Publikováno Leden 13, 200817 r Zdravim, jak mají hrát repro v octavě. Jde mi o to co je dole ve dveřích za repro( středobas, nebo bas) nahoře v tom rohu je výškáč, ale mě to hraje tak, že dole mi to i mluví tak nevim, je to normální nebo to je nějaké pomatene. Repro origo (zn. blaupunk)
Leden 13, 200817 r Dole by mel bejt stredobas, ale protoze soudruzi setri, nema vyhybku, tedy hraje vsechno vcetne vysek. A nahore je vyskac, ke kteremu je pripojenej kondik pro omezeni dolnich kmitoctu. Secteno podtrzeno = shit. :-)
Leden 13, 200817 r ...tím, že ze spodních repro slyšíš hlasy se nenech zmást.Ty reproduktory jsou středobasové a jejich kmitočtové pásmo bude dost úzké. Poku by jsi chtěl po nich nějaké zlepšení tak je raději vyměň.Nemusejí to být nákladné repro a s vyměnou plastových podložek za podložky z MDF se zvuk výrazně zkvalitní.Třeba takové Pioneer TS-G171C za 1790,-a podložky za 750,- Kdyby jsi to chtěl vše nahradit tak třeba tento set Pioneer...
Leden 15, 200817 r Zdravim, jak mají hrát repro v octavě. Jde mi o to co je dole ve dveřích za repro( středobas, nebo bas) nahoře v tom rohu je výškáč, ale mě to hraje tak, že dole mi to i mluví tak nevim, je to normální nebo to je nějaké pomatene. Repro origo (zn. blaupunk) Muzes tam mit reproduktory pouze s kondikem na vyskaci, tj. pote ti vyskace hraji pouze vyskove pasmo, ale stredobas chybne vsechny frekvence, tj. pote muzes ze stredobasu slyset kompletni spektrum, z vyskace pouze vysky. Vysledek ale nebyva prilis dobry. Resenim jsou reproduktory s vyhybkou, ktera orizne frekvenci nejen pro vysku, ale rovnez pro stredobas.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.