Přejít na obsah

Prodloužená záruka na 4 roky, do 120 000 km

E-17

Doporučené příspěvky

Dit do teď neměla Škodovka záruku limitovanou km,to vim z vlastmí zlušenosti protože moje auta jezděj kolem 100.000km za rok a normálně ke konci záruky když maj třeba kolem 200.000km mi pár věcí na záruku v pohodě vyměnily a vůbec se nad km nepozastavily.

Na této jejich "prodloužené"záruce bych byl pěkně bytej,to bych tak za rok a dva měsíce měl po záruce.

Editováno: , autor: karlos3
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dit do teď neměla Škodovka záruku limitovanou km,to vim z vlastmí zlušenosti protože moje auta jezděj kolem 100.000km za rok a normálně ke konci záruky když maj třeba kolem 200.000km mi pár věcí na záruku v pohodě vyměnily a vůbec se nad km nepozastavily.

Na této jejich "prodloužené"záruce bych byl pěkně bytej,to bych tak za rok a dva měsíce měl po záruce.

sem do vychodnych krajin to este nedorazilo (aspon podla konfiguratoru). anyway, predlzena zaruka neznamena ze by sa ti limit km aplikoval aj v priebehu prvych 2 rokov. tam su povinni poskytovat zaruku zo zakona.

Odkaz ke komentáři

11.000,- Kč za 4 roky a 120.000 km

5.500,- Kč za 4 roky a 60.000 km

Lepší?

Tobě asi nedošlo, že někteří jezdí jen do práce, na dovču či příležitostné výlety, nákupy, návštěvy. Najezdí jen 20 až 25tis. ročně, no a tyto lidi za přijatelný příplatek 4roky žijou bez obav co se jim zase podělá. Kapišto...

Odkaz ke komentáři

Takze nabehnu k dealerovi a polozim 11 tisic a budu mit prodlouzenou zaruku? Nevi nahodou nekdo jak to funguje v Anglii?

Přesně tak to je a v Anglii si o to prostě řekneš anglicky a je to. lol Ne, jsem si jist, že tyhle vymoženosti se aplikujou u zahraničních prodejců taky.

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...