Boco Vloženo 30. Březen 2006 Sdílet Vloženo 30. Březen 2006 Ked ti nejde to video prehrat to je o inom - potrebujes kodek. Ja som pochopil ze to tam vobec nevidis a nevies ho ani stiahnut. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 30. Březen 2006 Sdílet Vloženo 30. Březen 2006 Ked ti nejde to video prehrat to je o inom - potrebujes kodek.Ja som pochopil ze to tam vobec nevidis a nevies ho ani stiahnut. stahnout to jde - pri rozbalovani to napise chybu archivu, jo a kodeky mam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Boco Vloženo 30. Březen 2006 Sdílet Vloženo 30. Březen 2006 Vyzera ze je tam nejaka chybicka (tak daleko som to netestoval) sorry.Pripajam znova Video000.zip Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kvak Vloženo 30. Březen 2006 Sdílet Vloženo 30. Březen 2006 mne to islo uplne v pohode hned ako si to tam dal. krasny zvuk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 30. Březen 2006 Sdílet Vloženo 30. Březen 2006 Tak OK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Boco Vloženo 30. Březen 2006 Sdílet Vloženo 30. Březen 2006 Vam to nikomu nerobi??? Ten zvuk je priserny.... a este pocuvat kolegov ktorych obcas veziem....tie posmesky na Skodovku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kvak Vloženo 30. Březen 2006 Sdílet Vloženo 30. Březen 2006 uplne v pohode, je to pekne ticho a spini sa to asi kazdemu. vacsinu rusivych zvukov sa podarilo odstranit, zostalo len vrzganie prednej napravy a aj to len preto, ze som este nemal cas sa do nich v servise pustit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 30. Březen 2006 Sdílet Vloženo 30. Březen 2006 Video mi ide v pohode. Inak sa jedná o úplne klasický zvuk pružinky. Vybrať ten diel, odzadu pružinku namazať a je hotovo. Mne niečo podobné robilo jedno stropné madlo (tlmené) na Golfe IV. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 30. Březen 2006 Sdílet Vloženo 30. Březen 2006 Tak me teda toto schranka nedela protoze sem ji jeste nesehnal tak ji rozdelej a posli mi ji ja si ji vycistim nebo pokud nekdo muzete .... tak mi bilou nabidnete Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 30. Březen 2006 Sdílet Vloženo 30. Březen 2006 píše mi to: Archiv je poškozen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Boco Vloženo 30. Březen 2006 Sdílet Vloženo 30. Březen 2006 Stiahni si ten druhy - na tejto strane - malo by to ist. ALe treba ten subor najprv ulozit a az potom otvarat, aj mne to robi problemy...sorry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 31. Březen 2006 Sdílet Vloženo 31. Březen 2006 po uložení fachá. Moc dobrej zvuk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavlik Vloženo 3. Duben 2006 Sdílet Vloženo 3. Duben 2006 Nekolikrat jsem zde ve foru zminoval, ze u jedne Octavie II neustale odchazi cidlo snimace otacek motoru. Po pate vymene bylo na par tisic km vse v poradku, ale ouha... Minuly tyden sla Oktavka opet na servis, podle signalizace na pristrojovce byl problem ve zhaveni, ale nebyl, opet odesel snimac otacek! Takze 6 vymena, servis se opet dotazoval v MB a vysledek? Kompletni vymena elektroinstalace vozu. Auto ma do konce zaruky nejake 2 mesice, ale bylo mi sdeleno, ze k tomuto pripadu budou pristupovat individualne a kdyby se problem opet dostavil ze bude opraven v ramci garance a zdarma. Problem v elektroinstalaci byl ten, ze se nekde porusila izolace a nasledne doslo k zniceni cidla. Jeste par dni se holt budeme nuset spokojit s "dzuniorem". Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igor Vloženo 4. Duben 2006 Sdílet Vloženo 4. Duben 2006 Tak, a my tiež máme prvé reklamácie. Auto je staré 5 dní, najazdené 700 km: 1.) na madle šoférových dverí je zle vylisovaný plast, resp. ako keby z neho bol kúsok vylúpnutý 2.) ak sa vypnú svetlá až po vypnutí motora a vytiahnutí kľúčika, tak nejde vypnúť rádio a nejde zamknúť auto diaľkovým ovládaním. Totálna kravina, ale je to tak. Diagnostika hlási vadný spínač svetiel. Zatiaľ ale spokojnosť najmä s motorom, 1.9TDI je fajn. Už len zvyknúť si na zamrežovaný výhľad cez zadné okno, zatiaľ sa mi nepodarilo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DUsoft Vloženo 4. