Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Sice je to forum Skoda, ale Volkswagem neni az tak vzdaleny :-) Rad bych si udelal poradek v oznaceni generaci Passatu. Chapu oznaceni Passat B5 (tusim od r.v. 1997 tedy jako octavia1) az po B7 coz je soucasna generace. Ale dost casto se pouziva napriklad 3BG / 3C podle fotek jsou stejne jako B6, ale jaky je v tomhle oznaceni rozdil?

už se to řešilo někde v bazaru, současná je B6, před ní byla B5, pokud už byla po faceliftu tak B5.5, které byly jako sup

jj u B5ky byl facelift tak výrazný že mnoho lidí ho považovalo za nový model. Jen palubka zůstala stejná a montovala se taky do supa.

jj u B5ky byl facelift tak výrazný že mnoho lidí ho považovalo za nový model. Jen palubka zůstala stejná a montovala se taky do supa.

výrazná změna faceliftu ????

světla, kapota, nárazníky - přijde mi to stejný jak u octy

http://www.vw-club.cz/viewtopic.php?f=35&t=9000

Vypadá mnohem větší a nafouklejší já jsem si myslel, že je to nový model když to přišlo

• Autor

Mam to teda chapat tak, ze 3BG / 3C je neco jako B5,5 ?

Upraveno od tomina

• Autor

Je fakt, ze nekde oznacuji Passata B5,5 jako B6 a nejnovesji passat potom je B7 (pokud do vyhledavace napisete B7 najde to novyho passat r.v treba 2006). Ale spravne je tedy nejnovejsi B6?

Co vim ja,tak B6 je ten posledni passat,co ted jezdi a byl to i passat pred nim...Jen si lidi mysli,ze je to B7..Jinak ofiko oznaceni nejnovejsiho passata (tovarni oznaceni) je 3C ne? ;)

Upraveno od Martyp

ber to tak ze zadna B7 zatimn neni sou jen B5 facelift B5,5 a soucasna B6

Je to jak píše JasteR,ale správné označení-tovární jsou 3B,C atd.I Octávie OII je značená jako A5

• Autor

Aha..tak uz v tom mam aspon poradek...Diky ;-) a kdyz sme u tech octavii, jak se znaci stara Octavia 1 pred a po faceliftem?

Sorry, ale facelift octy máš hotovou za pár hodin. U passata měníš i blatníky. Pokud máš varianta, tak v zadu se mění jen vrata, ale facelift sedanu si fakt nedovedu představit, to už jen flexa, atd... Takže si dovolim říct, že rozdíl mezi B5 a B5,5 je dost velký.

Sorry, ale facelift octy máš hotovou za pár hodin. U passata měníš i blatníky. Pokud máš varianta, tak v zadu se mění jen vrata, ale facelift sedanu si fakt nedovedu představit, to už jen flexa, atd... Takže si dovolim říct, že rozdíl mezi B5 a B5,5 je dost velký.

máš pravdu sedan vzadu problém

Aha..tak uz v tom mam aspon poradek...Diky ;-) a kdyz sme u tech octavii, jak se znaci stara Octavia 1 pred a po faceliftem?

tovarni oznaceni strsi Oct Tour je A4 OII A5 ze by to facelift nejak menil nevim..

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.