka zní cena.

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...