rondob Vloženo 14. leden 2008 Sdílet Vloženo 14. leden 2008 Ahojte, dnes som bol umyť auto v autoumyvárke,a po skončení programu som sadol do auta a nič...... Nemohol som vôbec naštartovať.Motor ak naskočil tak šiel len na jeden válec a zdochol. Tak som ho vytlačil a po chvíli keď som utrel rozdeľovač naskočil. Baterku mám plnú len som si všimol že mu akosi vadí vlhko. Ozaj a nevadilo mu že je mokrá cievka? Nejako mi tam tečie. Už sa mi to stalo viackrát. Motor točí ale nenaskočí čo to je? Inak je po GO a toto nerobí stále naskočí na prvý krát. Dík za radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rondob Vloženo 15. leden 2008 Autor Sdílet Vloženo 15. leden 2008 Nooo tak dnes znova. Vonku je vlhko a motor štrajkuje. Čo najskôr navlhne že to robí problémy? Stalo sa Vám niečo podobné? Alebo keď prší je to to isté čo mám robiť? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matthes Vloženo 15. leden 2008 Sdílet Vloženo 15. leden 2008 No nejdriv napis co mas za motor a typ strikacky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rondob Vloženo 15. leden 2008 Autor Sdílet Vloženo 15. leden 2008 No 1.3 LXI jednobodové vstrekovanie BMM Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matthes Vloženo 15. leden 2008 Sdílet Vloženo 15. leden 2008 Asi se dostava voda do zapalovani ... takova opicarna na pravy strane motorovyho prostoru, vedou tam draty a pak od civky do rozdelovace VN kabel Opatlej to silikonem treba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.