Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Co říkáte na nový Citroen C5? Mě hrozně připomíná Audi A6..... Otázka je za kolik se bude pohybovat jeho cena. :)

Co říkáte na nový Citroen C5? Mě hrozně připomíná Audi A6..... Otázka je za kolik se bude pohybovat jeho cena. :)

Zadny takovy auto bych si nekoupil, zadnej citrous, peugeot, renault apod. Hnus velebnosti !

Libi se mi moc, fakt krasavec, ale jako MichalF, taky bych to nechtel, temhle autum neverim...

Jinak jak si psal, kombi je podobne AVANTu a sedan mi zas pripomina lexuse. Na pohled hezky !

Teď jsem na něj číhnul a vypadá fakt dobře.Kamarád si nedávno koupil fungl novou Xsaru Picasso,tak jsem se byl projet a je tam neskutečně málo místa,ale C-5ka na tom bude asi líp.Jinak v poslední době mi hooodně padlo do oka nový Mondeo

• Autor

To jo. Nový mondeo je fakt pěkný akorát mi sere u těhle aut, že nemají pohon 4x4... To je škoda

To jo. Nový mondeo je fakt pěkný akorát mi sere u těhle aut, že nemají pohon 4x4... To je škoda

No nevim, kdyz sme si to zkouseli s Petou81 na autosalone, tak sme to okamzite zavrhli. Sedni do toho a zavri za sebou dvere. Ten plechovej zvuk nikdy nezapomenu, to je jak kdyz zaviras starou dacii. Hnus velebnosti :D

No nevim, kdyz sme si to zkouseli s Petou81 na autosalone, tak sme to okamzite zavrhli. Sedni do toho a zavri za sebou dvere. Ten plechovej zvuk nikdy nezapomenu, to je jak kdyz zaviras starou dacii. Hnus velebnosti :D

:laugh.gif

::laugh.gif:

• Autor

No nevím, nevím.... ale tak nebude tak zle... spíš půjde o to jaká bude cena....

lol lol lol:palec2:

Jj, máš pravdu veliteli. Zvuk děsnej a to jsme jich zkoušeli víc ;)

Jinak C5 moc hezká, a z domova s Citrony jen dobrý zkušenosti tak bych se toho nebál. Otázka zní cena.

:ble :ble :ble :ble

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.