lukkkas123 Vloženo 9. leden 2008 Sdílet Vloženo 9. leden 2008 Ahoj mel jsem stejny problem jako spousta dalsich lidi se slabym navijenim pasu. Napdalo mne zajimave reseni a perfektne funguje. Mam koupen konretne v bauhausu sprej orange na osetreni palubky s antistatickou upravou. Kdyzho pouzijete stane se docela dost hladka. Pouzil jsem to i na pant prez ktery jde pas a a nechal hvili pusobit a pak prostril tenky hadrik a prelestil a funguje to skvele tahne jak novy. vyzkousejte doporucuji. Asi by i hodne pomohlo splichnout samotny pas ale u me nebylo potreba funguje i jenom dukladne prostiknuti a a pak prelesteni te spony na sloupky pak napiste jak jste dopadly . Cau Lukas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 9. leden 2008 Sdílet Vloženo 9. leden 2008 mě se toto stalo jen jednou a stačilo uplně vymotat a znovu plynule namotat a bylo.......OK... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukkkas123 Vloženo 9. leden 2008 Autor Sdílet Vloženo 9. leden 2008 to nepomohlo protoze to nebylo spatnym namotanim ale spinou a osoupanim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukkkas123 Vloženo 11. leden 2008 Autor Sdílet Vloženo 11. leden 2008 TAK Co zkusil jste to nekdo ? A mate stejne dobre vysledky jako ja?? Pokud ne tak klidne napiste napisi vam konretne ktery ten sprej jsem pouzil mne to fungue uzasne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milix Vloženo 12. leden 2008 Sdílet Vloženo 12. leden 2008 TAK Co zkusil jste to nekdo ? A mate stejne dobre vysledky jako ja?? Pokud ne tak klidne napiste napisi vam konretne ktery ten sprej jsem pouzil mne to fungue uzasne Jo jo zkusím jen,ten sprej nemám zrovna po ruce tak jak koupím zkusím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stihacka Vloženo 12. leden 2008 Sdílet Vloženo 12. leden 2008 Já to dělal pěnou na čalounění a je to opravdu znát. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dmvnitra Vloženo 12. leden 2008 Sdílet Vloženo 12. leden 2008 TAK Co zkusil jste to nekdo ? A mate stejne dobre vysledky jako ja?? Pokud ne tak klidne napiste napisi vam konretne ktery ten sprej jsem pouzil mne to fungue uzasne Ahoj prosim foto spreju. dakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stihacka Vloženo 12. leden 2008 Sdílet Vloženo 12. leden 2008 Ahoj prosim foto spreju. dakujem Já používám značku "Coyote", fotit to nebudu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr E Vloženo 13. leden 2008 Sdílet Vloženo 13. leden 2008 (editace) Díky lukkkas123 za radu. Stálo to asi 70kč Editováno: 7. Únor 2008, autor: Petr E Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kutil_Tim Vloženo 13. leden 2008 Sdílet Vloženo 13. leden 2008 ted jsme se o tom bavil s kamosem ze skodovky a on mi rikal ze jak je ta sterbina pres kterrou jde pas tak mam vzit jemny smirkovy papir a trosku to zbrousnout, a pasy vycistit necim co ce se pouziva na autopotahy a ze to pomuze, takze se na to chystam a dam vedet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr E Vloženo 13. leden 2008 Sdílet Vloženo 13. leden 2008 ted jsme se o tom bavil s kamosem ze skodovky a on mi rikal ze jak je ta sterbina pres kterrou jde pas tak mam vzit jemny smirkovy papir a trosku to zbrousnout, a pasy vycistit necim co ce se pouziva na autopotahy a ze to pomuze, takze se na to chystam a dam vedet V návodu je napsáno, že na pásy se nemá používat ŽÁDNÁ chemie. Pásy jsou důležity a do toho bych nešel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr E Vloženo 13. leden 2008 Sdílet Vloženo 13. leden 2008 jak by jim to ublizilo? Přirovnal bych to ke korozi železa , prostě ten pás musí vydržet při bouračce několik tun a tohle by ho mohlo zeslabit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 15. leden 2008 Sdílet Vloženo 15. leden 2008 já to dělal tehdá jarovou vodoua výsledek byl taky dobrý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 19. leden 2008 Sdílet Vloženo 19. leden 2008 Promazano OT... