zabiak Vloženo 10. leden 2008 Sdílet Vloženo 10. leden 2008 (editace) Jak spolu souvisí náboženství, 11. září, finanční korporace a lidé, disponující jistým skrytým věděním, nedostupným širokým masám veřejnosti, která žije v iluzorním světě, honosně nazývaném "realita života"... http://video.google.com/videoplay?docid=-686108267122535204 Má to sice 2hodiny, ale stojí to za to O filmu: http://cs.wikipedia.org/wiki/Zeitgeist_The_Movie Po shlédnutí jsem si vzpoměl na záměr dát do každého auta chip, který by vám měřil kolik ujedete, a mimo jiné také kde se nacházíte. Editováno: 10. leden 2008, autor: zabiak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
traveller Vloženo 11. leden 2008 Sdílet Vloženo 11. leden 2008 Po shlédnutí jsem si vzpoměl na záměr dát do každého auta chip, který by vám měřil kolik ujedete, a mimo jiné také kde se nacházíte. Někteří "řidiči" dobytci by to měli mít povinně. jednou za čas by se jejich jízda vyhodnotila a oni by přišli o body. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
murder Vloženo 11. leden 2008 Sdílet Vloženo 11. leden 2008 Někteří "řidiči" dobytci by to měli mít povinně. jednou za čas by se jejich jízda vyhodnotila a oni by přišli o body. Nic ve zlým, podívej se na ten film a pak zopakuj to o těch čipech. Jo, je v tom dobře zpracovaný to svinstvo co se děje, bohužel obávám se, že cesta zpět neexistuje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 3. Duben 2008 Sdílet Vloženo 3. Duben 2008 (editace) Oživuji toto téma. Film jsem zhlédl a v zásadě jsem se nedozvěděl nic nového, první část je jasná, ale ty další jsou jen spekulace. Editováno: 3. Duben 2008, autor: Lancelot Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.