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 4. Duben 2006 (editace) Tak jsem dneska dostal záchvat hygieny a myl jsem auto. Při té příležitosti, když jsem vyháněl kompost ze zárubně zadních dveří, tak jsem si všimnul, že ten plastovej bazmek pod zadní skupinovou svítilnou se hejbá (asi tak +/- 2-3mm). Ten druhej se hejbá méně. Zkuste s tím zavrtět (při otevřených dveřích jako z boku pod svítilnou). Edit: P.S. ten záchvat mě docela přešel ... Editováno: 4. Duben 2006, autor: DUsoft Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 5. Duben 2006 Sdílet Vloženo 5. Duben 2006 Pekne oznaceno -OC Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kvak Vloženo 5. Duben 2006 Sdílet Vloženo 5. Duben 2006 dusoft: to je jedina cast auta ktora podla mna nelicuje, ten kus plastu sa im pekne nepodaril... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DUsoft Vloženo 5. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 5. Duben 2006 Pekne oznaceno -OC děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Boco Vloženo 5. Duben 2006 Sdílet Vloženo 5. Duben 2006 ked sme uz pri tych plastoch....Ja mam kombika a tie dva kryty co su na bocnych stranach kufru mi obcas vypadnu - robi to aj vam??? Napriek tomu ze su zaistene 2mi poistkami, tak je mozne ich otvorit bez pouzitia nasilia - maju proste taku volu (hadam aj 1 cm a viac) ze to ide uplne v poho, pravy je navyse u mna vyduty smerom do kufra, co to este zhorsuje....priserna kvalita. Ked tam supnen nieco tazsie, napr. flasu oleja tak to vypadne na 100%, cize je to dost nepouzitelne... Spolu s odstavajucim a vrzgajucim drziakom na okuliare je to asi jedine co im na tomto aute nevyslo co sa plastovych krytov tyka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Boco Vloženo 5. Duben 2006 Sdílet Vloženo 5. Duben 2006 Vyzera ze mam novy problem: Zda sa mi (uz som mozno paranoidny) ze spojka zacina zaberat "trhano", da sa povedat ze tak jemne trne pri plynulom zaberani... dufam ze sa mylim! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 5. Duben 2006 Sdílet Vloženo 5. Duben 2006 asi se nemýlíš, mě ta spojka připadá velice hrubá od začátku. Kdo s tím autem jel poprve, vždycky mu to několikrát při rozjíždění zdechlo. Je to možná o zvyk, ale dost blbě zabírá. V servisu v tom samozřejmě nic nenormálního nevidí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igor Vloženo 5. Duben 2006 Sdílet Vloženo 5. Duben 2006 Mne sa spojka zdá ok, akurát tá prevodovka, no fuj. Nepresná, gumová, grr. Vo Fabii sa mi radí o triedu lepšie, tie rýchlosti tam pekne padajú jedna radosť! Ale ako už písal Boco, tiež mám nejak zmiešané pocity. Prešli mi rukami rôzne O2, ale sakra aby u O2 za milión bol pokrkvaný koberec na podlahe a uvoľnené plasty v interiéry, tak to naštve. A teraz u našej najnovšej, zle vylisované madlo na dverách, vŕzgajúci stredový tunel. A to má len nejakých 800 km a zajtra bude mať týždeň. Nejak to škodovka fláka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Boco Vloženo 5. Duben 2006 Sdílet Vloženo 5. Duben 2006 Ta spojka isla stuha vzdy, ale teraz zacala trocha trhat co predtym nebolo... Igor, mam napad, chce to vsak trocha casu. Stretnime sa a urobme porovnanie live! Ja mam najazdene 19tis... Mne sa prevodovka praveze zda uno-tutti ale mozno preto ze je to 6-kvalt! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavlik Vloženo 5. Duben 2006 Sdílet Vloženo 5. Duben 2006 Igor: S tou prevodovkou je to zajimave. Drive jsem jezdil ve Fabii 1.4 16V, prevodovka naprosto dokonala, rychlosti tam krasne padaly a byla presna. U kamarada v 1.4 MPi uz to bylo horsi, ale uplne nejhorsi to bylo ve stare Octavii, to byl des, byla to 1.9 TDi a razeni gumove, nekdy jsem nevedel jestli to tam vubec je, hruza a nadaval jsem na to. V Octavii II 1.9 TDi mi to prijde jak ve Fabii, rychlosti pekne zapadnou a vubec mi to neprijde gumove. A ani jsem se s tim v zadne nove Octavii nesetkal, je pravda ze jsem jezdil jen s dieslem! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Boco Vloženo 5. Duben 2006 Sdílet Vloženo 5. Duben 2006 sak aj igor ma ropaka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.