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 22. leden 2008 Sdílet Vloženo 22. leden 2008 (editace) Vyzkoušel jsem a funguje to bezvadně . Vzal jsem to sprejem na vnější plasty udělá to takový supr hladký povrch stříkl jsem to nahoru jak je pás ohlý a pak tu štěrbynu kde pás vyjíždí z toho plastu. Jarová voda mi nepomohla ale toto ano Editováno: 22. leden 2008, autor: zabiak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kutil_Tim Vloženo 22. leden 2008 Sdílet Vloženo 22. leden 2008 dneska rano jsme to taky striknul tim sprejem co tu je na fotce pouzivam ho na plasty tak jsme ho nasel v garazi a vyzkousel, je to super, ale jak dlouho to taky vydrzi ze? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 23. leden 2008 Sdílet Vloženo 23. leden 2008 (editace) dneska rano jsme to taky striknul tim sprejem co tu je na fotce pouzivam ho na plasty tak jsme ho nasel v garazi a vyzkousel, je to super, ale jak dlouho to taky vydrzi ze? Není nic jednodušího než to tam stříknout znova Já ještě trošku zbrousím tu hranu jak to vyjíždí šmirglem pod vodu a bude to perfektní Editováno: 23. leden 2008, autor: zabiak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ignác Vloženo 4. Únor 2008 Sdílet Vloženo 4. Únor 2008 Taky potvrzuji zlepšení navíjení pásu po použití spreje na palubku. A propo mám toho upínacího jezdce z druhé strany pasu tzn. na straně k B sloupku - neřešil to někdo - napadlo mně stříknout sprej na kousek pásu, ten přehnout a zkusit protáhnout zkrz štěrbinu toho jezdce?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milix Vloženo 4. Únor 2008 Sdílet Vloženo 4. Únor 2008 Taky se přidávám. Nastříkáno a pásy se navíjejí o hodně lépe. Hlavně ten u řidiče mi šel bídně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukkkas123 Vloženo 7. Únor 2008 Autor Sdílet Vloženo 7. Únor 2008 TAk TO JSEM RAD ZE JSEM POMOHL. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 7. Únor 2008 Sdílet Vloženo 7. Únor 2008 Taky jsem to tak delal u Favorita- jeste k tomu jsem rozebral celej navíječ - pruzina me prastila pres prst a mel jsem co delat abych ji tam zpet dostal - jinak namazal jsem hlavne obe steny kam se to naviji - pak hlavne delalo dobre natoceny navijec - aby nenavijel na stranu a pak jak tady - strany pasu postrikat napr. lestenkou - proste nejakym bez barv. voskem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mmerlin Vloženo 12. Únor 2008 Sdílet Vloženo 12. Únor 2008 Tyjo, ja myslel, ze navijec pasu se v zadnym pripade nema rozebirat... No, ale jestli ti to funguje...? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foxdivemaster Vloženo 17. Únor 2008 Sdílet Vloženo 17. Únor 2008 tak dneska sem se na to konecne dostal a strikl sem to osvezovacem vzduchu do auta a pas naviji jak blazen dobry napad lukasi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 12. Březen 2008 Sdílet Vloženo 12. Březen 2008 Ted jde o to, jestli ty lestenky na pristrojovku nejdou na bazi oleje (silikonu ci neceho podobneho), pri pouzivani se na to nenalepi bordel a na bile kosili budu pruh jak na maturitaku serpu Ale jinak samozrejme to v ramci jarniho uklidu zkusim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kutil_Tim Vloženo 12. Březen 2008 Sdílet Vloženo 12. Březen 2008 noo mam uz to celkem dlouho a mam oranzovou bundu a nic nepozoruju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.