Přejít na obsah

Reklamace

DUsoft

Doporučené příspěvky

Nekolikrat jsem zde ve foru zminoval, ze u jedne Octavie II neustale odchazi cidlo snimace otacek motoru. Po pate vymene bylo na par tisic km vse v poradku, ale ouha... Minuly tyden sla Oktavka opet na servis, podle signalizace na pristrojovce byl problem ve zhaveni, ale nebyl, opet odesel snimac otacek! Takze 6 vymena, servis se opet dotazoval v MB a vysledek? Kompletni vymena elektroinstalace vozu. Auto ma do konce zaruky nejake 2 mesice, ale bylo mi sdeleno, ze k tomuto pripadu budou pristupovat individualne a kdyby se problem opet dostavil ze bude opraven v ramci garance a zdarma. Problem v elektroinstalaci byl ten, ze se nekde porusila izolace a nasledne doslo k zniceni cidla. Jeste par dni se holt budeme nuset spokojit s "dzuniorem". :angry:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak, a my tiež máme prvé reklamácie. Auto je staré 5 dní, najazdené 700 km:

1.) na madle šoférových dverí je zle vylisovaný plast, resp. ako keby z neho bol kúsok vylúpnutý

2.) ak sa vypnú svetlá až po vypnutí motora a vytiahnutí kľúčika, tak nejde vypnúť rádio a nejde zamknúť auto diaľkovým ovládaním. Totálna kravina, ale je to tak. Diagnostika hlási vadný spínač svetiel.

Zatiaľ ale spokojnosť najmä s motorom, 1.9TDI je fajn. Už len zvyknúť si na zamrežovaný výhľad cez zadné okno, zatiaľ sa mi nepodarilo.

Odkaz ke komentáři

Tak jsem dneska dostal záchvat hygieny a myl jsem auto. Při té příležitosti, když jsem vyháněl kompost ze zárubně zadních dveří, tak jsem si všimnul, že ten plastovej bazmek pod zadní skupinovou svítilnou se hejbá (asi tak +/- 2-3mm). Ten druhej se hejbá méně. Zkuste s tím zavrtět (při otevřených dveřích jako z boku pod svítilnou).

Edit:

P.S. ten záchvat mě docela přešel ... :o

post-37-1144188159.jpg

Editováno: , autor: DUsoft
Odkaz ke komentáři

ked sme uz pri tych plastoch....Ja mam kombika a tie dva kryty co su na bocnych stranach kufru mi obcas vypadnu - robi to aj vam??? Napriek tomu ze su zaistene 2mi poistkami, tak je mozne ich otvorit bez pouzitia nasilia - maju proste taku volu (hadam aj 1 cm a viac) ze to ide uplne v poho, pravy je navyse u mna vyduty smerom do kufra, co to este zhorsuje....priserna kvalita. Ked tam supnen nieco tazsie, napr. flasu oleja tak to vypadne na 100%, cize je to dost nepouzitelne...:angry::angry:

Spolu s odstavajucim a vrzgajucim drziakom na okuliare je to asi jedine co im na tomto aute nevyslo co sa plastovych krytov tyka :disgust:

Odkaz ke komentáři

asi se nemýlíš, mě ta spojka připadá velice hrubá od začátku. Kdo s tím autem jel poprve, vždycky mu to několikrát při rozjíždění zdechlo. Je to možná o zvyk, ale dost blbě zabírá. V servisu v tom samozřejmě nic nenormálního nevidí.

Odkaz ke komentáři

Mne sa spojka zdá ok, akurát tá prevodovka, no fuj. Nepresná, gumová, grr. Vo Fabii sa mi radí o triedu lepšie, tie rýchlosti tam pekne padajú jedna radosť!

Ale ako už písal Boco, tiež mám nejak zmiešané pocity. Prešli mi rukami rôzne O2, ale sakra aby u O2 za milión bol pokrkvaný koberec na podlahe a uvoľnené plasty v interiéry, tak to naštve. A teraz u našej najnovšej, zle vylisované madlo na dverách, vŕzgajúci stredový tunel. A to má len nejakých 800 km a zajtra bude mať týždeň. Nejak to škodovka fláka :076

Odkaz ke komentáři

Ta spojka isla stuha vzdy, ale teraz zacala trocha trhat co predtym nebolo... :disgust:

Igor, mam napad, chce to vsak trocha casu. Stretnime sa a urobme porovnanie live! Ja mam najazdene 19tis...

Mne sa prevodovka praveze zda uno-tutti ale mozno preto ze je to 6-kvalt! :p

Odkaz ke komentáři

Igor: S tou prevodovkou je to zajimave. Drive jsem jezdil ve Fabii 1.4 16V, prevodovka naprosto dokonala, rychlosti tam krasne padaly a byla presna. U kamarada v 1.4 MPi uz to bylo horsi, ale uplne nejhorsi to bylo ve stare Octavii, to byl des, byla to 1.9 TDi a razeni gumove, nekdy jsem nevedel jestli to tam vubec je, hruza a nadaval jsem na to. :disgust: V Octavii II 1.9 TDi mi to prijde jak ve Fabii, rychlosti pekne zapadnou a vubec mi to neprijde gumove. A ani jsem se s tim v zadne nove Octavii nesetkal, je pravda ze jsem jezdil jen s dieslem! :huh:

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...