Publikováno Leden 14, 200817 r Ahojte, dnes som bol umyť auto v autoumyvárke,a po skončení programu som sadol do auta a nič...... Nemohol som vôbec naštartovať.Motor ak naskočil tak šiel len na jeden válec a zdochol. Tak som ho vytlačil a po chvíli keď som utrel rozdeľovač naskočil. Baterku mám plnú len som si všimol že mu akosi vadí vlhko. Ozaj a nevadilo mu že je mokrá cievka? Nejako mi tam tečie. Už sa mi to stalo viackrát. Motor točí ale nenaskočí čo to je? Inak je po GO a toto nerobí stále naskočí na prvý krát. Dík za radu.
Leden 15, 200817 r Autor Nooo tak dnes znova. Vonku je vlhko a motor štrajkuje. Čo najskôr navlhne že to robí problémy? Stalo sa Vám niečo podobné? Alebo keď prší je to to isté čo mám robiť?
Leden 15, 200817 r Asi se dostava voda do zapalovani ... takova opicarna na pravy strane motorovyho prostoru, vedou tam draty a pak od civky do rozdelovace VN kabel Opatlej to silikonem treba
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.