Publikováno Leden 12, 200817 r Ahojte,,chcem sa len opytat ci niekto nepozna niaky pripravok na cistenie a hlavne proti zapachu nafty.V servise mi cistili hadice co idu od paivoveho filtru ku plavaku za sedadlom.Debil to jemne prefukol vzduchom a zostatkova nafty vhadiciach mu vytiekla na koberec,cistil som to uz tepom a vselicim moznym,,mam tam 10 vonavych stromcekov a nic..Viem ze to je banalny problem,ale za kazdu radu budem vdacny.. Dakujem
Leden 12, 200817 r Cau. Asi spravis najlepsie ked to das vytepovat srojom. Mal som podobny problem pred mesiacom-nechal som v kufri suroveho zajaca 2dni (nevies si predstavyt ten zapach). Zaklad je vysat tepovacom ten humus von a nechat to niekde na teple vyschnut.
Leden 12, 200817 r 100% si to nech vyčistit tim tepovacím strojem,umí to zázraky co jsem měl možnost vidět.
Leden 13, 200817 r on to hlavně cítí,né vidí Neřikej čoveče,já myslel že nafta není cejtit. Ten stroj to krasně stoho vytáhne a bude mít klidek.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.