Přejít na obsah

Odpojení aku - co všechno se vymaže?

provista1

Doporučené příspěvky

teď jsem dobíjel baterku, odpojil jsem jen jeden pól a ráno dal zase zpátky a šlo všechno normálně vč. rádia. Samozřejmě hodiny se musí znovu nařídit, ale to bylo všechno. Jinak se rozsvítí na maxidotu žlutej symbol volantu, ale to po pár metrech jízdy zmizne. V návodu je to i napsaný, že to jako bude chvíli svítit.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Vymaže se ti trip, hodiny, průměrné spotřeby(1 i 2), průměrná rychlost, doba jízdy (1 i 2)nastavena max. rychlost. Stanice v rádiu se nevymažou, tam to zustane pořad stejné, ani PIN nebudeš potřebovat. Vymaže se ale ještě nastavení dorazu stahování oken (ovšem pokud nemáš Classica s kličkama ) A pak jak tady psali tak mapy vstřikování ŘJ, ale to nevadí, po schvilce jízdy si to udělá nove mapy. Jo a ještě ti bude svítit cca. první 3 km kontrolka posilovače řízení a zdá se mi airbagů, po těch ca. 3 km pokud se nenajde žádná závada, tak kontrolka řízení a bagů zhasne a je o v pořádku...

PS: už jsem to psal na AR :huh:

Odkaz ke komentáři

Vymaže se ti trip, hodiny, průměrné spotřeby(1 i 2), průměrná rychlost, doba jízdy (1 i 2)nastavena max. rychlost. Stanice v rádiu se nevymažou, tam to zustane pořad stejné, ani PIN nebudeš potřebovat. Vymaže se ale ještě nastavení dorazu stahování oken (ovšem pokud nemáš Classica s kličkama ) A pak jak tady psali tak mapy vstřikování ŘJ, ale to nevadí, po schvilce jízdy si to udělá nove mapy. Jo a ještě ti bude svítit cca. první 3 km kontrolka posilovače řízení a zdá se mi airbagů, po těch ca. 3 km pokud se nenajde žádná závada, tak kontrolka řízení a bagů zhasne a je o v pořádku...

PS: už jsem to psal na AR :huh:

Co to znamena, ze se vymazou ty dorazy tech oken? A co potom jak se to nastavuje? Zatim jsem nic takoveho nestavoval (a to mam myslim skoro celou vybavu co se do Octy davala - pozn. k tomu Classiku s klickama). A co kdyz ty kontrolky nezhasnou co pak - jet do servisu na pocitac? diky!

Odkaz ke komentáři

Co to znamena, ze se vymazou ty dorazy tech oken? A co potom jak se to nastavuje? Zatim jsem nic takoveho nestavoval (a to mam myslim skoro celou vybavu co se do Octy davala - pozn. k tomu Classiku s klickama). A co kdyz ty kontrolky nezhasnou co pak - jet do servisu na pocitac? diky!

Kontrolky zhasnou. Dojezdy oken se nastaví buď pomocí klíče - zamčeš a podržíš v zamykací poloze až sjedou okna dolů, podržíš cca 3 vteřiny a to stejné zamčít, podržet klíč, okna nahoru, podržet 3 vteřiny. Nebo tlačítky v kabině . Podržíš v hodrním a dolním dorazu.

Odkaz ke komentáři

Kontrolky zhasnou. Dojezdy oken se nastaví buď pomocí klíče - zamčeš a podržíš v zamykací poloze až sjedou okna dolů, podržíš cca 3 vteřiny a to stejné zamčít, podržet klíč, okna nahoru, podržet 3 vteřiny. Nebo tlačítky v kabině . Podržíš v hodrním a dolním dorazu.

Jeste teda maly dotazek at pak nic nezdupcim : s klicem je to jasny. Ale tlacitky : jak dam spustit okna tak se jen dotknu tlacitka, okno sjede a az bude dole tak to tlacitko zmacknu jeste na 3 sek. ve smeru kde to spustilo (v tom pripade dolu) - joo? A to se musi udelat na vsech 4 oknech a v hornich i dolnich polohach to pridrzet na ty cca. 3 sek? Diky

Odkaz ke komentáři

A pak jak tady psali tak mapy vstřikování ŘJ, ale to nevadí, po schvilce jízdy si to udělá nove mapy.

to se mi teda moc nechce zdát. řídící jednotka v sobě musí mít uložený mapy vstřiků, který jsou pořád stejný a optimalizovaný na ten kterej motor. takhle by se mohlo stát, že by se auto třeba samo nachipovalo a hlavně, když by v sobě žádný mapy ŘJ neměla, tak podle čeho bys nastartoval motor?

Odkaz ke komentáři

to se mi teda moc nechce zdát. řídící jednotka v sobě musí mít uložený mapy vstřiků, který jsou pořád stejný a optimalizovaný na ten kterej motor. takhle by se mohlo stát, že by se auto třeba samo nachipovalo a hlavně, když by v sobě žádný mapy ŘJ neměla, tak podle čeho bys nastartoval motor?

Taky si myslím, že tohle je pěkná blbost, kde by se ta data zase vzala?

A ty 3 km jsou taky přehnané, v návodu je po pár metrech, pokud by to svítilo 3 km, je něco špatně!

Odkaz ke komentáři

• o 3 týdny později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...