Urbo Vloženo 7. leden 2008 Sdílet Vloženo 7. leden 2008 Tak asi před hoďkou mi na parkovišti nějakej šikula poupravil LP dveře tak, že jsou zralé na výměnu. Grrr... Netušíte někdo, kolik by mě to stálo v autorizovaném servisu škoda? Aspoň orientačně. Asi vím,kdo to udělal, takže když to pujde z jeho pojistky, tak bych to nechal udělat tam, protože to mě ani jeho nebude stát o nic víc. Ješte mam dole kousek škráblej práh, jak kdyby do toho někdo klepnul menším kladívkem? Dá se to nějak rozumě upravit tak aby to nebylo poznat? A myslíte, že ve škodovce mi namíchaj lak tak, že to nikdo nepozná, nebo to bude znát. Přecejenom mam 2003, takže ten lak už je trochu vyšisovanej... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavinek Vloženo 7. leden 2008 Sdílet Vloženo 7. leden 2008 Tak asi před hoďkou mi na parkovišti nějakej šikula poupravil LP dveře tak, že jsou zralé na výměnu. Grrr... Netušíte někdo, kolik by mě to stálo v autorizovaném servisu škoda? Aspoň orientačně. Asi vím,kdo to udělal, takže když to pujde z jeho pojistky, tak bych to nechal udělat tam, protože to mě ani jeho nebude stát o nic víc. Ješte mam dole kousek škráblej práh, jak kdyby do toho někdo klepnul menším kladívkem? Dá se to nějak rozumě upravit tak aby to nebylo poznat? A myslíte, že ve škodovce mi namíchaj lak tak, že to nikdo nepozná, nebo to bude znát. Přecejenom mam 2003, takže ten lak už je trochu vyšisovanej... Ahoj, no tak upřímnou soustrast, tak Ti řeknu, že s autorizovaným servisem Škoda mám po bouračce tak špatné zkušenosti, že už tam nic nedám! Měsíc tam auto stálo, jen kvůli tomu, že dělali odhad ceny opravy, pak ani nebyli schopni to poslat do pojišťovny! To tam papíry leželi další měsíc! No přeji Ti aby jsi nenarazil při realizaci na exoty, kteří někdy v takovýchto autorizovaných servisech působí! Pokud budeme mluvit o ceně, podle http://www.prondo.cz/cenik.php je cena LP dveří 7138,81 Kč , podle http://www.skoda-dily.cz/index.php?action=...ery=1U4.831.051 je to 6.042 Kč , plus lak a práce + si dávají rezervu 10000,-Kč . Vidím to tak na 50000,- Kč! To jestli Ti mohu radit, z mých zkušeností, zajeď někam do dobré klempírny a poptej se tam! Je to lepší a rychlejší cesta! Mě Škodovka odhadla cenu opravy na 159 tis. Kč a v klempírně/lakovně mi to sfoukli za 56 tis. Kč! To je sakra rozdíl! Tak hodně štěstí! Držím palce s honěním viníka! Né každý chce dnes přijít o naspořené bonusy! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 8. leden 2008 Sdílet Vloženo 8. leden 2008 Tak asi před hoďkou mi na parkovišti nějakej šikula poupravil LP dveře tak, že jsou zralé na výměnu. Grrr... Netušíte někdo, kolik by mě to stálo v autorizovaném servisu škoda? Aspoň orientačně. Asi vím,kdo to udělal, takže když to pujde z jeho pojistky, tak bych to nechal udělat tam, protože to mě ani jeho nebude stát o nic víc. Ješte mam dole kousek škráblej práh, jak kdyby do toho někdo klepnul menším kladívkem? Dá se to nějak rozumě upravit tak aby to nebylo poznat? A myslíte, že ve škodovce mi namíchaj lak tak, že to nikdo nepozná, nebo to bude znát. Přecejenom mam 2003, takže ten lak už je trochu vyšisovanej... Nevím odkud jseš, ale já to měl dvakrát na laku (jednou ťukanec za předu, jednou reklamace zadních dvří na kombajnu) v autorizáku v EuroCaru EC v Praze-Bohnicích ( http://centria.skoda-auto.com/cze/eurocar-ec ) a nedám na ně dopustit. Rychle v pohodě a ještě jsme se domluvili tak, aby bylo vše pro mne i je co nejlépe. První případ z pojistky viníka, druhý uznaná reklamace na lak z výroby. Pokud to budeš mít na pojistku viníka, jakože asi ano, pokud jsem tě správně pochopil, pak není třeba se bát jakékoliv ceny za opravu či výměnu dveří i s prahem Ale jak říkám, nevím odkud jseš a jaký tam máte autorizák a hlavně jakou mají lakovnu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavinek Vloženo 8. leden 2008 Sdílet Vloženo 8. leden 2008 Nevím odkud jseš, ale já to měl dvakrát na laku (jednou ťukanec za předu, jednou reklamace zadních dvří na kombajnu) v autorizáku v EuroCaru EC v Praze-Bohnicích ( http://centria.skoda-auto.com/cze/eurocar-ec ) a nedám na ně dopustit. Rychle v pohodě a ještě jsme se domluvili tak, aby bylo vše pro mne i je co nejlépe. První případ z pojistky viníka, druhý uznaná reklamace na lak z výroby. Pokud to budeš mít na pojistku viníka, jakože asi ano, pokud jsem tě správně pochopil, pak není třeba se bát jakékoliv ceny za opravu či výměnu dveří i s prahem Ale jak říkám, nevím odkud jseš a jaký tam máte autorizák a hlavně jakou mají lakovnu Říkám otázka přístupu k Zákazníkovi, moje zkušenost s Auto Tukas Beroun, to je příběh na román! