cosby Vloženo 14. leden 2008 Sdílet Vloženo 14. leden 2008 Takže,jelikož mi nevyhřívalo zadní okno,rozhodl jsem se pro výměnu a když už,tak jsem chtěl i zadní stěrač.Obstaral jsem si vše potřebné a hup na to. Potřeba je nové zadní slko s dírou pro stěrač,motorek,dekl na 5 dveře pro stěrač,stěrač,3 svazky,já použil jen dva(vyrobil jsem je),hadičku,motorek do nádobky,páčku a nějaký spojovací materiál na hadičky atd. Jinak nevím,jestli všechny OII mají 5 dveře s připravou pro motorek zadního stěrače-navařené závity,ale já měl. Takže výměna skla,našroubování motorku,natažení kabeláže k BSG,protažení hadičky k nádobce(to budu dělat později,zatím jsem ji protáhl jen pod palubku,nebyl čas),zapojení kabeláže,prohození páček,nakódován podvolantovky a centrální elektriky.Je potřeba třech svazků.Z motorku do 5 dveří,tak je konektor,z 5 dveří do C sloupku a z C sloupku do BSG.Já to táhl přímo do BSG,ale v C sloupku jsem nechal rezervu,kdybych to někdy chtěl napojovat do konektoru,i když nením proč.Největší pakárna je protahování kabeláže a hadičky v 5 dveřích,je tam uzavřený profil s 2 otvory,ale pomocí drátu to šlo.na malé fotogalerii je vidět potřebný materiál,svazky,přehození páček atd atd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 14. leden 2008 Autor Sdílet Vloženo 14. leden 2008 Nikde se matice nedávájí,na 5 dveřích jsou navařeny štefty.Jinak piny byly ISO-4 kusy,mini ISO 3 a protikusy k mini iso-ploché také 3.Ještě v C sloupku,ale jak jsem psal,to jsem nedělal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 15. leden 2008 Sdílet Vloženo 15. leden 2008 s laskavým svolením cosbyho je návod i zde: http://www.octaviaclub.cz/test/index.php?o...8&Itemid=30 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.