Publikováno Leden 16, 200817 r Škoda Octavia Combi 1.8 20V T 4S2 6280 VIN: TMBZZZ1U8X2156031 modrá barva s vínovým předním nárazníkem Zabezpečení Imobilizér v klíčku Výbava 4 x El. okna, ruční klimatizace, vyhřívaná sedadla. sobota 12.1.08 v Brandýse nad Labem Kontakt: Lenka tel. 602 294 695 Upraveno Leden 17, 200817 r od rolbar
Leden 16, 200817 r jaké mělo auto zabezpečení, výbavu a odlišnosti od serie? zadávám ho do registru ukradených aut na OC a jaká je to motorizace? Já se z toho poseru, za dva dny už třetí auto Upraveno Leden 18, 200817 r od Martinoslav Necituj prosim prispevky nad odpovedi
Leden 16, 200817 r No a nejhorší na tom je, že jsem to auto měla půjčený od tchána. Měla jsem ji přesně pod oknem a to bydlim v přízemí. Udělali to tak potichu, že ani pes nezaštěkal. jsou to svině zasraný, kéž by se v tom chtěli pořádně rosekat, pokud se to tedy nenajde, ale pořád doufám a doufám
Leden 16, 200817 r právě že neměl a ještě ji bude splácet do května,neřeknu kdyby to auto tady stálo každý den a někdo si ho vytipoval, ale měla jsem ho tady jen přez noc a ráno bylo v prdeli. Já právě doufam, že si ho jen někdo půjčil na svezení z místní diskotéky Koruna a že se někde najde odstavená. no ale taky už chudinka může někde být rozebraná, nebo za hranicema. To vymysleli píčovinu odevřít hranice, to to bude horší a horší.
Leden 16, 200817 r Co jsem měl možnost se bavit s policajtama tak se auta ted většinou kradou tak,že to odstavi pár km od místa krádeže a po dvou třech dnech se pro něj vráti.Každopádně je to zlej sen.Držim palce.Moc.Roman.
Březen 28, 200817 r Jak tak tady čtu,tak jsem se nikde nedočetl že by jste auta měli nějak zabezpečená, tak se potom nedivte že jse nějaké ztratí.Samozdřejmě že bych Já zlodějům sekal ruce.Osobně mám v autě NĚKOLIK zabezpečovacích prvků. Pokud by mi to šlohli tak jedině odtáhovkou Jinak Vám všem přeji aby se Šodovečky našly.
Březen 30, 200817 r Chtelo by to 230 do klik.Uz si s tou myslenkou hraji dlouho,ale abych zase nekomu zase neco platil. No nevim no.
Duben 2, 200817 r Pradon za OT ,napadlo mě napojit alarm na airbag řidiče.při nevypnutí alrmu by vyletěl pytel+siréna+nějaké tajné vypínače a construct.. (vyletěný pytel by pak šel na pojištovnu že zloděj nevěděl kam strká dráty..kdyby to přežil) Průser by byl kdyby zapoměl alarm vypnout majitel
Duben 3, 200817 r Chtelo by to 230 do klik.Uz si s tou myslenkou hraji dlouho,ale abych zase nekomu zase neco platil. No nevim no. [/q no mám známího, kterej má v autě zabezpečovací prvek ten, že když otevřeš auto a sedneš si do něj a do jedné minuty to auto "neodblokuješ" tak dostaneš ze sedačky pěknou dávku Voltů......
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.