provista1 Vloženo 16. leden 2008 Vloženo 16. leden 2008 Chlapi, mám dotaz – co všechno se vymaže po odpojení akumulátoru (rádio, palubní počítač atd.)? A záleží na době odpojení? Je tam nějaká „záloha“ napájení, třeba na určitý omezený čas? Jde o Octavii 2, Elegance s maxidotem. Díky Citovat
jirkaK Vloženo 16. leden 2008 Vloženo 16. leden 2008 teď jsem dobíjel baterku, odpojil jsem jen jeden pól a ráno dal zase zpátky a šlo všechno normálně vč. rádia. Samozřejmě hodiny se musí znovu nařídit, ale to bylo všechno. Jinak se rozsvítí na maxidotu žlutej symbol volantu, ale to po pár metrech jízdy zmizne. V návodu je to i napsaný, že to jako bude chvíli svítit. Citovat
Marios Vloženo 17. leden 2008 Vloženo 17. leden 2008 Vymaže se ti trip, hodiny, průměrné spotřeby(1 i 2), průměrná rychlost, doba jízdy (1 i 2)nastavena max. rychlost. Stanice v rádiu se nevymažou, tam to zustane pořad stejné, ani PIN nebudeš potřebovat. Vymaže se ale ještě nastavení dorazu stahování oken (ovšem pokud nemáš Classica s kličkama ) A pak jak tady psali tak mapy vstřikování ŘJ, ale to nevadí, po schvilce jízdy si to udělá nove mapy. Jo a ještě ti bude svítit cca. první 3 km kontrolka posilovače řízení a zdá se mi airbagů, po těch ca. 3 km pokud se nenajde žádná závada, tak kontrolka řízení a bagů zhasne a je o v pořádku... PS: už jsem to psal na AR Citovat
asua Vloženo 20. leden 2008 Vloženo 20. leden 2008 Vymaže se ti trip, hodiny, průměrné spotřeby(1 i 2), průměrná rychlost, doba jízdy (1 i 2)nastavena max. rychlost. Stanice v rádiu se nevymažou, tam to zustane pořad stejné, ani PIN nebudeš potřebovat. Vymaže se ale ještě nastavení dorazu stahování oken (ovšem pokud nemáš Classica s kličkama ) A pak jak tady psali tak mapy vstřikování ŘJ, ale to nevadí, po schvilce jízdy si to udělá nove mapy. Jo a ještě ti bude svítit cca. první 3 km kontrolka posilovače řízení a zdá se mi airbagů, po těch ca. 3 km pokud se nenajde žádná závada, tak kontrolka řízení a bagů zhasne a je o v pořádku...PS: už jsem to psal na AR Co to znamena, ze se vymazou ty dorazy tech oken? A co potom jak se to nastavuje? Zatim jsem nic takoveho nestavoval (a to mam myslim skoro celou vybavu co se do Octy davala - pozn. k tomu Classiku s klickama). A co kdyz ty kontrolky nezhasnou co pak - jet do servisu na pocitac? diky! Citovat
Pepa007 Vloženo 20. leden 2008 Vloženo 20. leden 2008 Co to znamena, ze se vymazou ty dorazy tech oken? A co potom jak se to nastavuje? Zatim jsem nic takoveho nestavoval (a to mam myslim skoro celou vybavu co se do Octy davala - pozn. k tomu Classiku s klickama). A co kdyz ty kontrolky nezhasnou co pak - jet do servisu na pocitac? diky! Kontrolky zhasnou. Dojezdy oken se nastaví buď pomocí klíče - zamčeš a podržíš v zamykací poloze až sjedou okna dolů, podržíš cca 3 vteřiny a to stejné zamčít, podržet klíč, okna nahoru, podržet 3 vteřiny. Nebo tlačítky v kabině . Podržíš v hodrním a dolním dorazu. Citovat
asua Vloženo 20. leden 2008 Vloženo 20. leden 2008 Kontrolky zhasnou. Dojezdy oken se nastaví buď pomocí klíče - zamčeš a podržíš v zamykací poloze až sjedou okna dolů, podržíš cca 3 vteřiny a to stejné zamčít, podržet klíč, okna nahoru, podržet 3 vteřiny. Nebo tlačítky v kabině . Podržíš v hodrním a dolním dorazu. Jeste teda maly dotazek at pak nic nezdupcim : s klicem je to jasny. Ale tlacitky : jak dam spustit okna tak se jen dotknu tlacitka, okno sjede a az bude dole tak to tlacitko zmacknu jeste na 3 sek. ve smeru kde to spustilo (v tom pripade dolu) - joo? A to se musi udelat na vsech 4 oknech a v hornich i dolnich polohach to pridrzet na ty cca. 3 sek? Diky Citovat
Luke288 Vloženo 20. leden 2008 Vloženo 20. leden 2008 A pak jak tady psali tak mapy vstřikování ŘJ, ale to nevadí, po schvilce jízdy si to udělá nove mapy. to se mi teda moc nechce zdát. řídící jednotka v sobě musí mít uložený mapy vstřiků, který jsou pořád stejný a optimalizovaný na ten kterej motor. takhle by se mohlo stát, že by se auto třeba samo nachipovalo a hlavně, když by v sobě žádný mapy ŘJ neměla, tak podle čeho bys nastartoval motor? Citovat
mischicka Vloženo 21. leden 2008 Vloženo 21. leden 2008 to se mi teda moc nechce zdát. řídící jednotka v sobě musí mít uložený mapy vstřiků, který jsou pořád stejný a optimalizovaný na ten kterej motor. takhle by se mohlo stát, že by se auto třeba samo nachipovalo a hlavně, když by v sobě žádný mapy ŘJ neměla, tak podle čeho bys nastartoval motor? Taky si myslím, že tohle je pěkná blbost, kde by se ta data zase vzala? A ty 3 km jsou taky přehnané, v návodu je po pár metrech, pokud by to svítilo 3 km, je něco špatně! Citovat
NNNTomas Vloženo 6. Únor 2008 Vloženo 6. Únor 2008 Mapy se nevymažou, jen adaptační hodnoty se během jízdy znovu "naadaptují"... Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.