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Urbo Vloženo 8. leden 2008 Autor Sdílet Vloženo 8. leden 2008 Jo je fakt, že třeba se servisem auto brejla mam zkušnosti jen ty nejhorší. Když jsem měl prasklou kost a jel to projet s mechanikem, řekl mi, že mi něco rachtá v kastlíku aspod... Bydlim kus od Prahy, ale možná by se mi do těch bohnic i vyplatilo zajet. Jinak pro představu, teď jsem mluvil s klempířem od škodovky a řikal, že jejich cena za dveře plus lak je 16 - 17 tisíc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavinek Vloženo 8. leden 2008 Sdílet Vloženo 8. leden 2008 Jo je fakt, že třeba se servisem auto brejla mam zkušnosti jen ty nejhorší. Když jsem měl prasklou kost a jel to projet s mechanikem, řekl mi, že mi něco rachtá v kastlíku aspod... Bydlim kus od Prahy, ale možná by se mi do těch bohnic i vyplatilo zajet. Jinak pro představu, teď jsem mluvil s klempířem od škodovky a řikal, že jejich cena za dveře plus lak je 16 - 17 tisíc.Tak to je dobrá cena! Jak říkám Tukas to je perla! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foxdivemaster Vloženo 8. leden 2008 Sdílet Vloženo 8. leden 2008 jenom pro porovnani neatorizovany servis:dvere starsi plus lak plus lak prahu komplet prestrojeni-7500vc.DPH Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Urbo Vloženo 9. leden 2008 Autor Sdílet Vloženo 9. leden 2008 Jasne no. Jednou bych chtel taky pracovat u skodovky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavinek Vloženo 10. leden 2008 Sdílet Vloženo 10. leden 2008 Jasne no. Jednou bych chtel taky pracovat u skodovky To snad ani néé, i když mám taky cukání! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bazz Vloženo 10. leden 2008 Sdílet Vloženo 10. leden 2008 Já mám velmi dobré zkušenosti z autorizákem(Auto Elán Teplice) dělali mi tam před rokem manželky feldu výměňovali my lem na zadním blatníku +kus schnilího prahu a super práce a lak na 7let starém autě chytly na jedničku takže záleží opravdu na přístupu mechaniků Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foxdivemaster Vloženo 10. leden 2008 Sdílet Vloženo 10. leden 2008 Já mám velmi dobré zkušenosti z autorizákem(Auto Elán Teplice) dělali mi tam před rokem manželky feldu výměňovali my lem na zadním blatníku +kus schnilího prahu a super práce a lak na 7let starém autě chytly na jedničku takže záleží opravdu na přístupu mechaniků a jaka byla cena Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bazz Vloženo 10. leden 2008 Sdílet Vloženo 10. leden 2008 a jaka byla cena cena ze výměnu vnitřního a vnějšího lemu + výměna rohu prahu+lakování celého blatníku+práh cena 7500kč a umožnily mi kontrolu stavu prací takže Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foxdivemaster Vloženo 10. leden 2008 Sdílet Vloženo 10. leden 2008 cena ze výměnu vnitřního a vnějšího lemu + výměna rohu prahu+lakování celého blatníku+práh cena 7500kč a umožnily mi kontrolu stavu prací takže na autorizak docela dobra cena Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 15. leden 2008 Sdílet Vloženo 15. leden 2008 asi je to dal nez se tu bavite, ale jen doplnim ze DC Auto (autor. Skodovka) v Decine je taky supr, ceny nevim, ale za komplet vnitrek (+ buben + prace) zadniho bubnu chteli minuly rok na podzim 5.5tis. Jinak domluva supr, dokonce me vmackli i rano... takze si myslim ze tam jsou ok, ale doplnim, ze to auto jsem kupoval u nich, tak jestli to neni "protekce" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.