century Vloženo 5. leden 2008 Sdílet Vloženo 5. leden 2008 Co říkáte na nový Citroen C5? Mě hrozně připomíná Audi A6..... Otázka je za kolik se bude pohybovat jeho cena. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 5. leden 2008 Sdílet Vloženo 5. leden 2008 Co říkáte na nový Citroen C5? Mě hrozně připomíná Audi A6..... Otázka je za kolik se bude pohybovat jeho cena. Zadny takovy auto bych si nekoupil, zadnej citrous, peugeot, renault apod. Hnus velebnosti ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NoiseR Vloženo 5. leden 2008 Sdílet Vloženo 5. leden 2008 Libi se mi moc, fakt krasavec, ale jako MichalF, taky bych to nechtel, temhle autum neverim... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 5. leden 2008 Sdílet Vloženo 5. leden 2008 Jinak jak si psal, kombi je podobne AVANTu a sedan mi zas pripomina lexuse. Na pohled hezky ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 5. leden 2008 Sdílet Vloženo 5. leden 2008 Teď jsem na něj číhnul a vypadá fakt dobře.Kamarád si nedávno koupil fungl novou Xsaru Picasso,tak jsem se byl projet a je tam neskutečně málo místa,ale C-5ka na tom bude asi líp.Jinak v poslední době mi hooodně padlo do oka nový Mondeo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
century Vloženo 5. leden 2008 Autor Sdílet Vloženo 5. leden 2008 To jo. Nový mondeo je fakt pěkný akorát mi sere u těhle aut, že nemají pohon 4x4... To je škoda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 5. leden 2008 Sdílet Vloženo 5. leden 2008 To jo. Nový mondeo je fakt pěkný akorát mi sere u těhle aut, že nemají pohon 4x4... To je škoda No nevim, kdyz sme si to zkouseli s Petou81 na autosalone, tak sme to okamzite zavrhli. Sedni do toho a zavri za sebou dvere. Ten plechovej zvuk nikdy nezapomenu, to je jak kdyz zaviras starou dacii. Hnus velebnosti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 5. leden 2008 Sdílet Vloženo 5. leden 2008 No nevim, kdyz sme si to zkouseli s Petou81 na autosalone, tak sme to okamzite zavrhli. Sedni do toho a zavri za sebou dvere. Ten plechovej zvuk nikdy nezapomenu, to je jak kdyz zaviras starou dacii. Hnus velebnosti : Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 5. leden 2008 Sdílet Vloženo 5. leden 2008 No nevim, kdyz sme si to zkouseli s Petou81 na autosalone, tak sme to okamzite zavrhli. Sedni do toho a zavri za sebou dvere. Ten plechovej zvuk nikdy nezapomenu, to je jak kdyz zaviras starou dacii. Hnus velebnosti ::: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
century Vloženo 5. leden 2008 Autor Sdílet Vloženo 5. leden 2008 No nevím, nevím.... ale tak nebude tak zle... spíš půjde o to jaká bude cena.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 5. leden 2008 Sdílet Vloženo 5. leden 2008 No nevim, kdyz sme si to zkouseli s Petou81 na autosalone, tak sme to okamzite zavrhli. Sedni do toho a zavri za sebou dvere. Ten plechovej zvuk nikdy nezapomenu, to je jak kdyz zaviras starou dacii. Hnus velebnosti lol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 5. leden 2008 Sdílet Vloženo 5. leden 2008 No nevim, kdyz sme si to zkouseli s Petou81 na autosalone, tak sme to okamzite zavrhli. Sedni do toho a zavri za sebou dvere. Ten plechovej zvuk nikdy nezapomenu, to je jak kdyz zaviras starou dacii. Hnus velebnosti Jj, máš pravdu veliteli. Zvuk děsnej a to jsme jich zkoušeli víc Jinak C5 moc hezká, a z domova s Citrony jen dobrý zkušenosti tak bych se toho nebál. Otázka zní cena. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prtko5 Vloženo 6. leden 2008 Sdílet Vloženo 6. leden 2008 :ble :ble Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.