Publikováno Leden 9, 200817 r Sice je to forum Skoda, ale Volkswagem neni az tak vzdaleny :-) Rad bych si udelal poradek v oznaceni generaci Passatu. Chapu oznaceni Passat B5 (tusim od r.v. 1997 tedy jako octavia1) az po B7 coz je soucasna generace. Ale dost casto se pouziva napriklad 3BG / 3C podle fotek jsou stejne jako B6, ale jaky je v tomhle oznaceni rozdil?
Leden 10, 200817 r už se to řešilo někde v bazaru, současná je B6, před ní byla B5, pokud už byla po faceliftu tak B5.5, které byly jako sup
Leden 10, 200817 r jj u B5ky byl facelift tak výrazný že mnoho lidí ho považovalo za nový model. Jen palubka zůstala stejná a montovala se taky do supa.
Leden 10, 200817 r jj u B5ky byl facelift tak výrazný že mnoho lidí ho považovalo za nový model. Jen palubka zůstala stejná a montovala se taky do supa. výrazná změna faceliftu ???? světla, kapota, nárazníky - přijde mi to stejný jak u octy http://www.vw-club.cz/viewtopic.php?f=35&t=9000
Leden 10, 200817 r výrazná změna faceliftu ????světla, kapota, nárazníky - přijde mi to stejný jak u octy http://www.vw-club.cz/viewtopic.php?f=35&t=9000 Vypadá mnohem větší a nafouklejší já jsem si myslel, že je to nový model když to přišlo
Leden 10, 200817 r Autor Mam to teda chapat tak, ze 3BG / 3C je neco jako B5,5 ? Upraveno Leden 10, 200817 r od tomina
Leden 10, 200817 r Autor Je fakt, ze nekde oznacuji Passata B5,5 jako B6 a nejnovesji passat potom je B7 (pokud do vyhledavace napisete B7 najde to novyho passat r.v treba 2006). Ale spravne je tedy nejnovejsi B6?
Leden 11, 200817 r Co vim ja,tak B6 je ten posledni passat,co ted jezdi a byl to i passat pred nim...Jen si lidi mysli,ze je to B7..Jinak ofiko oznaceni nejnovejsiho passata (tovarni oznaceni) je 3C ne? Upraveno Leden 11, 200817 r od Martyp
Leden 12, 200817 r Je to jak píše JasteR,ale správné označení-tovární jsou 3B,C atd.I Octávie OII je značená jako A5
Leden 12, 200817 r Autor Aha..tak uz v tom mam aspon poradek...Diky ;-) a kdyz sme u tech octavii, jak se znaci stara Octavia 1 pred a po faceliftem?
Leden 12, 200817 r výrazná změna faceliftu ????světla, kapota, nárazníky - přijde mi to stejný jak u octy http://www.vw-club.cz/viewtopic.php?f=35&t=9000 Sorry, ale facelift octy máš hotovou za pár hodin. U passata měníš i blatníky. Pokud máš varianta, tak v zadu se mění jen vrata, ale facelift sedanu si fakt nedovedu představit, to už jen flexa, atd... Takže si dovolim říct, že rozdíl mezi B5 a B5,5 je dost velký.
Leden 12, 200817 r Sorry, ale facelift octy máš hotovou za pár hodin. U passata měníš i blatníky. Pokud máš varianta, tak v zadu se mění jen vrata, ale facelift sedanu si fakt nedovedu představit, to už jen flexa, atd... Takže si dovolim říct, že rozdíl mezi B5 a B5,5 je dost velký. máš pravdu sedan vzadu problém
Leden 12, 200817 r Aha..tak uz v tom mam aspon poradek...Diky ;-) a kdyz sme u tech octavii, jak se znaci stara Octavia 1 pred a po faceliftem? tovarni oznaceni strsi Oct Tour je A4 OII A5 ze by to facelift nejak menil nevim..
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.