Bburago Vloženo 6. leden 2008 Vloženo 6. leden 2008 Já mám zamračenou kapotu na feldě a myslím ,že to vypadá dobře . Zatím je pouze v základu ,ale v laku bude vypadat úplně jinak. Citovat
Rosta1.8 Vloženo 6. leden 2008 Vloženo 6. leden 2008 Já mám zamračenou kapotu na feldě a myslím ,že to vypadá dobře . Zatím je pouze v základu ,ale v laku bude vypadat úplně jinak. Ta Felda vypadá docela pěkně. Citovat
Bburago Vloženo 6. leden 2008 Autor Vloženo 6. leden 2008 Ta Felda vypadá docela pěkně. Děkuji . Doufám že se vám to bude líbit až bude kompletně hotová. Citovat
Deny.Kr Vloženo 6. leden 2008 Vloženo 6. leden 2008 Já mám zamračenou kapotu na feldě a myslím ,že to vypadá dobře . Zatím je pouze v základu ,ale v laku bude vypadat úplně jinak. jj..rozhodně to vypadá pěkně a čistě! do jaké barvy to půjde? Citovat
Luke288 Vloženo 6. leden 2008 Vloženo 6. leden 2008 Bburago: hej, vypadá to dobře, máš fotku i z boku? takhle zepředu mi přijde ten nárazník moc vystřčenej dopředu Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.