Ale B Vloženo 13. leden 2008 Sdílet Vloženo 13. leden 2008 Zdarec, chtěl bych se zeptat kolik stojí vzpěry mezi tlumiče dopředu? A nevíte o nějakých stánkách kdo je prodávají?? Díky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ramatikl Vloženo 13. leden 2008 Sdílet Vloženo 13. leden 2008 Zdarec, chtěl bych se zeptat kolik stojí vzpěry mezi tlumiče dopředu? A nevíte o nějakých stánkách kdo je prodávají??Díky moc Jedna se mi válí doma,tak kdyby si měl zájem tak se můžem dohodnout.Trochu laku a je jako nová. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ale B Vloženo 14. leden 2008 Autor Sdílet Vloženo 14. leden 2008 Jedna se mi válí doma,tak kdyby si měl zájem tak se můžem dohodnout.Trochu laku a je jako nová. Kolik by jsi za ni chtěl? A odkud jsi? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ramatikl Vloženo 14. leden 2008 Sdílet Vloženo 14. leden 2008 Kolik by jsi za ni chtěl? A odkud jsi? Jsem z Ostravy a viděl bych to tak na 350 kč. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ale B Vloženo 14. leden 2008 Autor Sdílet Vloženo 14. leden 2008 Jsem z Ostravy a viděl bych to tak na 350 kč. napiš mě dyštak na mail můj je ale.b@seznam.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ramatikl Vloženo 14. leden 2008 Sdílet Vloženo 14. leden 2008 napiš mě dyštak na mail můj je ale.b@seznam.cz Posílám email Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.