Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Zdravim, jak mají hrát repro v octavě. Jde mi o to co je dole ve dveřích za repro( středobas, nebo bas) nahoře v tom rohu je výškáč, ale mě to hraje tak, že dole mi to i mluví tak nevim, je to normální nebo to je nějaké pomatene. Repro origo (zn. blaupunk)

Dole by mel bejt stredobas, ale protoze soudruzi setri, nema vyhybku, tedy hraje vsechno vcetne vysek. A nahore je vyskac, ke kteremu je pripojenej kondik pro omezeni dolnich kmitoctu. Secteno podtrzeno = shit. :-)

...tím, že ze spodních repro slyšíš hlasy se nenech zmást.Ty reproduktory jsou středobasové a jejich kmitočtové pásmo bude dost úzké.

Poku by jsi chtěl po nich nějaké zlepšení tak je raději vyměň.Nemusejí to být nákladné repro a s vyměnou plastových podložek za podložky z MDF se zvuk výrazně zkvalitní.Třeba takové Pioneer TS-G171C za 1790,-a podložky za 750,- :palec2:

Kdyby jsi to chtěl vše nahradit tak třeba tento set Pioneer...

post-845-1200221296_thumb.jpg

post-845-1200222290_thumb.jpg

Zdravim, jak mají hrát repro v octavě. Jde mi o to co je dole ve dveřích za repro( středobas, nebo bas) nahoře v tom rohu je výškáč, ale mě to hraje tak, že dole mi to i mluví tak nevim, je to normální nebo to je nějaké pomatene. Repro origo (zn. blaupunk)

Muzes tam mit reproduktory pouze s kondikem na vyskaci, tj. pote ti vyskace hraji pouze vyskove pasmo, ale stredobas chybne vsechny frekvence, tj. pote muzes ze stredobasu slyset kompletni spektrum, z vyskace pouze vysky. Vysledek ale nebyva prilis dobry.

Resenim jsou reproduktory s vyhybkou, ktera orizne frekvenci nejen pro vysku, ale rovnez pro stredobas.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.