Březen 30, 200619 r Ked ti nejde to video prehrat to je o inom - potrebujes kodek. Ja som pochopil ze to tam vobec nevidis a nevies ho ani stiahnut.
Březen 30, 200619 r Ked ti nejde to video prehrat to je o inom - potrebujes kodek.Ja som pochopil ze to tam vobec nevidis a nevies ho ani stiahnut. stahnout to jde - pri rozbalovani to napise chybu archivu, jo a kodeky mam
Březen 30, 200619 r Vyzera ze je tam nejaka chybicka (tak daleko som to netestoval) sorry.Pripajam znova Video000.zip
Březen 30, 200619 r Vam to nikomu nerobi??? Ten zvuk je priserny.... a este pocuvat kolegov ktorych obcas veziem....tie posmesky na Skodovku
Březen 30, 200619 r uplne v pohode, je to pekne ticho a spini sa to asi kazdemu. vacsinu rusivych zvukov sa podarilo odstranit, zostalo len vrzganie prednej napravy a aj to len preto, ze som este nemal cas sa do nich v servise pustit
Březen 30, 200619 r Video mi ide v pohode. Inak sa jedná o úplne klasický zvuk pružinky. Vybrať ten diel, odzadu pružinku namazať a je hotovo. Mne niečo podobné robilo jedno stropné madlo (tlmené) na Golfe IV.
Březen 30, 200619 r Tak me teda toto schranka nedela protoze sem ji jeste nesehnal tak ji rozdelej a posli mi ji ja si ji vycistim nebo pokud nekdo muzete .... tak mi bilou nabidnete
Březen 30, 200619 r Stiahni si ten druhy - na tejto strane - malo by to ist. ALe treba ten subor najprv ulozit a az potom otvarat, aj mne to robi problemy...sorry
Duben 3, 200619 r Nekolikrat jsem zde ve foru zminoval, ze u jedne Octavie II neustale odchazi cidlo snimace otacek motoru. Po pate vymene bylo na par tisic km vse v poradku, ale ouha... Minuly tyden sla Oktavka opet na servis, podle signalizace na pristrojovce byl problem ve zhaveni, ale nebyl, opet odesel snimac otacek! Takze 6 vymena, servis se opet dotazoval v MB a vysledek? Kompletni vymena elektroinstalace vozu. Auto ma do konce zaruky nejake 2 mesice, ale bylo mi sdeleno, ze k tomuto pripadu budou pristupovat individualne a kdyby se problem opet dostavil ze bude opraven v ramci garance a zdarma. Problem v elektroinstalaci byl ten, ze se nekde porusila izolace a nasledne doslo k zniceni cidla. Jeste par dni se holt budeme nuset spokojit s "dzuniorem".
Duben 4, 200619 r Tak, a my tiež máme prvé reklamácie. Auto je staré 5 dní, najazdené 700 km: 1.) na madle šoférových dverí je zle vylisovaný plast, resp. ako keby z neho bol kúsok vylúpnutý 2.) ak sa vypnú svetlá až po vypnutí motora a vytiahnutí kľúčika, tak nejde vypnúť rádio a nejde zamknúť auto diaľkovým ovládaním. Totálna kravina, ale je to tak. Diagnostika hlási vadný spínač svetiel. Zatiaľ ale spokojnosť najmä s motorom, 1.9TDI je fajn. Už len zvyknúť si na zamrežovaný výhľad cez zadné okno, zatiaľ sa mi nepodarilo.
Duben 4, 200619 r Autor Tak jsem dneska dostal záchvat hygieny a myl jsem auto. Při té příležitosti, když jsem vyháněl kompost ze zárubně zadních dveří, tak jsem si všimnul, že ten plastovej bazmek pod zadní skupinovou svítilnou se hejbá (asi tak +/- 2-3mm). Ten druhej se hejbá méně. Zkuste s tím zavrtět (při otevřených dveřích jako z boku pod svítilnou). Edit: P.S. ten záchvat mě docela přešel ... Upraveno Duben 4, 200619 r od DUsoft
Duben 5, 200619 r dusoft: to je jedina cast auta ktora podla mna nelicuje, ten kus plastu sa im pekne nepodaril...
Duben 5, 200619 r ked sme uz pri tych plastoch....Ja mam kombika a tie dva kryty co su na bocnych stranach kufru mi obcas vypadnu - robi to aj vam??? Napriek tomu ze su zaistene 2mi poistkami, tak je mozne ich otvorit bez pouzitia nasilia - maju proste taku volu (hadam aj 1 cm a viac) ze to ide uplne v poho, pravy je navyse u mna vyduty smerom do kufra, co to este zhorsuje....priserna kvalita. Ked tam supnen nieco tazsie, napr. flasu oleja tak to vypadne na 100%, cize je to dost nepouzitelne... Spolu s odstavajucim a vrzgajucim drziakom na okuliare je to asi jedine co im na tomto aute nevyslo co sa plastovych krytov tyka
Duben 5, 200619 r Vyzera ze mam novy problem: Zda sa mi (uz som mozno paranoidny) ze spojka zacina zaberat "trhano", da sa povedat ze tak jemne trne pri plynulom zaberani... dufam ze sa mylim!
Duben 5, 200619 r asi se nemýlíš, mě ta spojka připadá velice hrubá od začátku. Kdo s tím autem jel poprve, vždycky mu to několikrát při rozjíždění zdechlo. Je to možná o zvyk, ale dost blbě zabírá. V servisu v tom samozřejmě nic nenormálního nevidí.
Duben 5, 200619 r Mne sa spojka zdá ok, akurát tá prevodovka, no fuj. Nepresná, gumová, grr. Vo Fabii sa mi radí o triedu lepšie, tie rýchlosti tam pekne padajú jedna radosť! Ale ako už písal Boco, tiež mám nejak zmiešané pocity. Prešli mi rukami rôzne O2, ale sakra aby u O2 za milión bol pokrkvaný koberec na podlahe a uvoľnené plasty v interiéry, tak to naštve. A teraz u našej najnovšej, zle vylisované madlo na dverách, vŕzgajúci stredový tunel. A to má len nejakých 800 km a zajtra bude mať týždeň. Nejak to škodovka fláka
Duben 5, 200619 r Ta spojka isla stuha vzdy, ale teraz zacala trocha trhat co predtym nebolo... Igor, mam napad, chce to vsak trocha casu. Stretnime sa a urobme porovnanie live! Ja mam najazdene 19tis... Mne sa prevodovka praveze zda uno-tutti ale mozno preto ze je to 6-kvalt!
Duben 5, 200619 r Igor: S tou prevodovkou je to zajimave. Drive jsem jezdil ve Fabii 1.4 16V, prevodovka naprosto dokonala, rychlosti tam krasne padaly a byla presna. U kamarada v 1.4 MPi uz to bylo horsi, ale uplne nejhorsi to bylo ve stare Octavii, to byl des, byla to 1.9 TDi a razeni gumove, nekdy jsem nevedel jestli to tam vubec je, hruza a nadaval jsem na to. V Octavii II 1.9 TDi mi to prijde jak ve Fabii, rychlosti pekne zapadnou a vubec mi to neprijde gumove. A ani jsem se s tim v zadne nove Octavii nesetkal, je pravda ze jsem jezdil jen s dieslem!
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.